המעילה של אתי אלבז

staketov

New member
המעילה של אתי אלבז

מדוע לא מגישים כנגדה תלונה במשטרה? שהרי אם לא יעשו כן, זו תהיה דוגמא של אזרחות גרועה ואז אמנון לוי באמת יצא לא טוב מהסיפור

אלדד(מ)

New member
בדיוק השניה נכנסתי כדי לכתוב אותו דבר!

נראה לי שמערכת שומר מסך העדיפה להעדיף את הסיפור העיתונאי על חובתה האזרחית. מה שהייתי מצפה ממנה זה לפחות לקיים את מה שהיא ממליצה לאזרחים לעשות בתכניות שלה.

rrrvvv

New member
זה לא תחקיר זה סיפור אישי ולא עניין הציבור!

והסיפורים האישיים שלך הם לא מעניין הציבור!!!! זה פשוט נקמה שלכם במעשיה הטיפשיים והמיותרים של אתי ואת הנקמות שלכם אתם מוזמנים לשמור לעצמכם... הרי חוץ מאנשי התעשייה ואנשים שמכירים את עולם הטלוויזיה - את אף אחד הסיפור לא מעניין וזו ממש לא זכות הציבור להרוס לאתי את החיים ככה!!!! מה גם שהיא החזירה את הכסף. את המקצועיות של אתי אני מכיר מקרוב. נכון , על טעויות משלמים והיא שילמה. את ההתבזות שלך בשידור אמנון לא הכרתי עד כה.

זרדוז

New member
מכבד את דעתך אך לא מסכים לדבריך

אני חושב שכל מעילה או כל פשע , הם עניין לציבור. כל מה שמעניין (אותי ), יש בו עניין לציבור, וזה אכן מעניין. להזכירך לא מדובר בעובדת בהווה של חברת ההפקה, אלא בעובדת לשעבר. למה חברת ההפקה עצמה מנועה לבצע תחקיר על מעילה שבוצעה נגדה? מפני שהיא לא אובייקטיבית? אז היא לא אובייקטיבית... אז מה ? האם נאמרו שם שקרים? לדעתי לא. אני אישית נפגעתי ע"י מעילה ואני חושב שבכל מעילה יש עניין רב מאוד לציבור, בין המעילה בוצעה מתחת לאפה התוכנית העיתונאית (במקרה זה אמנון לוי ) ובין אם היא בוצעה נגד קורבן " רגיל" . רק שלדעתי כל קורבן הוא "רגיל" ואין חריגים כלל.

על טעויות משלמים?

אתי לא שילמה כלום - היא רק החזירה את הכסף שהיא גנבה. בינתיים לא שילמה דבר, מלבד תשלום לעורך-דין שיגן עליה מפני תביעות אפשריות. "את המקצועיות של אתי אני מכיר מקרוב" - עד כמה זה מקצועי לגנוב 80 אלף שקל מהמעביד שלך? לא ממש מקצועי, לפי הסטנדרטים הנהוגים במדינות מתוקנות בעלות שלטון חוק ורשויות אכיפה.

למעלה