המספרים מדברים, המירוץ להוואי 2

המספרים מדברים, המירוץ להוואי 2 ../images/Emo20.gif

היום ב-16:00 יחל הגמר הגדול של המירוץ להוואי 2: שני ושרון, שרי, ענבל ושרית וטיפטיפונת תתמודדנה על הזכות לחופשה חלומית בהוואי בתוכנית הריאליטי היחודית של Blog TV וערוץ Yes Real. במהלך השידור נחלק לגולשים תספורות חינם, קעקועים ופירסינג מתנה, מנויים במכון כושר ועוד פרסים מדליקים, וגם תוכלו לפגוש live את נמרוד שיקלר, בתי ולירון לב שישירו באולפן
ויענו לשאלות. אתם חייבים לבוא! יהיה מדהים
הערב ב-19:00 פרופ' רון אהרוני, יתארח בפורום מתמטיקה ויענה לשאלותיכם בנושאים הקשורים לחינוך ולהוראת המתמטיקה. פרופסור אהרוני הוא מרצה מן המניין בטכניון, המתמחה בהכשרת מורים והורים לחינוך למתמטיקה, פרסם מספר ספרים ומאמרים בנושא, ועקרונות השיטה שהוא פיתח מיושמים בהצלחה בלמעלה מ 120 בתי ספר בארץ. הכינו שאלות מראש!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifסקר-כמה תמונות של בראד יש

לכן על המחשב?
ולמתקשות
לא צריך לספור כמובן פשוט עושים select all או ctrl + a לי יש..........
1,682
חחח למה נראה לכם
יש לי כולה 23
אני שומרת ר-ק את התמונות הכי אהובות עליי

../images/Emo2.gifואוווו ../images/Emo12.gif יבהההה לי יש רק 400

טוב זה גם הרבה אבל לעומתך זה קצתתתת אמאא את שומרת כל תמונה שאת רואה שלו?
חחח

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifלירונלה תקראי את ההודעה עד

הסוף
יש לי רק 23 תמונות שלו

ה אורחת

New member
נצללללל"ש איזה כיף ללללללי!!!!!!

אההההההההההההההההההההההההההההההההה אתן לא מאמינות, חברה שלי קנתה לי שני מגזינים אחד Empire שרואים את בראד בתור אכילס עננננקייייייי ויש שם תמונות מהממות!!!!!!! ועוד מגזין Total Film שגם שם הוא עם השיריון של טרויה וזה כזהההההההההההההה מהמממממממממממממם אההההההה אני מתה! אני לא מאמיה שהיא מצאה את זה בארץ! טוב ועכשיו אחרי שפרקתי את זה חחחח אני מוכנה לבשר לכן שאין לי אפילו תמונה אחת על המחשב של בראד! וזאת מפני שאנשים משתמשים במחשב הזה ואין לי כוח שיראו אותן ו..... סיפור ארוך, אני אבל אוספת מגזינים, כמה שיותר!!!!!!!!

ה אורחת

New member
אמממממממ "עולם הירחונים"!!!!!!

זאת כזאת חנות שמביאים לשם את כל המגזינים ממלא מקומות בעולם שלא מגיעים לארץ! בעקרון אפשר למצוא גם בסטימצקי אבל הם מביאים רק את המעודכנים אבל המגזינים שדיברתי עליהם הם מיוני אני חושבת, עכשיו מדובר ב"עולפ הירחונים" שבבצרה אם את יודעת איפה זה ואם את קרובה עדיין יש שם כמה עותקים! הנה אני אוסיף את התמונות של המגזינים! זאת של ה Empire! אוף אי אפשר לשים אותה היא גדולה מדי אז שמתי למטה לינק של התמונה
אהההההההההההההההההההההההההה

ה אורחת

New member
חחחחח טנקס....

זו בת דודתך היקרה קנתה לי! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני אוהבת אותה!

כןןןןןןןןן גם לי היא פעם..

קנתה "פיפל" עם מתיו פרי בשער! לי ולה וממש אהבתי אותה חחחחחח

מיצי007

New member
וואי הבהלת אותי לרגע

לי יש רק 2 תמונות מפייט קלאב,את השאר מחקתי...זה סתם מכביד לי על המחשב.

למעלה