המערכת חזרה לפעולה

המערכת חזרה לפעולה ../images/Emo43.gif

במהלך השעות האחרונות מערכת הפורומים והאתר כולו לא היו זמינים, זאת בשל עיכוב לא צפוי בפעולות תחזוקה ושדרוג באתר. בדקות אלה המערכת חזרהלפעולה מלאה. אנו מתנצלים על אי הנוחות, ועושים כל מאמץ לוודא שתקלות מסוג זה לא יישנו. חג שמח

ט ל i i ש

New member
כנסו לפה!!!!!

תגידו לי מה נסגר איתנו!?!?!??!?!!?!?!? למה הפסקנו ללכתוב?! האם סופ העולם הגיע@?@??@ האם אינ יותר תקווה?@ האם זהו סופו של הפורום!? (NOT) קיצררררר אני מצווה עלייכם לכתוב ולכתוב הרבה כל מה שעולה בראשכם ולפתוח טופיקים על ימין ועל שמאל... נגיד בואו כל אחד יספר מה הוא עשה היום אני אתחיל... קמתי ב-9 לצלילי המוזיקה של שעון מעורר שגורם ללב שלך לקפוץ ורק אחרי שאתה יושב שעה במיטה אתה מצליח להירגע בסדר נרגעתי קמתי הלכתי לצחצח את שיני.. הלכתי למטבח (יש לציין שהפאלפון שלי בחדר)והסתכלתי בחפיפות בעיתון פתאום אני שומעת את הפאלפון שלי מצלצל רצתי לחדר ועניתי זה היה הידיד שלי (שדרך אגב הוא מופיע במעריב לנוער בשער כי הוא זכה במבצע להצטלם עם המורדים ובלה בלה בלה קיצר תסתכלו על השער אם תראו בן עם עגיל בגבה זה ידיד שלי!!! והוא יצא שם מכוערר אבל הוא ילד יפה!!) "הלו" "בוקר אור" "בוקר"(בקול צרוד...) "רק רציתי לבדוק שאת ערה ושלא תבריזי לי.." "לא לא לא אני ערה(חחח עלק אני חצי ישנה.." "אההה וגם יצא העיתון אני על השער" "מה וואי(דופקת צעקה) דיק באלק אתה שוכח להביא!!!:" "חחחח טוב" "טוב אני הולכת להתארגן ביי אישה" "ביי איש" הגעתי לספריה בזמן הוא כמובן איחר ב-15 שעההההההההההה זה לא יפה!!!!! עלינו למעלה מצאנו חומר צילמנו והצלחנו לתקוע את המכונהה אנשים כבר רצו לעשות עלינו לינ'צ חיחיחיחיחיחיחי סיימנו (יש לציין שהיינו שם לא יותר משעה.. ) והלכנו להסתובב בעירררר אהההה כן קניתי חולצה של באטמן!!!!!!! קיצררר הלכנו אליו כי בסספריה היה משעמם ולא היה איפה לשבת.. חחחח והיה קטע מצחיק כזה שהוא עושה לי: "בואי נלך אליי אין אצלי אפחד בבית" ואיזה שני בנים מסתכלים עלינו בשוווווק חחחחחחחח קקיצרררר אצלו עבדנו טיפה על העבודההההה ואכלתי עוגה(אח אח הקלוריות..) הוא ליווה אותי לתחנת אוטובוס ששם חיכנו שעההה עד שהגיע האוטובוס הגעתי הביתה וזהווווווווווו|!!!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo151.gifהממממ..... מעניינ ../images/Emo85.gif

מעניינ מאיפה קיבלת את רעיונ חולצת הבאטמנ

Charmed 4ever.

New member
מה עשיתי היום? ../images/Emo54.gif

אממ.. לא הרבה. קמתי בבוקר לצלילי הרטט של הפלאפון על השולחן שבחצי השני של החדר, כבר הייתי ערה, כמעט בטוח, כי הצלחתי לשמוע את הרעש החלש הזה. עניתי, דיברתי עם ידיד מפורום מכושפות ששאל אם אני באה לכנס, שבו יש הקרנות של מכושפות על מסך ענק. לא הלכתי לכנס, היו לי שעתיים של שיעמום! בהן דיברתי עם ידיד מפורום מכושפות שלא נסע לכנס באייסי. ראיתי סרט בסינמה אחת. ראיתי התחלה של סרט אחר. נסעתי עם אמא שלי שלא בדיוק דיברתי איתה באותו זמן לקחת את אח שלי משיעור של משו. ועברנו ליד בית של מישהי שהייתה פעם שכנה שלנו וכשהיא עברה היינו מבקרים אותה תמיד והיו לה כלבים יפים והיא ממש נחמדה. היא לא הייתה בבית. חזרנו הביתה. היא והבן שלה (שהוא בערך בגיל של אמא שלי) והנכדה שלה, הבת שלו, באו לבקר אותנו אצלנו. הסתכלתי בתמונות. גיליתי שכשאמא שלי הייתה בהריון איתי והייתה רק חודשיים בערך אחרי ניתוח קיסרי היא לא רצתה להיות בהריון והאישה הנ"ל אמרה לה שלא תעז להגיד את זה. ועכשיו אני כאן
. אחרי זה אח שלי הסביר לי את משפט פיתגורס. הייתי במחשב המון. ראיתי טלוויזיה. אבא הגיע. אבא עזר לי להבין מה אני צריכה לעשות כדי לגלות שלשות פיתגוריות. ואחרי זה ראיתי עוד קצת טלוויזיה והייתי במחשב.

ט ל i i ש

New member
האימה המראות חוזרים אליי הצילוווו

משפט פיתגורס ה-דבר ה-כי דפוק בכללללל העווולם כיאלווווו למהבכלל מלמדים את זה?!!?!?

למעלה