המסקנות של ה-אח-הקטן-של-תיפ-שליט"א

המסקנות של ה-אח-הקטן-של-תיפ-שליט"א

מכל מה שקשור לפסח: 1. משה רבנו הוא רשע בגלל שהוא הרג את התינוק של פרעה (-אבל פרעה היה רשע וגם הבן שלו. -מה פתאום, הוא היה רק תינוק) 2. "אילו האכילנו את המן 40 שנה"- לא שייך לפה. זה של פורים. 3. לא כל חתול הוא שונרא. רק הג'ינג'ים מביניהם. 4. אחיינית קטנה זה איום ונורא. אם אי אפשר לתלוש לה את האוזניים עדיף להתרחק ככל האפשר. 5. מזל שמותר לבשל בחג. ככה יכולנו להכין סטייקי. (הקניבלים הקטנים אכן עשו על האש בבית הנאור שלי!) מה שלומכם כולם? כבר התגעגעתי.

לורוצה

New member
יפה לך מגעגעת

טוב, תודה ("בקשתך עדיין בדיון", אם שאלת את עצמך).

אז אתה לא נותן לי חנינה?

ביקשתי כה יפה, וזה ב"דיון"?!?!?! (וואלה אין לי מושג על איזו בקשה אתה מדבר...מעולם לא שמתי את עצמי במקום משפיל עד כדי לבקש ממך משו)

לורוצה

New member
ט'! לא את בהמתנה!

*אני* בהמתנה! (אם כי, חבר שלי אמר שבטלפון הם אומרים נתונים יותר נמוכים מהם אני רחוק רק שתי נקודות פסיכומטרי ו0.04 ממוצע בגרות. זה יותר מעודד). יש? אהה, ולי יש בקשה קטנה ממך, אז אני אתקשר בזמן הקרוב. צפי להפתעות...

אדנית

New member
תראי תיפ,

הוא שם את עצמו במקום המשפיל של לבקש *ממך* משהו. :) לורצה, רוצה מישברך?

estersh

New member
זה הקטן גדול יהיה. מבטיחה לך.

והברקה אקטואלית מאחשלי: הילדון ציטט מתהילים "השם צדיק יבחן ורשע ואוהב חמאס שנאה נפשו" ואז הוא שאל- אבל למה השמאלנים לא מבינים?? (ואמאשלי היתה חייבת לתת לו תשובה מעצבנת שהתחילה בלשון: אינגאלע, מי שלא לומד את ההייליגע תוירה..) ורבניות לא אמורות להיות תליט"א?

מאגניב!

רק בבית יכולתי לקרוא את האשכולון הזה (הוא לועובד בפלאפון משומה) שונרא הכי שא-ווה, ואני אישית חושב ששונרא זה רק אם יש לו רטייה על אחת מעיניו (לא שתיהן, זה יקשה על העלילה להתפתח..)

למעלה