המסר חשוב מהשליח

Tukon

New member
המסר חשוב מהשליח

המשך לשרשרת -אהלן GOD- (תשובה ל bios) כפי שאתה יודע יש הרבה חומר שדן ב"מערכת האלוהית" וישנן תזות נוספות בין הטובות שאני מכיר: 1. סדרת ספרי "סת מדבר" מאת ג'ון רוברטס --דומה ל"שיחות עם אלוהים" אבל (לדעתי) הרבה יותר שלם ועקבי 2. משנתו של דון חואן וסידרת הספרים שאחריה מאת קרלוס קסטנדה --המסר הוא מאוד חוויתי, מתמודד עם גבולות ההבנה האנושית מתמקד בתהליך "הבריחה" (ע"י מאמץ רב) מגורל של "מוות האינדבדואל " או התמזגות עם האל **בספרו האחרון מתאר קרלוס סוד אפל ונורא על היקום - ישנו יצור הניזון מהאנרגיות של האדם - זה אחת הסיבות שהאנושות שרויה בסבל ואינה מצליחה "להמריא" 3. חיפוש אחר המופלא מאת אוספנסקי (תלמידו של גורדייף) -- תזה מאוד פורמליסטית והיא נוטה לכיוון של התזה השנייה מתמקדת בצורך לעבור שינוי פנימי לפני קבלת הידע "האלוהי" שתי התזות הראשונות מתארות "מערכת יחסים" דיי הפוכה עם האל שלושת התזות הרשימו אותי עד עומק נשמתי, מה היא האמת? אל תדאג, אני לא עוסק בשאלה זו יום ולילה יש הרבה מסתורין בעולם ואין תשובות פשוטות קח בחשבון את מגבלות הידע וההבנה של האדם (למשל ארבע מימדי מרחב) וכן את השוני ברמה הנפשית רוחנית שכלית של בני האדם לכן אולי לא ניתן להבין את האל ותוכניתו ואם כן ניתן להבין אז יתכן שרק ע"י מעטים

Tukon

New member
חוויות מענינות

לפני מספר שנים חוויתי את הדברים הבאים, בפרשים של חודשים האחד מהשני. זה תמיד קרה כאשר התעוררתי באמצע הלילה: 1. התעוררתי ומיד לפתע נראתה מערבולת צבעים במרכז החדר (כמו טורנדו) המערבולת התקרבה אלי והפכה לזר פרחים שהפסיק להסתובב. ורדים אדומים עם פרחים לבנים זעירים. עמד ממש מול הפנים מספר שניות שלאחריהן חזר אל מרכז החדר ושם התפוגג 2. התעוררתי כשכבר מסביבי היתה זרימה מעגלית (יוצאת מאזור הגרון אל כפות הרגליים) של אור "חי" בצבע ירוק פלורוצנטי עם נקודות כחולות מרצדות. מעל ראשי ריחף כדור אור לבן שהכיל אין סוף פרטים (בסללי חוט לבן). אמרתי (במחשבה) לכדור האור להתרחק ממני (די נבהלתי) הכדור התרחק עד לקצי החדר משם לא זז. לא יכולתי לשאת את המראה, הסתובביתי אל צידי כיסיתי את ראשי והמשכתי לישון. 3. התעוררתי ועוד לפני שפקחתי את עניי הרגשתי ש"משהו" מחקה לי בחוץ... ואכן כשפקחתי את עניי ראיתי דמות לא אינושית (עירומה) מרחפת בגובהה של 20 ס"מ מעלי גופי. צבעה אפרפר, פניה הביטו אלי (40 ס"מ מפני). פרצופה היה מדהים, ראש גדול מאוד (יחסית לאדם), עיניים ענקיות שחורות (רק אישונים) וקצת מלוכסנות (בצורת אגס). פיו קטן מאוד ועצם הלכי בולטת. האזור התחתון של הפנים היה צר מאוד. כעבור כדקה עזבה הישות בריחוף מעלי כאשר היא עוברת דרך הקיר שאליו צמוד ראש המיטה. במהלך עזיבת הדמות הבחנתי בידיים וברגליים שהיו מאוד רזות, צלעות החזה בלטו מאוד. ניסיתי לתקשר במחשבה ולא הצלחתי. למרות המראה המפחיד, כלל לא פחדתי מהישות, להיפך הוא השרה עלי ביטחון ואף הרגשתי צורך ללכת איתו (אך לא נתאפשר לי). דרך אגב, באותו הלילה מתה מישהיא מהעבודה שהיה לי קשר אליה (אינני יודע מה הקשר של הישות לעניין) 4. מספר לא מעט של פעמים התעוררתי כשלנגד עניי בחדר נגלה מבנה מורכב העשוי תיבות לבנות שטוחות. מייד החל תהליך הפירוק של התיבות, אחת אחת הן התנתקו מהמבנה סובבו סביב צירן האופקי והתפוגגו...

