המעבר לאילת.... הנה כאן המאמר שלי. מצורף קובץ, אשמח לשמוע הערות אם יש. יובל
Y yuval r New member 13/12/03 #1 המעבר לאילת.... הנה כאן המאמר שלי. מצורף קובץ, אשמח לשמוע הערות אם יש. יובל
0 0ne Man New member 13/12/03 #3 מאמר מס' 4 מתקבל בברכה! ../images/Emo140.gif מעניין מי יהיה מתחרה מס' 5...?
L LordNor New member 13/12/03 #4 בתור מתמודד בתחרות ../images/Emo26.gif אני חייב לציין שאהבתי לקרוא ת'מאמר שלך, אכן מרתק ומעניין... בהצלחה
בתור מתמודד בתחרות ../images/Emo26.gif אני חייב לציין שאהבתי לקרוא ת'מאמר שלך, אכן מרתק ומעניין... בהצלחה
Y yuval r New member 14/12/03 #5 תודה רבה לורדנור עם זאת,חשוב לי לציין שזה סיפור אמיתי. נסיון החיים הוא בית הספר החשוב ביותר של כל אדם ואדם. יובל
תודה רבה לורדנור עם זאת,חשוב לי לציין שזה סיפור אמיתי. נסיון החיים הוא בית הספר החשוב ביותר של כל אדם ואדם. יובל
C clairvoyance New member 15/12/03 #7 ../images/Emo45.gif יש לך את זה ../images/Emo13.gif סיפור מרתק בעיניי. אותי היה משמח לקרוא קצת יותר על הטיול השנתי מלבד "לא הבנתי את המדריכה". אבל בסך הכל - נהניתי מאוד!
../images/Emo45.gif יש לך את זה ../images/Emo13.gif סיפור מרתק בעיניי. אותי היה משמח לקרוא קצת יותר על הטיול השנתי מלבד "לא הבנתי את המדריכה". אבל בסך הכל - נהניתי מאוד!