המעגלים העסקיים של קישורי אמהות

מחשבה יוצרת מציאות - מעגל מודיעין-13/12

מעגל מודיעין מזמין אתכן לערב רגוע ואופטימי בתוך שבוע סוער ועצוב, נפגשות ב13/12 לשמוע מצגת מורחבת של גלית יודקין: על "מחשבה יוצרת מציאות". מזמינות אותך לקדם את העסק שלך,ביחד איתנו.

13/12/2010 - מעגל באר שבע והדרום

מפגש סיום שנת 2010. במפגש הפעם מצגת מורחבת של דר' ורדה ציזר-קורלשטיין - פעילות גופנית בהתאמה אישית. לפרטים נוספים - מלכה בונקר 050-4232144 או מייל [email protected]

אמאמיה

New member
../images/Emo124.gif מוזמנות להתארח במעגל ת"א- רביעי הקרוב

מתי? נפגשות ביום ד' 15/12 ב-9:30, המפגש מתחיל ב- 10:00 ועד 12:00 היכן? 'מקס ברנר' בנמל ת"א, בחלק הצפוני של הנמל | חניה חינם בחניון רידינג, וחוצות את הגשר לנמל ת"א עלות: 30 ₪- עבור ארוחת בוקר נפלאה ...אז כדאי לכן לבוא כי: * אתן נשים עצמאיות ורוצות לקדם את עצמכן מפה לאוזן * ת"א היא מרכז העניינים ואתן רוצות להיות פה * המעגל העסקי נועד ליצור מערכת של קשרים עסקיים והדדיות של הפניות עסקיות ושיווקיות, לתמוך בכן ולעודד עשיה * ארוחת בוקר מפנקת וטעימה במיוחד
* קל להגיע בתחבורה ציבורית, אוטו ואפילו
מה בתכנית: - פתיחה והסבר על הקבוצה, מטרתה ואופן התנהלותה - סבב 60 שניות הצגת העסק של כל אחת (מומלץ להתכונן, מצ"ב מצגת הסבר) - 10 דקות הרחבה – כרמית מטלון-גולדברג – מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון" - תרגיל עסקי: ניזכר בתרגילים שעשינו במהלך המחצית ונדון באפקטיביות והתרומה שלהם לנו ולעסק. - סיכום ותודות * נא לשלוח אלי אישור הגעה הביאו אתכן – כרטיסי ביקור, יומנים לתיאום פגישות, דוגמאות, מוצרים וכד' לפרטים נוספים צרי קשר...
להתראות, מיה מיטב-מגן תרפיסטית במגע לפי שיטת ספלטר ומנהלת מעגל עסקי ת"א בוקר

שלום

שלום, אני חדשה בפורום. האם אני חייבת להיות בעלת עסק משלי או איזשהו חזון מגובש בשלביל להצטרף למעגל? כרגע אני שכירה ומחפשת דרך להיות עצמאית אך עדיין אין לי רעיון מגובש. האם אפשר לבוא עם תינוק? תודה

מעגל פ"ת בחודש דצמבר מתקיים

ב-21/12 יחד עם מעגל רעננה,זהו מעגל משותף לסיום המחצית. ניפגשים במרכז חיבורים,רח' דינוביץ 21 פ"ת. התחלת המיפגש העסקי בשעה 20:45,מינגלינג ב-20:15.

כי חשוב לנו להכיר גם את המעגל שלך

הגעת להתארח אצלנו במעגל, כדיי להכיר וללמוד על העסקים שלנו, ולפתוח לנו דלתות חדשות. אנחנו מאוד מעריכות את הזמן שהשקעת בנו. עכשיו גם אנחנו רוצות להכיר את המעגל שלך. ולכן, כל חברה שתתארח אצלנו במעגל, תוכל לקבל בנוסף ל 60 שניות הצגה עצמית של העסק שלה, 60 שניות נוספות על מנת שתוכל להציג את המעגל שלה. לספר לנו, למה כדאי להתארח במעגל שלה? מה מיוחד במעגל שלה? אילו מקצועות ועסקים ? ואילו הפניות טובות במעגל שלה. אז כשתתארחי במעגל הקרוב שלנו ב 13/12הכיני דקה נוספת המציגה את המעגל שלך . ( מומלץ להשקיע מחשבה ולהתייעץ עם שאר חברות המעגל על אופן השיווק של המעגל ). נשמח לארח אותך נשות העסקים של מעגל מודיעין

למעלה