המעבדה של דקסטר

vinshes

New member
המעבדה של דקסטר

אנשים...אני מקווה שמישהו ממשתתפי הפורום הזה הוא צופה קבוע או לפחות ראה כמה פרקים.... איזה פרק הכי אהבתם? לי אישית קשה לבחור אחד כי יש כ"כ הרהב פרקים טובים בסדרה הזאת אבל אם בא לכם לבחור איזה פרק שאהבתם...פה זה המקום.

חחחאני!!!

היו המוןןןןןןןן אבל היה אחד כזה חמוד.. עם הילד שהיה יותר טוב מדקסטר.. שהי גם מדעןוגם לו הייתה מעבדה, ופתאום כל המורים אהבו אותו.. והוא היה הכי חכם, יותר מדקסטר.. ואז הוא התאהב באחותו של דקסטר, ואז הוא אירגן להם פגישה, ואחותו הרסה לילד הזה את כל המעבדה..:)

vinshes

New member
היי..זה לא סתם ילד..

זה היה מנדרק כמובן....האויב המושבע של דקסטר

אובלינה

New member
אני חולה על המעברים של דקסטר..../images/Emo70.gif

+
אלה שיש בין הסדרות בקארטון.. אז ככה:
זה עם מנדרק, שבהתחלה הוא התעורר ואחריי זה צחצח שיניים ובלה בלה, והכל נשמע ככה כמו הצחוק המעצבן שלו, זה היה קורע.. (הא הא הא
הא הא הא
הא הא
)
כשדידי רצה עם מספריים ודקסטר צעק עלייה שזה אסור והביא לה כזאתי תלבושת רובוט כדיי שהיא לא תפצע.. חי חי..
כשאמא של דקסטר הייתה איזה שפן ניסויים או משהו (
) קיצר היו לה כוחות על, והיא התחילה לשבור אוטובוסים כדיי להביא להם סנדוויץ' לביצפר, זה היה שוס
כשאמא של דקסטר ועוד אחת רבו על הכפפות בסופר (זה הזכיר לי בצורה מוזרה מאוד את בנות הפאוור פאף.. לא
) פרקים
אה, כן
כשהברווז של מנדרק התאהב בקוף של דקסטר
שווווס
דקסטר שולת, נראה אתכם אומרים שלא
(מואהאהאהאהאהאה..) בלינקה

לא ראיתי הרבה פרקים,../images/Emo105.gif

אבל ממה שראיתי, אהבתי את הפרק שדקסטר מכין שיקוי, והבגדים שלו מתלכלכים כל הזמן. מישהו ראה

vinshes

New member
בטח...פרק חזק...

את מתכוונת לזה שנמאס מזה שהבגדים שלו מתלכלכים אז הוא מכין לעצמו ציפוי פלסטיק כמו על הכרטיס ספרייה שלו או זה שהוא יוצר קרן לווינית כזאת שמסירה את הכתמים שלו? שני הפרקים האלה היו מעולים.... ובעצם שאני חושב על זה....יש פרק אחד שממש ממש ממש אהבתי... הפרק שבו כל מה שדקסטר יכול להגיד זה omlette du fromage וואי..זה היה פרק ענק!!!

למעלה