המעצרים ההמוניים של שורת בלוגרים לא נראים טוב

המעצרים ההמוניים של שורת בלוגרים לא נראים טוב

צריך לפרסם מהר ובפרוטרוט במה הם חשודים ולא להסתפק בהאשמות מעורפלות של "טרור רשתי". הבלוגרים המדוברים הם אנשים שמשמיעים ביקורת מאוד חמורה על ראשי מערכת המשפט והרווחה בארץ. אסור שייראה כאילו הם נעצרו במסגרת מסע סתימת פיות ודיכוי ביקורת.

מרבית החשדות נגדם לפי מה שפורסם לפחות, מתייחסים לביטויים קשים שהשמיעו. הרי זאת מהותו של חופש הביטוי. הוא נועד לאפשר לאזרח לומר את מה שהוא חושב, גם אם הדברים הם קשים ופוגעים. יתר על כן, כאשר מדובר באיש ציבור שחשוף לבקורת מעצם תפקידו ומעמדו, ההגנה על חופש הביטוי היא חזקה יותר.

הדברים הללו מעוגנים בפסיקת ביהמ"ש העליון. ואף על פי כן המעצרים מאושרים על ידי בת המשפט. האם זה בגלל שאחד המתלוננים הוא שופט ביהמ"ש העליון? ומהי בדיוק התלונה שלו? צריך לפרסם את הדברים הללו כדי להפיג כל חשש של התנכלות כלפי אזרחים שמשמיעים בקורת על תופעות שליליות.

חבל שאף חבר כנסת לא התערב עד עכשיו.

גם העיתונות שותקת.

http://posta.co.il/חדשות-המשטרה/כל-חדשות-המשטרה/12208-הותר-לפרסום-לורי-שם-טוב-נעצרה

רוב הזמן נח

Well-known member
גם סגרו להם את האתר

זה מה שמופיע שניכנסים:
&nbsp
&nbsp
Site offline
&nbsp
Sorry for the inconvenience.
&nbsp
I took notice about complains regarding the content of this website.
&nbsp
As an administrator and based on legal advice I took the decision to make the entire website publicly inaccessible.Thank you for your understanding.
&nbsp
https://horimisrael.com/
&nbsp
זה לא הפעם הראשונה שסגרו להם את האתר. הם תמיד אחרי זה פותחים מחדש במקום אחר.
&nbsp
אבל ניכנסתי לכאן והינה הודעת לנו שגם עצרו אותם.
מערכת המשפט מאוד לא אוהבת שמבקרים אותה. ובמיוחד שמי שעושה את זה הוא לא עם גב חזק מאיזה גוף תקשורת מרכזי.
&nbsp
מזל שלא הגיעו לעצור אותי שכל שני וחמישי קישרתי לאותו אתר

&nbsp
&nbsp

רוב הזמן נח

Well-known member
השופט שמאי בקר שפט אותה על מה שרשמה לגבי מישהו אחר

ואז גילה מה שרשמה עליו
וגם הוא התלונן עליה.

למה שיואב יצחק רשם שדורית בייניש היא עבריינית סדרתית
היא שתקה?
כי היא יודעת שהוא עיתונאי רציני ואם תגיש נגדו דיבה הוא יזרגג אותה והחשיפה שלו תקבל סיקורים נרחבים פי כמה התקשורת.

לא ככה עם העיתונאים שנעצרו, שכנראה חושבים שהם חלשים ויכולים להשתיק אותם ולהמשיך להסתיר את השחיתות שהם חושפים.

רוב הזמן נח

Well-known member
ובלי קשר, בדיחה על הבוקר. פתחתי ערוץ 10 וכבר סיפרו בדיחה..