bios

New member
תודה שחלקת איתנו את החוויות

זה נשמע מדהים. אתה רוצה לספר איך זה השפיע עליך?

Tukon

New member
השפעה ../images/Emo42.gif

שינה את תפיסת העולם שלי לגמרי היתי 100% מטריאליסטי. הכל חומר, לא מקבל דבר שלא הוכח מדעית אין מה לדבר על אלוהים, נשמה, רוח, רגש אבל, זה לקח אותי לקיצוניות השניה הפכתי ל 100% ספרטואליסטי. הכל תודעה, התודעה קודמת לכל. קודם אלוהים אמר יהיה אור ואז יהיה אור. כמו שצינתי קודם, נעתי במעגלים מקוטביות אחת לשניה מספר פעמים במהלך חיי. אני מקוה שזו תנועה ספירלית כלפי מעלה :) היום אני מרגיש יותר מאוזן, אני מאמין שיש מיסטורין גדול בעולם שאנחנו רק מתחילים לגלות ולהבין אבל הידע חייב להיות שיטתי, קרי "מדעי" אני מאמין בלב שלם שאם יש גבולות ליכולת האנושית להבין/לדעת יהיה ניתן לפרוץ את אותם גבולות ולהגיע אל הניכסף קודם כאנושות ולאחר מכן כיחידים.

bios

New member
לפי כמה וכמה מקורות

אנחנו נמצאים כרגע בעיצומה של הקפיצה בתודעה שאתה מדבר עליה. אתה ממשיך לקרוא את הספרים בסדרה או שהספר הראשון הספיק לך?

Tukon

New member
סימתי את הראשון ולהפתעתי...

מצאתי את מה שחפשתי לקראת סוף הספר "אלוהים הדובר" הוא חוליה בשרשרת של אלוהות רחבה יותר אין לי כל ספק!!! ש"שיחות עם אלוהים" נובע מקשר שנוצר עם ישות גבוהה ביותר לדעתי, קימת בעיה קטנה עם מידת "הצלילות/השקיפות" של השליח

Tukon

New member
זה דבר אחר

יש שני פרמטרים חשובים בתיקשור: 1. מקור 2. "נקיון" (נאמנות למקור) המקור יכול להיות גם רעיון תיאורתי שנשמע משכנע לדעתי, במקרה של "שיחות עם אלוהים" המקור הוא אלוהי ולא רק רעיונות נשגבים מתת המודע ו"הנקיון" סביר

bios

New member
אתה יכול לפרט קצת?

בעיקר לגבי מה זה אומר ש"שתי התזות הראשונות מתארות "מערכת יחסים" דיי הפוכה עם האל"? האם בתיזה השנייה מדובר גם על מערכת של שכר ועונש? האמת ששמעתי קצת על "משנתו של דון חואן", אבל הציגו בפניי את הספרים כמשהו יותר ספרותי, ולאו דווקא כמתיימר לבוא ממקור אלוהי.

למעלה