המעצב יאיר ג´רמון פשוט מדהים

• פותח הנושא em_d
  • פורסם בתאריך

em_d

New member
המעצב יאיר ג´רמון פשוט מדהים

ביום שישי חיפשתי שמלת כלה, במגמה למצוא סופית. אני בחורה נמוכה (1.56) ורזה ולכן לא כל דבר מתאים לי, בנוסף אין לי את הראיה שמשהו מאוד מתאים לי, כן או לא, או את כל הניאנסים הקטנים , ששמלה זו או אחרת מנמיכה אותי, משמינה וכו.. וכל מקום שהלכתי אליו, המעצבות היו שואלות קודם מה אני רוצה, אבל אני ממש לא ידעתי מה אני רוצה, פשוט רציתי משהו שיתאים לי. אז הן פשוט שמו עלי שמלות ושאלו מה דעתי כל הזמן, אבל אני רציתי לשמוע את דעתן, כל מה שאני יכולתי להוסיף זה רק אם זה ממש לא מוצא חן בעיני ותו לא, בקיצור הן ממש לא עזרו. ואז הגעתי למלאך המושיע, יאיר. הוא פשוט הרעיף עלי אלף עצות, אמר מה מתאים לי מה לא. נתן לי עצות מה משמין מה מגביה מה מנמיךמה זורם מה ממסגר, כיצד אני מדהימה עם השמלה ולא השמלה מדהימה עלי, כיצד הנוצץ לא משתלט עלי אלא מבליט את היפה שבי, וכולי, ופשוט במשך שעה וחצי עם המון סבלנות, הוא זרם איתי במתן עצות עד שלבסוף גם אני, שתמיד לא הצלחתי לדמיין, ראיתי איתו ובדימיוני את השמלה המושלמת עבורי. הוא פשוט מעצב דגול, רואים זאת שהעיצוב שוכן באישיותו, במי שהוא וביחס שלו, הוא פשוט מדהים. ובנוסף המחירים שלו זולים מאד מאד, הוא היה הכי זול. בקיצור בזכותו חווית שמלת הכלה עברה בהנאה,גם יש לו במבחר חדיש. עוד לא סגרתי, אני פשוט צריכה את אמא שלי לאישור סופי, אבל הוא מומלץ בחום, לכל אלה שמתקשות כמוני.

הילית*

New member
מסכימה איתך ובגדול!

הוא עיצב לי את שמלת החתונה שלי, השמלה שמיד שראיתי אותה מונחת על גופי אמרתי לו "זו השמלה שלי". זכיתי להמון מחמאות ויותר מכל אני מסכימה איתך בעניין היחס שלו- הוא פשוט בן אדם מקסים. הוא לא יתן לבחורה שמלה שלא מתאימה לה והוא יודע איך להדגיש לכל אחת את מה שמתאים לה ולא סתם הבאתי לו ביום שישי פסלון אוסקר ועליו כתבתי תודה על "השמלה מהסרטים" ועל היחס הנהדר... אני הייתי עושה שוב שמלה רק אצלו !

em_d

New member
ראיתי את סגנון השמלה שלך וזו

נריאתה שמלה מדהימה, ( עם רקום על השמלה..) ורציתי ישר למדוד, הוא נענה בשמחה, אבל במדידה הוא טען איתי שמתאים לי יותר האחרת. אבל אני רוצה להגיד לך שהיתה לך בחירה מדהימה.

מיקי12

New member
נכון מאוד!

אם מתחשק לכן לדעת אני עברתי כמעט את כל החנויות במתחם דיזינגוף/אלנבי נתקלתי ב"מעצבות" שהם לא יותר ממוכרות בכירות ולא מבינות כלום בגזרה, בהתאמה ובבדים אבל לא מהססות להציע ה-כ-ל במחירים היסטריים. כמובן שכולן מספרות שהבד הוא מברזיל, איטליה וכד´ - בה בשעה שכולן כולם קונים את הבדים אצל אותו המקור.. יש כמה כאלו, עם חנויות מפוארות אבל יחס גרוע. לא מעבירה שמות כאן - אבל מי שמעונינת אני בהחלט יכולה לפרט על מי לא הייתי ממליצה!

שירי71

New member
מילים כדרבנות מיקי12

אני עברתי חוויה עליה סיפרתי ומסכימה עם כל מילה שלך. אגב האם מצאת שמלה? אני שואלת כי חשבתי אולי שאנו מחפשות משהו באותו סגנון

יעלי2

New member
כשאת אומרת זול למה את מתכוונת?

אל תכתבי מחיר ספציפי אבל תני טווח מחיר. כמו כן איפה הוא ממוקם?