צחקו על זה בערוץ 10. מפלגת האבודה

רוב הזמן נח

Well-known member
על מה לורי שם טוב נלחמת? על זה שמשרד הרווחה רקוב

הינה סיפור חדש
https://www.youtube.com/watch?v=g_c1H4KVyB4
יש ממש תעשיה של חטיפת ילדים. וההורים לא יודעים את הזכויות שלהם והמערכת הרקובה גם לא מספרת להם מה הזכויות שלהם.

prizman

New member
עניין מוזר לגמרי.

למען האמת גם אני לא שמעתי על זה עד עכשיו והתוודעתי לזה רק מכתיבתך.
אני לא יודע מה היא כתבה, אבל יש סעיף של העלבת עובד ציבור והוא לגיטימי,
בכל מקרה יש להשתמש בו בדרך המצומצמת ביותר.
מכיוון שאני לא יודע מה התרחש שם אני לא יכול ממש להגיב, אבל לעצור את הגברת הנ"ל
בגלל התבטאות כזו או אחרת זה נ/שמע לגמרי מוגזם.
אני יודע שאתה לא אוהב להגיב אבל זה סיפור מפתיע ומקומם.
אשמח אם תחרוג ממנהגך ותרחיב על העניין, אולי אצליח לעזור.
האמת, די קשה לי לעכל את זה אלא אם אמרה משהו שבפירוש לא חוקתי,
אבל אם אני לא שמעתי על זה אז למי זה מפריע בעצם. כנראה די מעט נתקלו בזה.
קטע מוזר לחלוטין.

רוב הזמן נח

Well-known member
בו תראה שתי כתבות שהיו באתר

הם כבר לא שם, כי כתבה אחת נמחקה ספציפית והשניה כבר לא באתר כי כל האתר נמחק.

אבל יש לי גיבוי שלהם

הכתבה הראשונה, שאליה גם קישרתי כאן ונראה לי שבעוד פורומים ונראה לי שבגללה סגרו את האתר ועצרו אותם. כי יתכן שבשונה משאר הכתבות שהיו באתר, היה בה מידע שגוי.

הינה:
=====================================================
דור סלע הבוגדת קיימה יחסי מין עם ישראל עתיה. נדב סלע גילה את בגידתה והיא הודתה שהילדים של ישראל. הוא יצא מדעתו ושחט אותה ואת ילדיה כולל בן השכנים
Posted on פברואר 3, 2017 by עדנה קרנבל
[דור סלע]
קישור מקוצר לכתבה: https://wp.me/p7SaqJ-6HK
נדב סלע שם מצלמות באוטו של אשתו הבוגדנית ולא האמין למה שראו עיניו. הדוסית המטונפת בוגדת בו. עשתה מעשה כיעור לבעלה. הביאה לו שני ממזרים והוא שחט אותה ואת שני הממזרים שלו, ברגע של חוסר שפיות.
בסרטון כאן, היא עם מאהב שקוראים לו אלון. מדובר בנימפומנית שלא יודעת שובע.
ולכל אלו שאומרים שלא מדובר בדור – זו היא!!! אותו אף, אותו מצח. פשוט היא. מי שמכיר אותה יודע היטב שמדובר בדור סלע.

