המעגלים העסקיים מבית" קישורי אמהו"

נאזנאז

New member
על מחיה אליהו כבר שמעתם?...

קודם כל אני רוצה להודות לחיה אליהו על שאירחה את קבוצת רחובות השבוע אליה לגיבוש והעבירה לנו שם פעילות חוויתית עם הקלפים תוך כדי סיפורים מרתקים על כל קלף וקלף, היה ערב קסום ומיוחד במינו, חיה היא מדהימה בידע שלה ויכולתה לרתק בסיפוריה וגם להעביר את המסר לכל אחת ואחת. אני ממליצה בחום ומפרגנת לה בשמי ובשם קבוצת רחובות, כל מי שרוצה כיוון מסויים בחיים, נמצא בצומת או רוצה לשמוע סיפורים מרתקים, וכמובן ערב חוויתי מוזמן ליצור איתה קשר , לא תצטערו לרגע. דרך אגב היא העבירה אצלי גם ערב כזה לחגיגת יוםההולדת שלי ופשוט אין לי מילים.. אני מסתובבת עם אנרגיות מטורפות כל השבוע.... תהנו נאזי

לבנות מעגל פ"ת המדהימות

תודה על ערב אנרגטי ,עיסקי,ושיתופי. היה לי לעונג להעביר 10 דקות במחציתכן,כולל האורחות. תודה למרי "פופינס" על העברת התרגיל העיסקי -היה מצויין.

עושות עסקים - במעגל מודיעין- 8/11

נשות העסקים של מעגל מודיעין מזמינות אותך בעלת העסק להכיר,לשווק ללמוד ביחד.

אני מכירה את חיה אליהו ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה מסכימה עם כל מילה שלך!!! היה גיבושון מרתק ופשוט זכינו שהיא חברת הקבוצה שלנו. למי שממש רוצה להכיר אותה מוזמנת להגיע למעגל אמצע (לחברות קישורי אימהות בלבד) ב- 14/11 בקפה נורמה.

רוצה רק להוסיף

שבהרגשה שלי גם יצאנו כל אחת עם ערך מוסף אמיתי וגם כקבוצה - חיה הצליחה ליצור אינטימיות שתרמה רבות לגיבוש שלנו כמעגל.

גם אני ממליצה בחום

ניפגשנו ל-1/1 וחיה שכחה את הקלפים שלה,ולכן שלחה לי במייל את המפה שלי( הרווחתי),היה פשוט כייף לקרא את המילים שיצאו מיתוך הקלפים ואת הפרשנות של חיה. תודה לך יקרתי,והלוואי שיצא לפועל הפרוייקט.......ונעבוד יחד.

פגשתי אותה בכנס הארצי של קישורי אימהות

נשארתי עם טעם עצום של עוד.... מקווה מאד שאצליח להגיע למפגש אמצע להכיר אותה יותר

מעגל מודיעין מפרגן למלכת הנקודות

אחרי מפגש מעניין,מלמד ופורה שהיה לנו אתמול בערב, חברות ואורחות רבות בערב שכולו חוויה ועסקים. חברות המעגל מפרגנות למלכות הנקודות: שירי ארצי- עיצוב ואדריכלות פנים. ועינת גרינברג- מנהלת מרכז איזון לרפואה משלימה.

סדנא בנוא פנסיה- 24/11 - בגדרה

חברות" קישורי אמהות " ואורחות שהן בעלות עסקים מוזמנות לסדנא: ביום רביעי 24 בנובמבר 2010, בשעה 9:30 -13:00(התכנסות ב 9:15) במתנ"ס גדרה- כנפי נשרים 3, גדרה (ליד ביה"ח הרצפלד) ומה בתוכנית? ליאת מולכו,יועצת עסקית מארחת את איילת אבני,יועצת פנסיונית מומחית בלתי תלויה (יועץ פנסיוני בלתי תלוי – איננו משתייך לחברת ביטוח כלשהי או לבנק,ומקבל רישיון ממשרד האוצר ) ממה מורכבת הפנסיה? מתי כדאי לפתוח חיסכון פנסיוני וכמה להעביר מידי חודש? ביטוח מנהלים,קרן פנסיה או קופת גמל? ומה זה בדיוק: מקדם,ריסק,תשואות וקצבת שארים? יעוץ וליווי פרטני יינתן בהמשך התהליך העלות לחברות "קישורי אמהות" ולחברות "סביבה תומכת"- 20 ₪- 2 נקודות על השתתפות בסדנא ליזמיות שאינן חברות – 35 ₪- 2 נקודות נוספות על כל אורחת שמגיעה.בהפנייה שלכן פרטים והרשמה: טלפון: 03-5106600, פקס: 03-5106601, אימייל: [email protected] הרשמה: אצל חגית: [email protected], 052-3006752

למעלה