המסתורי

berkoa

New member
המסתורי

שלום לכן בנות ישראל! קמתי הבוקר בהחלטה לתרום פרק מפרי עטי. טיפה לא מעודכן...(בן 17 הייתי....3 שנים עברו מאז...) ושוב,מקווה שהמלים יעשו את עבודתן בקודש, ויראו לכן,שכן,יש גם אחרת... _________________________ בעוד אני חצי ישן על המיטה שוכב עוצם את העיניים,ועלייך אני חושב רעד קל עובר בי כששמך רץ בראשי והלב דופק חזק כדי לברוח לחופשי ובחלומי כמו הלבנה בסוף החודש יפה וטהורה ושופעת רוח קודש לאט לאט את מתקרבת לעברי ובזהירות אוספת את ליבי אוחזת בו בעדינות,באהבה,ביד רכה, מגנה עליו שלא יספוג איזו מכה והלב המאושר אשר שמור היטב אצלך ביד אחת יושב וביד שניה ליבך ואני אשר מודה לך שנתת לו בית חם אוהב אותך לנצח וארצה בך לעולם ואם יבוא יום וליבך ירצה משכן חדש בזאת אני נשבע לטפל בו כנדרש... _________________________ עדיין מחפש את האחת..

deyulia

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

מה שכתבת זה פשוט מדהים, אומנם אני קצת גדולה בשבילך, אבל אני בטוחה שמי שתקרא את זה והיא בגילך, לא תשאר אדישה לכתיבתך, אז בהצלחה ואני מקווה שתשתלב כאן

dudusch

New member
וואי... מתחרה?!

בדיוק כשחשבתי, שאת ייעודי מצאתי, מגיע הצעיר, את לבבות בנות הפורום מסעיר, מקווה שאת מקומך איתנו תמצא, ותרגיש חופשי להגיב כשנראה לך שתגובתך נחוצה. יש פה מאמרים, שלפי דעתי יכולים לשמש אותך, קרא אותם, ופרסם את מי ומה אתה, מה אתה מחפש וכל היתר.

berkoa

New member
המסתורי

היי!! תודה לכם על הפידבקים החיוביים מקווה להשתלב מקווה שתעזרו לי מקווה למצוא את האחת...

כמו שכבר איחלו - ברוך הבא אלינו

אם תוסיף על עצמך כמה פרטים טכניים (דוגמאות תוכל למצוא במאמרים - סרגל הכלים האפור בראש העמוד) נוכל לדאוג לך למאמר. את הודעת המנהלות כבר קראת? ושיהיה בהצלחה

למעלה