המסר לא ברור

רטוש

New member
המסר לא ברור

במהדורת החדשות ברדיו היום טענו כי היו יותר תפוחי אדמה , ממלואימניקים בהפגנת בלת"מ אפשר לקבל 'חיובי'? דרך אגב, לשימושכם חבורת חסמב"ה אולי תרעננו את זכרוננו (גם כאלה שמבצעים פי 2 ימי מילואים מכם עם כל הכבוד) על מה אתם מפגינים? המסר לא ברור... להמחשה- בבחירות 96'סיסמת הליכוד היתה: "פרס יחלק את ירושלים" (בעיקר בדיברורו של חובב הממון והסיגר א.אולמרט שיש יגידו בדיעבד כי הינו מסוכן הרבה יותר לעתידה של הבירה מאשר "בן הערביה" המנטרה הברורה הזו נקלטה היטב במערכת הבחירות ההיא. כדאי שתלמדו להעביר מסר קצר וברור לציבור אני לא בטוח שהציבור הרחב מבין מה אתם רוצים ... "תפוחי אדמה ... ל"ג בעומר " משעמם לחבר'ה מחסמב"ה "כך שמעתי היום יותר מאיש אחד"...

ניר נגר

New member
כן, להציע הצעות בכמה מילים

לצחוק, לבדר את עצמך, זה באמת קשה! המסרים שלך נקלטים היטב. כשתתחיל לעשות ולא לבכות אני אתחיל להתייחס להצעות שלך. ואני שמח שאתה עורך סקרים בקרב החברים שלך, מסביב למדורות רואים שהפוטנציאל קיים בך, רק תעשה לי טובה תנקה את הקטשופ מסביב לשפתיים שלך (וכולי תקווה שהמסר הזה נקלט, אם לא אני ממליץ לך לקחת קורס מהבנת מסרים)

רטוש

New member
צר לי ניר, אתה מבולבל ופועל

בצורה לא נכונה, כבר הוכחת זאת לא פעם כאן בפורום כאשר נעת בעמודתייך כעלה נידף. לא מקרה הוא שאף אחד לא הבין מה אתה רוצה וכנראה לא יבין. המלצה: סדנה לקוהרנטיות. לא צריך להיות בוגר בה"ד 1 (כמוני) כדי לומר לך זאת.

ניר נגר

New member
תתקרב חמוד תן לי את העונג להצדיע

לך מפקד חביב שלי. הדעות שלי מגובשות בהחלט, ואם יש לך בעיה עם זה זו הבעיה שלך ורק שלך. אתה ידידי היקר צריך סדנה בדרך ארץ, ואתה עוד פיקדת על חיילים???? מקווה בשבילם שהציניות והשפה הבוטה שלך התפתחה לא מזמן

צמרת12

New member
ניר זה לא טעות!!וכל הכבוד!!

לניר שלום!! הכתבים הצבאיים ימכרו את האמא של האמא שלהם עבור כיסא במסוק של הרמטכ"ל. הנושא נידון בפורום צו קריאה . תקרא מה כתב "עיתונאי" על האתיקה של הכתבים... חפש במנוע החיפוש - ואנא הזהר . אתה עוד עלול להקיא על המקלדת ... עיתונאים = חבורת "כלבי חצר". המשך בדרך שלך, (ואל תיגרר אחרי פוליטיקה - הם יקברו אותך חי ) ובהצלחה !!

הכתב התנצל על טעותו

בשיחה שקיימתי עם יו"ר בלת"מ רועי רון הסתבר לי כי הכתב שפרסם את הידיעה ברדיו התנצל על טעותו. בהודעה שנשלחה לתקשורת נאמר כי במקום יהיו רק ראשי התנועה וכי לא מתוכננת הפגנה. הכתב ששוחח כאמור את רועי רון הבין שטעה והתנצל.

למעלה