עלה המסכן נדב סלע, גילה את מעשה הכיעור שעשתה לו, וגילה שהילדים שלו הם לא שלו, ושייכים לשכן ישראל עתיה.
[וואי]
לא פלא שהוא לא בכה כשהבן שלו נשחט. זבל.
צפו בסרטון בבוגדת ששמה סמרטוט על ראשה ושיחקה אותה אישה דתיה.
איילה חסון, ניסתה למנוע את פרסום הסרטון, כשהיא משקרת את הציבור וטוענת שמדובר בסרטון כוזב, ולא מדובר בדור סלע בסרטון, כי אם בזוג אחר. מדובר בשקר והטעיית הציבור, מתוך חשיבה שממילא הציבור מתעב את מעשיו של נדב סלע, אז יוסיפו לו טייטל נוסף של משוגע, אלא שהסרטון אותנטי, ונחשב לפרט המוכמן בגינו הוצא צו איסור פרסום על ידי בית המשפט.
http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1230761
עודד בן עמי השקרן והנוכל מערוץ 2 הביא איזה בימבו, ששילמו לה בוכטה של כסף, שרמוטה לא ידועה שמנסה לטעון שזו היא בסרטון ולא דור סלע. שטויות!
היכן נעלם השביס שהיה מונח על ראשה של המוצצת? הבימבו אצל עודד בן-עמי, טוענת שהיא הולכת עם פיאות וכובעים, ואילו בסרטון היא הייתה עם שביס, עם סמרטוט על ראשה.
היא טוענת שהיא הגיעה "לטהר את שמה של דור כרסנטי". שקרנית, כנראה שהיא ממשפחת כרסנטי הבוגדים והכופרים. לטהר את שמה של השרמוטה הבוגדת?
הזונה המתחזה המצולמת אצל עודד בן עמי, אומרת שהיא מנהלת אורח חיים דתי. ממש. מוצצת ברכב, לא מברכת על הזין שנכנס לפיה "מי שבירך, טעם, מצץ ובלע את השפיך", וטוענת שהיא מנהלת אורח חיים דתי? ככה מזדיינים הדתיים? ברכב? בסתר, בפחד? מדוע אמרת בסרטון אני פוחדת אלון, אם זו לא את? ממה יש לך לפחד, אם את רווקה? איפה הסיפורים על סדין? צניעות? כלום.
הקול של המתחזה לא סונתז, ואפשר לשמוע שזה לא אותו הקול של דור כרסנטי בסרטון המוצצת.
ושאלת השאלות: מדוע אינה מתראיינת בפנים מלאות, אם ממילא כולם כבר מזהים אותה, כדי שנוכל לראות אם זו באמת לא היא? מה יש לה להסתיר? ממילא אמרה שהיא רווקה עם 4 ילדים. איך רווקה דוסית עם 4 ילדים זה מסתדר?
איזה שקרים המציאו לנו בתוכנית של עודד בן-עמי השקרן והנוכל. מה לא יעשו להגן על אישה בוגדת. מיום ליום נדב סלע, נראה צדיק.
צפו מדקה 16 בדוסית המתחזה שטוענת שכל בני זוג עושים עושים סרט סקס. ממש לא. עדנה לא מצטלמת, כי יש לה ישבן גדול מידי. איזה חיים יש לדוסים האלה, שהם חושבים שכל בני הזוג מזדיינים ומצטלמים? היא טוענת שאין מה להתבייש בסרטון, אז למה את לא חושפת את פנייך אם אין לך מה להתבייש?
עודד בן עמי מנסה לאיים על הצופים "הוחלט להחמיר עם הענישה של המפיצים סרטוני סקס". איזה חרטטן. כמה כסף שילמתם למתחזה הזו? מי עומד מאחורי השקרנית הזו? ולקינוח, המתחזה השרמוטה מטיפה לנו מוסר: "תזדיינו בחדרי חדרים". גברת, את הטפות המוסר שלך תעשי לעצמך. אנחנו לא בוגדים בבני הזוג שלנו ולכן לא צריכים להזדיין ברכב.
צפו במתחזה מדקה 16. הקול איננו של דור סלע. או דור כרסנטי המוצצת. הקול של המתחזה לא סונתז.
http://www.mako.co.il/news-channel2/Six-Newscast-q1_2017/Article-9102f7cc1451a51004.htm

רצח מזעזע ביישוב מגדל: האב חוזר בתשובה דקר למוות את אשתו, בת 23, ואת שני ילדיה, בנימין ויוסף בני שנה ו- 3. האב גם דקר את שני ילדי השכנים: נחמן עתיה בן 11 שנמצא ללא רוח חיים בדירה, ואחיו נתן בן ה- 10 שנמצא במצב בינוני עם דקירה בפלג גוף עליון אשר הצליח להימלט מהחלון.
נתן בן ה- 10 מנותח בשעה זו בבית החולים רמב"ם עם אימו והוא איננו נמצא בסכנת חיים. כוחות המשטרה בזירה הצליחו ללכוד את האב הרוצח במטע הסמוך לבית.