*שיר

New member
המחירים שלו בהחלט סבירים

לי הוא הציע שמלה מקסימה בסביבות ה-4000 שקל (ותוספת של 500 שקל לקנייה). בכל המקומות האחרים המחירים היו הרבה יותר גבוהים. דרך אגב, גם אני יכולה להעיד שהוא היה מקסים וסבלני כלפי ועזר לי הרבה (בסוף הלכתי על משהו אחר אבל משיקולים שונים)

em_d

New member
לשמלתי הציע 4500 זה תלוי בתחרה

בבד ובשמלה.

יעלי2

New member
שאלה חשובה בנושא שמלת כלה

מה מקובל כשמתחילים לחפש שימלת כלה. להתקשר למעצב/ת ולתאם מראש או לצאת לי לטיול ולהיכנס בצורה לא מחייבת? האם מתייחסים אליך ונותנים תשומת לב כשאת נכנסת מהרחוב "כי היתה שימלה יפה בחלון", או שמבקשים לחזור (בנימוס) לאחר קביעת פגשה מסודרת? כמו כן, על השמלות (ותשלחו לי על התמימות) ישמחירים? או שאם הגעתי עם הקטלוג של "את-מתחתנים" ומראים לה את שימלת החלומות המחיר ירקיע שחקים? בתודה מראש

הילית*

New member
אני יודעת איך אני נהגתי

לקחתי יום חופש עם אמא שלי ועברנו חנות חנות (ובחנות החמישית סגרתי...). אני יודעת שמומלץ לקבוע מראש ואני אפילו נתקלתי בתגובה צוננת באחד המקומות שלא הסכימו לקבל אותי כי לא קבעתי מראש. אבל חוץ מהמקום הזה בכל המקומות קיבלו אותי מאוד יפה ולא היתה שום בעיה! בדיעבד הייתי נוהגת שוב אותו דבר. כמו כן, נראה לי שעדיף לבוא בשעות הבוקר שאז קצת פחות עמוס. בהצלחה רבה!

אתי@

New member
מהנסיון שלי... בימי שישי ובשעות

אחר הצהרים עדיף לקבוע - ברוב המקומות הם די עמוסים ולא יוכלו לקבל אותך גם אם מאוד ירצו. בימי חול בשעות הבוקר ברוב המקומות יקבלו אותך בשמחה וישקיעו בך כל זמן שידרש. אני מאוד ממליצה לקחת יום חופש וללכת בבוקר.

יעלי2

New member
לגבי המחירים

תודה על ההכוונה. אני חושבת שאלך לפי המלצתכן (בוקר, אמצע שבוע, רגוע). מה לגבי סוגיית המחיר ואם יש לי שימלת חלומות. יש מחירים על השמלות, כיצד מומלץ לנהוג (לפי ההיגיון הבריא שלי לא כדאי להתלהב אם אין מחיר, כי אז הוא עלול לקפוץ) ההנחה שלי נכונה?

אתי@

New member
ההנחה שלך נכונה כמו כל דבר בחיים...

אל תראי התלהבו יתר, אבל כן תראי שאת אוהבת. ככה את מצד אחד מחמיאה למעצב (וזה מאוד חשוב) ומצד שני נותנת לו תחושה שיש עוד מעצבים בדיזינגוף, חוץ ממנו...

הילית*

New member
באף שמלה לא תראי מחיר...

אבל כל שמלה שאת רואה תבקשי שירשמו לך על פתק את השם שלה והמחיר ואח"כ את תוכלי לחזור אליה. חוץ מזה, חשוב שתהיה לך כימיה עם המעצב ולכן אם יש לך תמונה של שמלה שנראית לך אז כל מעצב טוב יכול לעשות לך אותה

*שיר

New member
נכון- ככה גם אני עשיתי

לקחתי יום חופש וחברה והלכנו בבוקר להסתובב בדיזינגוף. במקומות שעשו לי פרצופים אמרתי שלום והלכתי. מקום שלא יודע להתייחס ללקוחות לא מעניין אותי.

em_d

New member
אני קבעתי מראש,

התקשרתי לכמה חנויות קבעתי עם הפרש של שעה וחצי בן מקום למקום, כך מקומות חיכו לי , היו מספר מקומות קטן שאמרו כי לא צריך לקבוע פגישה. בענין מחירים, נראה לי שאם שמלה מוצאת חן בעיניך, וזה אחרי כל הסיבובים, אז כדאי להתמקח על המחיר. ברוב המקומות אם תדברי איתם בצד ותראי כוונות רציניות, הם יורידו מהמחיר. ובכלל אם יש לך בעיות תקציב, יש מקומות הרבה יותר זולים מדיזינגוף, פשוט שם זה נוח, כי בקטע רחוב קטן ניתן למצוא 10 חנויות, אבל לא חייבים שם, אחרי הכל כמעט רוב המקומות מציעים בדיוק אותו הדבר, אותן שמלות , סגנונות , בדים ותחרות. שימי לב שכמה מקומות יגידו כי התחרה מאיטליה, כאשר זה מהודו, סתם כי זה נשמע יותר טוב. ( לציין שיאיר לא היה כזה).

למעלה