המעגלים העסקיים של "קישורי אמהות"

מזמינות אותך להתארח במעגל מודיעין- 8/11

יש לך עסק? זה הזמן לקדם אותו! ביום שני 8/11, ניפגש למעגל של רישות ולימוד משותף. לאורחות ממעגלים אחרים מוזמנות להציג בנוסף לעסק שלכן את המעגל שלכן - דקה נוספת. מחכות לכן חברות מעגל מודיעין

אמאמיה

New member
../images/Emo141.gif הזמנה למעגל נובמבר- ת"א בוקר

מתי? נפגשות ביום ד' 10/11 ב-9:30, המפגש מתחיל ב- 10:00 ועד 12:00 היכן? 'מקס ברנר' בנמל ת"א, בחלק הצפוני של הנמל עלות: 30 ₪- עבור ארוחת בוקר נפלאה ...אז כדאי לכן לבוא כי: * אתן אמהות עצמאיות ורוצות לקדם את עצמכן מפה לאוזן * ת"א היא מרכז העניינים ואתן רוצות להיות פה * המעגל העסקי נועד ליצור מערכת של קשרים עסקיים והדדיות של הפניות עסקיות ושיווקיות, לתמוך בכן ולעודד עשיה * ארוחת בוקר מפנקת וטעימה במיוחד * קל להגיע בתחבורה ציבורית, אוטו ואפילו אופניים מה בתכנית: - פתיחה והסבר על הקבוצה, מטרתה ואופן התנהלותה - סבב 60 שניות הצגת העסק של כל אחת (מומלץ להתכונן, מצ"ב מצגת הסבר) - 10 דקות הרחבה – דנה פלדמן-טסלר – יועצת זוגית ומנחת קבוצות - www.ub2.co.il - תרגיל עסקי: נושא שיווק וקידום העסק בפלטפורמות שונות ברחבי האינטרנט. - סיכום ותודות * נא לשלוח אלי מייל עם אישור הגעה או בקשה להתארח. הביאו אתכן – כרטיסי ביקור, יומנים לתיאום פגישות, דוגמאות, מוצרים וכד' לפרטים נוספים צרי קשר... להתראות, מיה מיטב-מגן תרפיסטית במגע לפי שיטת ספלטר ומנהלת מעגל עסקי ת"א בוקר

אמאמיה

New member
יופי, נשמח לארח אותך :)

שלחי לי את האימייל שלך (במסר) או התקשרי כדי שאוכל לשלוח לך פרטים במייל להת מיה

רותירוח

New member
גיבושון מעגל רעננה - חיה אליהו המדהימה

אתמול היה לנו גיבושון למעגל רעננה. הערב היה נעים וטעים! חיה אליהו העבירה לנו פעילות מקסימה מקסימה של איבחון בקלפי טארות. כולנו היינו בשוק איך כל קלף וקלף שהרמנו התאים בדיוק למה שהרגשנו ולמקום שבו היינו. לי אישית הערב נתן ביטחון ללכת בדרך שבה בחרתי מבלי להסתכל אחורה. חיזקת אותי! ועל כך אני מודה לך מקרב לב. תודה

וואו, איזה יופי!!!

היום אנחנו עושות גיבושון בביתה של חיה, שהיא גם חברת קבוצה שלנו. אשרינו שזכינו בחברת קבוצה כזו!!!! מחכה כבר לערב

ה-מפגש..

רותי יקרה! קודם כל תודה על האירוח הנפלא שלך ושל אלביס... היה כיף אמיתי. מאחלת לי ולכולנו של מה ש"הרמנו" באותו ערב נפלא - אכן יתגשם ויוביל אותנו לדרך המלך! אס המטבעות נמצא מאז בליבי כל הזמן! מצפה למפגש הבא :) ותודה ענקית לחיה אליהו הגדולה!

מצטרפת למחמאות! חיה אליהו המקסימה!!

הערב איתך היה נעים כ"כ והוא הולך איתי כל הזמן! את משו משו.. תודה!

מעגל רחובות 16/11

מוזמנות להתארח אצלנו בלב הקונגרסים, פארק המדע רחובות נפגשים בשעה 20:30 חברה מרכזית - ד"ר אפרת גילאון- רופאת שיניים את האוכל מכינה אורחת חדשה ומיוחדת- ורק בשביל זה שווה לבוא!!!

השבוע, יום שלישי, 9/11 - מוזמנות למעגל פ"ת

ביום שלישי 9/11/2010, בשעה 20:30 ב"חיבורים" רח' דינוביץ' 21, פתח-תקווה נשמח לארח אתכן !!!

למעלה