המענה היומי...

The tooth Fairy

New member
הפרק האחרון "החוזה"

ואני פיספסתי אותו!!!!!! פעם שניה שאני רואה רק את הסוף....... זה הפרק האחרון לסדרה? כל כך מאכזב...... מישהו יודע מה מספר הפרק?

King Of Kromags

New member
המענה היומי...../images/Emo103.gif

יש לכם שאלה? אתם לא רוצים לפתוח שרשור חדש? רוצים תשובה מהירה? אין לכם זמן לחכות? אתם רוצים לעשות למנהל שלכם חיים קלים?
עכשיו אתם יכולים. רק תשרשרו לכאן.

Durst

New member
מה נגמרה העונה?? כנסו שנייה..

הייתי בחול שבועיים ולא הייתה לי אפשרות לראות את ה-4 פרקים האחרונים של גולשים בזמן..יצאתי ביום שבת וחזרתי יום שבת בלילה! עכשיו אני לא יודע מה קרה בסידרה וזה מבאס רצח.. מישהו יכול להסביר לי מה קרה לתת לי את השם של הפרק בקזה או אם יש תקציר מפורט של הפרק האחרון בפורום אז לתת לי קישור להודעה?... תודה רבה@!

Durst

New member
אמ..

אין לי כוח לקרוא...(זה באנגלית התקצירי פרקים) אז תגידו בערוץ 6 אולי ישדרו את הפרקים האלה שוב?...

../images/Emo58.gifלעונה התשיעית של חברים

מי שראה את העונה התשיעית אז השאלה שלי היא כזאת האם השחקנית שמשחקת את צ'ארלי בחברים היא גם השחקנית שמשחקת את דיאנה בסליידרס? (אני כמעט בטוחה שכן אבל ליתר ביטחון...)

CoolBoy14

New member
זאת לא היא!

אני כמעט בטוח שזאת לא היא! אבל דרך אגב היא שיחקה בבברלי הילס....וגם מגי

בתמונות קצת אבל מי שראה את

הפרקים של העונה התשיעית יכול לראות שיש הרבה דימיון ולכן אני שואלת אם יש כאן מישהוא שראה את העונה התשיעית של חברים שיכול לענות לי. אתם גם צריכים לזכור שעבר הרבה זמן מאז שצילמו את העונה האחרונה של גולשים בזמן והיא בטוח השתנתה מאז.

King Of Kromags

New member
מה הקשר?../images/Emo103.gif

1. השחקנית של דיאנה יותר מבוגרת מזאת בתמונה. שלא נדבר על זה שהתווי פנים שלהן לא דומים בגרוש, וצבע העור לא דומה ובכלל, אין שום דימיון. 2.חשבת אולי לברר את השם של השחקנית הזאת? אני מוכן להתערב איתך שזו לא אותה אחת.

כן חשבתי וניסיתי אבל בנתיים לא

מצאתי את השם של השחקנית אז חשבתי לשאול כאן. צבע העור ועוד איך דומה בקשר לגיל השחקנית ששיחקה את דיאנה הייתה בת 20+ והשחקנית בחברים בטח בתחילת שנות ה30 אז זה מסתדר טוב. אני אנסה לברר ואני אחזור עם תשובה אבל כל הרעיון לשאול את זה מהתחלה היה שמישהוא פה אולי ידע את התשובה ויחסוך ממני את העבודה (עידו זלצברג מנהל פורום חברים לדוגמא?)

CoolBoy14

New member
לא עבר כל כך הרבה זמן משהיא הייתה ב

גולשים בזמן.... ואם זאת הייתה היא היא הייתה נראית דומה לה בתמונה בקושי יש דמיון!

למעלה