המעופף ב 3 שלבים 1

המעופף ב 3 שלבים 1 ../images/Emo26.gif

אחרי אימונים רבים שכללו פציעות מדומות - עשינו זאת - התוצאה לפניכם ב 3 שלבים : שלב ראשון - התחלת התרוממות באויר לאחר תאוצה מקסימלית ונעיצת הגלגל הקידמי בשיח בעל אחיזה טובה (נמצא לאחר חיפושים קדחתניים ) . מיקום השיח נשמר בסוד בכספת שהוטבעה בים המלח....

שלב שני ../images/Emo26.gif

בשלב זה אתם יכולים לראות את הרוכב בהתרוממות מלאה צוחק על ניוטון וכל החוקים שהמציא.. חבל שלא רואים את החיוך השפוך על פניו - אבל אל דאגה הוא שם....

שלב שלישי ואחרון ../images/Emo26.gif

למרות שלפי חוקי התעופה כל גוף אמור גם לנחות - קיבלנו אישור מוועדת תעופת האופניים להכריז על שלב זה כשלב האחרון באירוע הנוכחי - כל זאת מהסיבה הפרוזאית שבטח לא תאמינו לנו שכך זה נגמר - ואתם יודעים מה אתם צודקים - הייתה גם נחיתה במה שנקרא טאץ' דאון - אבל אנחנו מנועים מלהראות את זה עקב חוסר רצוננו לגרום לכמה רוכבים לעבור לתחביב רגוע יותר כמו גולף או מקרמה .. אז בפעם הבאה .... והרוכב האלמוני ישאר כזה עד להחשפותו העצמית בפני האומה...

alonaski

New member
פחחח...!! הצחקת אותי!! ../images/Emo6.gif

"החשיפה המלאה" של ה"מעופף הסודי" - נמצאת אצלי!!!! בתמונות עוד מהרכיבה הראשונה והסיום באגם קנדה!...

YoniFranklin

New member
אני לא רוצה לאכזב אותך...

אבל כמו שאני מכיר את המעופף הסודי אני בספק אם יש לך בלעדיות על "החשיפה".

בכלל לא נכון ../images/Emo26.gif

זה מהטיול של השבוע במירון..... חזרתי מ 30 ק"מ בנחל אלכסנדר - 6 פעמים ניסיתי את העליה למאגר ו 6 פעמים כשלתי . צריך להתאמן על זה - רוצה לאמן אותי?

mtbRider

New member
גדי שלום

אני רוצה מאוד לרכב איתך כמה שיותר....אני גר קרוב לאלכסנדר...קרוב לגשר הצבים. תודיע לי לגבי רכיבות. אני שולח לך את מספר הפלאפון למסרים. יש לי כושר טוב למרות שאינני מתאמן על בסיס קבוע. שלך, איתי נ.ב. אלונה לא רוכבת שם כ"כ הרבה או שהיא פשוט לא מודיעה לי ....

timon1

New member
חחחח, זה נראה כמו

התלבטות בין רכיבה לקפוארה, על פניו [תרתי משמע] ברכיבה הוא לא משהו אבל בקפוארה הוא יכול ללמד משהו את זקני ברזיל
סתאאאאאאאאאם ,אני מקווה שהכל בסדר אצלו.

הבחור בסדר גמור ..

בכל אופן מבחינה חיצונית - אנ'לא יודע מה בנוגע לחלק שבתוך הראש... תראה בדרך כלל הוא נוטש את האופניים עוד בשלב ההתרוממות . אבל הפעם לא הספיק.

alonaski

New member
בול-קליעה-קליעה! ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

פההההיייי שלמה... איך עשית את זה?!
- מעקב צמוד ובלשי |בלש| אחר הודעות קודמות?...
יפה מאוד!
זה אכן אמיתי אבל עוד בהר מירון!

shl17

New member
טוב פיספסתי במקום

אכן מעקב בלשי קצר ,לא מכיר את אמיתי והאמת לא זוכר שביל כזה לבן על המירון אגב אתם ירדתם את הסינגל מלמעלה או שהתחלתם בנריה?

alonaski

New member
המסלול שלנו ממירון לקצה הכזיב:

רק עכשיו שמתי לב שבאמת עוד לא פרטתי את המסלול...
ובכן, המסלול שהיה היה כדלהלנצ'יק:
יצאנו מהמרכז ב 3 רכבים. 2 רוכבים בכל רכב (באחד היו 3 ). נסענו לאורך כביש החוף, הגענו לסוף המסלול המתוכנן שלנו- קצה נחל כזיב על הכביש (2 ק"מ בערך צפונית לצומת כברי). שם השארנו רכב + אוכל + שתיה (אגב - הצמדנו את הרכב לקיוסק נייד שממוקם שם. גדי זוכר את שם הקיוסקניקית - למי שזקוק לפרטים...
), הצטמצמנו לשני הרכבים הנוספים ואיתם עלינו למירון לתחילת המסלול. 40 דק' נסיעה עד לחניון שביל הפסגה. מסלול הרכיבה יוצא לדרך: עולים לשביל הפסגה בקצה הצפוני שלו - עולים עם האופנים ביד רוב הזמן עד שמתחברים לשביל השחור+ש"י שפונה שמאלה - צפונה ויורד עד לבי"ש. אחלה סינגל!!! מדהים!!! סיימנו אותו בבי"ש ומשם חצינו את הכביש לנחל נריה - שב"ס אדום! אחלה סינגל רק.... מ-ז-ה כ-ו-א-ב... :&#39
סיימנו בקצה המסלול האדום - נחל נריה ועלינו בדרך ג'יפים הקצרה על כביש סוג ב' - לחורפיש. מכאן, קטע כבישי של כ 6-7 ק"מ: ירדנו מחורפייש (הר זבולון) למטה לצומת בה פנינו ימינה לעלות לאלקוש. עלינו לאלקוש, הכביש עוקף את הישוב ומביא אותנו לצומת בה פנינו שמאלה לכיוון פאסוטה. עד לצומת בה פנינו שוב שמאלה - לכיוון אבירים. הגענו (לפני המצפה) לשביל הליכה שחור - שם ירדנו לנחל (-30% רכיב ו 70% הליך בערך...
ויחד עם זאת - דרך יפהפיה ופורחת!!). הגענו לנחל = דרך ג'יפים. כל הזמן רכבנו על דרך הג'יפים בנחל! (למרות... שאני רציתי לרכוב בשבילי הליכה שלצד הגדה - שזה אפשרי באופן חלקי ומי שלא טייל אף פעם שם - זה חובה!!!) דרך הג'יפים עולה מבריכות הטבילה - עולה-עולה-עולה, מעל הנחל... ואז יורדת. - אבל כל זה מעל אחד הקטעים היפים והזורמים של הנחל וזה קצת פיספוס (בחרנו לרכב בדרך גי'פים מקוצר זמן...). אח"כ - הדרך ג'יפים ממשיכה בצמוד לנחל הזורם וחוצה אותו עוד מספר פעמים - ובהחלט נותנת פיצוי על כל המקטע ההוא שעזבנו אותו קודם...
זהו. סיימנו עם השביל שצמוד לנחל ויוצא לכביש

shl17

New member
פעם הבאה תנסו לעלות מהקצה הדרומי

נכנסים מהחניון מול הברזיה רוב הדרך עד למעלה רכיבה חוץ מכמה מדרגות בעליה וגם רואים את הנוף משני המצפים

למעלה