המעבק של עובדי עיריית לוד

המעבק של עובדי עיריית לוד

שלום רב חברים יקרים היום קפצתי לאוהל מחאה של עובדי עריית לוד על מנת לתמוך בעובדים וגם לצלם מס' תמונות עבור הפורום. הביקור שם עורר בי זכרונות מהתקופה ששירותי כבאות איילון היו במצב דומה ולדעתי קשה יותר . הכבאים לא קיבלו שכר תקופה של שלושה וחמישה חודשים שלמים וכשקיבלנו אז קיבלנו רק חצי מהשכר החודשי . בקיצור הייתה לנו תקופה קשה מאוד במשך שנתיים. ואני עכשיו לא ניכנס לקטע של מי אשם ומי עשה ומה עשה אותי זה לא מעניין עבדתי תשלמו לי נקודה . עשינו שביתו רשמנו סיסמאות סגרנו מסרדים עשינו אוהל מחאה שברנו שמשות בעריית לוד ובנציבות כבאות כבאים יותר מ45 כבאים נעצרו ע"י משטרת לוד בקיצור חגיגה שלמה ולצערי דבר לא עזר . עד ליום שארגון הכבאים במדינת ישראל סגרה את כל תחנות הכיבוי כאות יזדהות עם הכבאים באיילון . עשרות אוטובוסים ומאות כבאים עם הילדים ואנשים משפחות שלמות מכל הארץ עלו לי"ם וישבו שם ימים ולילות חלק מול בית ראש הממשלה וחלק מול משרדי הממשלה עשינו להם חיים קשים . ראינו שזה לא מספיק בצעד חריף וחסר תקדים הוחלט בועד עובדים של כיבוי אש איילון לעלות את כל רכבי הכיבוי למשרדי הנציבות ולעזוב שם את כל הרכבים . מפתחות הרכבים נימסרו לנציב כבאות ארצי ועכשיו שהוא יצא לחלץ ולטפל בשרפות . לא עבר הרבה זמן וכל החוב שולם לכבאים כולל הקרנות והנילוים . לועד עובדים בעיריית לוד יש לי לומר רק משפט או שתיים אתם יכולים לשבת שם ימים ולילות ודבר לא יקרה יכנסו למאהל פוליטיקאים מכל הארץ יבטיחו דברים ימרחו אותכם כמו כלום יעשו לכם קוצי מוצי ובסוף תקבלו זיבולי מוח . לכן תקומו תסגרו את כל המשרדים תשלחו את כל העובדים הביתה תצרפו למעבק שלכם את כל הרשויות את כל ועדי העובדים ברשויות המקומית תזרקו את המפתחות לקברניטי העיר ושהם עכשיו יעשו את העבודה שלכם נירא אותם אז . בהצלחה לכם

zivsb

New member
זכרונות לוחם למען הלחם

הובלתי מאבק מצולם ומתוקשר מוחות התמודדו זה היה משחק שח מט לא הפגנה מולנו עמד הגדול מכולם היום אהוד ברק רמטכל מפקד סיירת מטכל ההההההמוח המבצעי ואנחנו עובדים מומחים בתפקידנו אבל מולו.... ויש לי הפתעה כן נצחנו אפילו הבסנו את החייל הכי מעוטר בצהל מחר אני הפרסם כאן תמונות מהקרב כל עובד אשר לא יהייה שותף למאבק לא יזכה להגנת הכלל לנעול את כל משרדי העירייה כולל לשכת חבר המועצה הממונה להשבית את כל כלי הרכב את מדור הגבייה את הפיקוח את מה שנשאר מהניקיון להשבית כל שירות לאזרח אין מאבק דה לוקס יש מ ל ח מ ה על הלחם מזכירות לשכת ראש העיר כולל מנהלת הלשכה מזכירות הסגנים ל ה ש ב י ת הכול

lj101

New member
ברשותכם הייתי רוצה להוסיף עוד

נקודות למחשבה. רוב הארגונים מנהלים תקציב בתחילת שנה, ועל בסיס ההכנסות של השנה הקודמת מחלקים את העוגה, כאשר יודעים בדיוק היכן הכסף יושקע או יחולק. לצערנו ברשויות המקומיות ממזמן הפסיקו בעצם הם לא מבינים בניהול של חברות עסקיות ולכן כל אחד ללא השכלה מנהל גוף שאמור להיות מנוהל כמשק סגור ובעל הכנסות מוגבלות על בסיס המיסים. לא יתכן כי מחלקות הרווחה מקבלות תקציבים אדירים ולמעשה נוצר מצב שקיימת אוכלוסייה 30%-40% שמקבלות תמיכה על חשבון משלם המיסים מבלי שיהיה לזה סוף. לא יתכן שרשויות שלנו בעיקר מתבססות על הכנסות ממיסים או תקציב ממשלתי ולא פועלות ליצירת קרקע פוריה למשקיעים זרים. לא יתכן שהאוכלוסיה היחידה שבאה לגור ברמלוד היא האוכלוסיה החלשה כאשר החזקה אפילו אינה חושבת עלינו בסיוטים. לכן חברים יקרים רוצים לקבל משכורת תתחילו לדרוש שינוי סדר עדיפות והנוסחה פשוטה. פחות רווחה פחות פטורים - למי שלא יוצר הכנסות ואינו מועסק גבייה מסיבית של חובות יצירת / הבאת משקיעים חיצוניים - ומתן פטורים והנחות במיסים פיתוח סביבתי מואץ - כי איכות היא לא מילה גסה הבאת אוכלוסיה חזקה לעיר - ע"י מתן עדיפות והנחות במיסים זוגות שעובדים ויוצרים הכנסות - מתן הנחות במיסים העברת העובדים לחוזים אישיים כאשר קיים פיקוח ע"י חברה חיצונית שמתמחה בתחום תוך מתן הדגש על תנאים בסיסים (ביטוחי מנהלים, קה"ל, השכלה) כאשר מתקיים אחת לשנה דיון אודות העובדים ומנהלי המחלקות כאשר כל עובד נותן חוות דעת על מנהלו והמנהלים נותנים חוות דעת לעובדים, בדיקה בשטח על איכות העבודה של העובדים כדי שלא יווצר מצב שמי שמקורב יקבל יותר ומי שלא פחות. כך חברים יקרים מי שטוב יקבל ומי שלא לא יקבל, עוד דבר שנהוג בחברות פרטיות והוא מבחן הזמן מכוון שהעבודה בעירייה היא לא לכל החיים מי שטוב ימשיך ומי שלא יחפש לעצמו עבודה, היום המצב הוא שכוווולם ללא יוצא מן הכלל מקבלים דרגות וכן קיים מצב של אי התייחסות לעובדים שבאמת עובדים טוב ולא לחוליגנים. עוד דבר ל-ZIVSB ידידי היקר מדוע אתה חושב שצריך לשלם לקבלנים לאחר שמשלמים לעובדים, האם הם אינם נותנים שרותים לעירייה בזמן ?, הם לא מעסיקים עובדים שחלקם אולי גם גרים בלוד ?. בברכה LJ101