הרוצח פונה במצב קשה לרמב"ם במסוק. פאראמדיק מד"א דודו פחימה, ופאראמדיקית מד"א נדין ג'ובראן, אמרו כי "כשהגענו למקום המראה היה מזעזע. אישה בשנות ה- 20 ושלושה ילדים כבני שלוש, 11 ושנה היו מחוסרי הכרה, ללא נשימה וללא דופק עם סימני אלימות בגופם. לצערנו הם היו ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותם במקום. ילד כבן 10 שהיה מחוץ לבית היה בהכרה וסבל גם הוא מחבלות וסימני אלימות בכל חלקי גופו, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים כשמצבו מוגדר קשה ויציב."
דוברות המשטרה (צפון) :תיק חקירה שמספרו 43505/2017 שעניינו רצח אם שני בניה וילד נוסף במושבה מגדל. בדיון שהתקיים בפני סגן נשיא בימ"ש שלום טבריה כבוד השופט ניר מישורי לב-טוב הורה השופט על איסור פרסום הפרטים הבאים: כל פרט מפרטי החקירה. נו באמת, בשביל מה צריך צא"פ? איזה ראיות הרוצח יכול לשבש? מה עם זכות הציבור לדעת?

רוב הזמן נח

Well-known member
אני אנסה להעלות את הגיבוי מהקובץ, שזה כולל גם תמונות

צריך להקליק על הקובץ ואז לבחור: שמירת יעד בשם.

ואז צריך לשנות לקובץ את הסיומת ל- htm
ואז לפתוח עם פיירפוקס

רוב הזמן נח

Well-known member
ועכשיו הכתבה על שמאי בקר

חלק מהכתבה:
שופט בית משפט השלום בתל אביב שמאי בקר יצא לחופשה כפויה בעקבות חקירה אשר מתנהלת נגדו. לכתבתנו נודע כי כלפי שמאי בקר עומדים אישומים של עבירות מיניות בבת שלו. מהבוקר הרשת סוערת בניסיון להבין מיהו השופט ומהן העבירות המיוחסות לו. מדובר בסוטה המין שמאי בקר. מנגלה אדיב לעומתו. באולם שלו הוא משתולל בלי שליטה על הנאשמים והנאשמות. חלאת המין האנושי. הפדופיל שמאי בקר שתפר תיקי אונס לחפים מפשע, טועם על בשרו עלילת שווא מהי.
השאר בקובץ המצורף.

רוב הזמן נח

Well-known member
האשמות הנוספות נשמעות מצוצות מהאצבע

אתה יודע שכיום, אם שוטרים עוצרים אותך ונותנים לך מכות, אתה אוטומטית מואשם בתקיפת שוטרים.
זה הוכח כמה וכמה פעמים.

השוטרים מקדימים ומאשימים אותך, בשביל שיהיה לך קשה להאשים אותם, או בשביל כאילו להצדיק את זה שפעלו נגדך באלימות, כי כאילו אתה התחלת באלימות והשוטרים היו חייבים להגיב ככהגם בשביל לרסן אותך.

הבעיה שבהמון מקרים כאלה מצלמות אבטחה שונות הראו שהיחידים שפעלו באלימות היו השוטרים.

זאת אומרת שבטוח היו מקרים כאלה בלי שתועדו במצלמות שאנשים הואשמו סתם בתקיפת שוטרים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני אגיב קודם לפני שאני צופה בכתבה, רק מהתרשמות מהדף

מקריאה זריזה של הכותרת ותחילת המשדר, נראה שאם אתה פועל נגד גופי חוק ושלטון
ואין מאחוריך איזה גוף שמאלני V15 או משהו דומה, התקשורת לא תתמוך בך ולא תעמוד לצידך.
&nbsp
&nbsp

למעלה