המעידה המחנכת

המעידה המחנכת

חצי שנה של מאמצים חסרי תקדים לשפיות ולשיגרת התמודדות ולפתע פוףףףף נפילה. התהום הכל כך מוכרת חוזרת ובגדול - ואיתה השאלה המפחידה : האם אצליח שוב לקום? המעידה הזאת שלי הראתה לי שהמחלה המחורבנת הזאת כל כך ערמומית, כל כך חזקה, כל כך נוכחת . ובעצם שוב ושוב אני רואה שהסוד של ההחלמה הוא לא לצפות שזה יגמר - אלא לצפות לקום כל פעם מחדש. קמתי. אני שוב בשליטה. פחות מפחדת מעוצמתה של המחלה הזאת. יותר שלווה עם הרעיון שאיש לא מבטיח לנו מה כן - אבל אנחנו צריכות להחליט מה לא. לא לאכול, לא להיכנע לאשליית אהבה, לא לתלות דבר בזולת. כל כך מהר שוכחים מאין באנו - והמעידות הללו מזכירות כל הזמן כמה כבר יש להפסיד. כנראה שצריך לדעת לומר תודה על שייצרנו בזמן ההחלמה שלנו כל כך הרבה מה להפסיד.... ולזה אני קוראת - מעידה מחנכת.

טבעונית

New member
נכון, מעידות יכולות לחזק אותנו

אני חושבת שזה גם הסיפור שלי. אני מרגישה שבמשך השנים התחזקתי אחרי כל מעידה, עד שכיום, אחרי המון מעידות, קיבלתי חוזק, שליטה והבנה של מה קורה - מה שלא היה לי בעבר. מאחלת לך המון כוח ושלוות-נפש.

קומנדו

יש כאלה שדרכם סלולה.טבעית.שלווה. ויש כאלה שצריכים להלחם בחירוק שניים על כל מילמטר. אבל ששים עלי קרב.בחימה שפוכה.עם נכנות להילחם ולנצח.עם מין גאוות יחידה כזו. וגם שמפסידים בקרב הזה. שומרים את ההרגשה החמוצה של ההפסד כדלק לקרב הבא. הלוואי עלי.

צוות חברות הפורום

האמיני/ה לי שממש לא מדובר ביכולת מולדת. זה שריר רצוני שצריך לאמן את האימאמא שלו בשביל שהוא יעבוד. מנגנון השימור העצמי שלי הוא הדבר הכי חלש בגוף ובנשמה שלי. נשבעת לכם. כשגיליתי שאפשר גם עם כוח רצון של צנונית עבשה להלחם בחירוף נפש רק כי לא נוטשים את החזית - זה היה מפתיע. כל אחת יכולה. באמת!

primavera 1

New member
אהבתי ...

את ההגדרה "מעידה מחנכת"! האמת שהמעידה באה בעצם לחזק את המקום שאנו לא רוצות לחזור אליו. אם לא יהיו לנו הנפילות הללו מהר מאד נשכח מאיפה באנו, ונשכח את כל הלמידה שהיתה שם, ולכן אנו נופלות. אך בכל פעם לפחות זמן ועם יותר מודעות לרצון שלנו לחזור מהר למקום החדש והטוב אליו הגענו בתהליך!!

tanay111

New member
לנורית

היי מוזמנת לבוא להיכנס לבלוג שלי ולהגיב אשמח מאוד תודה טניה

למעלה