crazy111

New member
הצעותיך להבראה - אכן יעילות !

קראתי בעיון את תגובתך, והצעותיך לפתרון ויעילות בעבודה תוך הבאת מצב הרשות להבראה, ולא נותר לי אלא לציין, כי הצעתך אכן הגיונית טובה וברת-ביצוע, ללא ספק. לא נותר אלא לשאול - האם פרנסי העיר מוכנים ליישם היום תכנית הבראה, כהצעתך, או שמא יבטיחו כי יעשו זאת לאחר הבחירות, ולאחר הבחירות - האם יקיימו.

zivsb

New member
ערב בחירות מבטיחים מבטיחים ועוד

ידידי כל פוליטקאי מתחיל לומד להבטיח איך אמר אשכול:לא הבטחתי לקיים העיקר זה לזכות בקול שלך

crazy111

New member
נכון, אבל...

ברמלה למשל, מכהן ראש עיר שמיישם דברים הלכה למעשה. רמלה היום נראית אחרת בזכות קיום הבטחותיו של לביא. נותר לקוות, שגם בלוד ילמדו ויישמו.

zivsb

New member
השם לא מתאים לך 111 ../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

ערב בחירות הצוות ההסברתי מכין מצע שם המועמד כותב מה הוא יעשה? אז למשל בסקטור היהודי הואיתוב אני מתחייב לאכוף את חוקי הבניה להרוס את הבניה הבילתי חוקית ועו..... במגזר הערבי יהייה רשום: אני מתחייב לשנות את תוכנית הבניה ולהביא לאישור הועדה לתכנון ובניה את המצב הנוכחי ועוד.... אז מה מחייב?

crazy111

New member
ואיזה שם לדעתך מתאים לי?

ולעניין, מה שאתה אומר הוא נכון - בלוד!! מה שאני אומר הוא נכון - ברמלה !! מה לא הבנת?

zivsb

New member
לכןcrazy לא מתאים../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif

lj101

New member
כדי להפעיל את התוכנית ידידי היקר

צריך קבוצה של אנשים שמאמינים בה ולא אומרי כן. אנחנו הקמנו גוף של צעירים שהמקסימום הוא 30, לא פוליטיקאים אנשים מכל הקשת הפוליטית בעיר, מעמד הבניים (ויש כזה ברמלוד) ושמאמינים במה שכתבתי, קיבלנו מספר הצעות ואנו מקווים שדעתנו והרעיונות שלנו יתחילו לרקום עור וגידים במסגרת כלשהיא. לדוגמה ברמלה גם יש לנו הרבה בעיות ומה שכתבתי הוא חלק אחד ממה שאני מנסה בעזרת חברי לייצג לציבור (אתה מאמין שאין ברמלה חוק לשימור מבנים או חזות העיר). הבעיה היא שיישום התוכנית יפגע באוכלוסיות שהתרגלו לקבל הכול ונציגיהם יעשו לנו דה-לגיטימציה בעזרת דמגוגיה בגרוש ואותו הציבור לצערינו ימשיך להאמין להם ולא לנו שמנסים לשנות את מצבם האישי. לכן אתם תושבי לוד שעובדים ומפרנסים תעמידו קבוצה צעירה אמביציונית ולאוו דווקה מהתחום הפוליטי אבל ביצועיסטים ותנו להם את הכלים לנער את העיר. עוד בעייה קטנה בלוד והיא שיש לכם כבר מועצה ולפי דעתי ראש עיר שייבחר יהיה לו קשה מאוד לפעול.

the buty

New member
מאוחר מידי להקים קבוצה כזו

היי, אתה צודק , חייבים להקים קבוצת צעירים שאכפת לה באמת מהעיר בנושאים חשובים שטיפוחם יאפשר גידול ילדים בעיר הזו... כמו בטחון , חינוך , איכות הסביבה ועוד ... אבל , בבחירות אלה ייבחר רק ראש עיר וכל חברי המועצה הישנים שחלקם מעלה עובש יישארו . אבל בהחלט אפשר להקים קבוצה כזו שתתארגן , תכיר , תדון ואפילו תציע לראש העיר בנושאים בוערים..

lj101

New member
יש צדק במה שכתבת, כי אנחנו פעילים

כבר שנתיים וחצי.

למעלה