המעשה של עינב עם הסיגריות - מבייש ומקומם.

rinatt1

New member
היו חוסכים מאיתנו גם את שיפרה וצבר../images/Emo5.gif להקיא מ

אני גם מעשן, ומבין התמכרות, אבל זה לא

מכשיר מעשים נמוכים של התרפסות והתחננות לשאר הקבוצה. יש, אין או החוצה. אני מעריץ את ההתמודדות של יוסי עם הגמילה שלו מסיגריות בצורה שאין לתאר.

cookies10

New member
אל תשפוט את האדם עד שלא תגיע במקומו

קל לנו לצפות מהצד ולשפוט את עינב מדוע היא זועקת לסיגריות, מה לעשות שהיא מכורה לסיגריות ומוכנה הכל להקריב אני לא מאמין אם היו אומרים לה שאם היא תשחק בווילה יקחו ממנה את הסיגריות, היא לא היתה מסכימה נראה לי שלא אמרו לה ולכן ככה היא זועקת לשמיים מסכנה מה לא בסדר כאן היא סך הכל בן אדם והיא מסכנה שהיא לא יכולה בלי אז למה לשפוט אותה, אתה קורא לזה למכור כבוד בשביל עינב אוכל לה זה סיגריות, בשביל אחר בקבוק זה אוכל או כל סם זה בשבילהם זה אוכל נראה אותך אם יקחו ממך תאוכל נראה אם לא תמכור את הכבוד שלך... לא צריך להיות חכם גדול בשביל לדעת את זה...

המעשה של עינב עם הסיגריות - מבייש ומקומם.

כתומך נלהב של יוסי, ואדם שדי מחבב את עינב, התביישתי לראות אותה מתחננת לסיגריות מהאנשים שהשפילו את אביה. זה פשוט הגעיל אותי בכל הרמות. אני לא מבין למה יוסי לא המשיך בהתגדות שלו למהלך שלה, אולי מהחשש שתפרוש ותשאיר אותו לבד במערכה. (בינינו - היא לא תעמוד בהתחייבות שלה, היא בס"ה ילדה שלא מכירה את עצמה) ונסה (כן זו שרוצה לבחון מי הקבוצה החזקה ולא לוקחת צד) הטיבה לתאר את הרגשות שלי יותר מכולם, למרות שהקיצוניות שלה מוגזמת. צבר ושפרה סוף סוף הראו ניצוץ של רצון שיתופי ואמפתיה, ואז הרסו הכל בריכול ריקני וכ"כ אופייני להם.צביעות. אם יתפתח דיון בנושא, אני מציע לעשות את זה כמו בני אדם. זו רק תוכנית טלויזיה חולפת.

rinatt1

New member
אני לא ראיתי שהיא התרפסה.. אבל נראה לי הוגן ל

לתת להם לקנות סיגריות השבוע.

דוריתת

New member
יותר מזה

היא בפירוש שאלה ואמרו לה שלא תהיה בעייה עם סיגריות. מי שלא בסדר כאן זאת ההפקה - ושיפרה וחבורתה תופסים על זה טרמפ.

היא הבינה..

מהישיבת תקציב הראשונה, בשבוע הראשון, שהיא לא תקבל סיגריות מתי שהיא רוצה, היא גם ידעה שיהיו לה סיגריות בכמות מספקת רק כאשר יצליחו במשימות ולכן אין לה מה לבוא בטענות, אלא רק לעצמה, כי בשניה הראשונה שהבינה שזה המצב היא יכלה לקום וללכת.

cookies10

New member
מה יש פה מבייש היא מכורה ומסכנה בלי סיגריות

איך בכלל להשתמש במילה מבייש אני חושב שמי שצריך להתבייש זה מי שהביא אותה למצב הזה זה ההפקה הם ידעו שיהייה מלחמה עם סיגריות אז לשם מה להכניס סיגריות לתקציב... היו חוסכים מאיתנו לראות אותה במצב כזה או שהיו בוחרים אנשים שלא מעשנים....

ידידי, הבחורה ליקקה לזה שהשפיל את אביה

תוכנית או לא תוכנית, לא מוכרים את הכבוד שלך בגלל סיגריות, אני לא שונא את צבר ואולי הייתי מתנהג כמוהו, אבל היא צריכה לקבל החלטה, לצאת מהתוכנית או להתמודד. היא בחרה לרמות את עצמה ואת הקבוצה כי ברור לכל שהיא לא תעמוד בשטות הזו שהציבה לעצמה. זו ההתמכרות שמדברת מגרונה ולא ההגיון שלה.

rinatt1

New member
יפה אמרת זו התמכרות!!! אז ככה מתנהג מכור...

אני לא ראיתי איך היא התנהגה בדיוק אבל לפי מה שאתם מספרים פה אני מבינה שזה היה לא יפה. אוקי! יכול להיות, אבל יש להבין שהיא מכורה לסיגריות ויש להבין שכל השבוע היא סבלה ואף אחד לא שם קצוץ עליה. ולכן הגיע הזמן שגם היא לא תשים קצוץ עליהם ותקבל את מה שהיא רוצה. נקודה.

cookies10

New member
אני לא ראיתי, אבל שוב היא נורא מסכנה

לא צריך להראות לנו דברים כאלה ואם אתה אומר שהיא ממש השפילה את עצמה, אז זה מאד מעציב, למה מראים לנו דברים כאלה. המצלמה היתה צריכה לעבור למקום אחר

jrkob

New member
היו חוסכים מאיתנו שלא היו מביאים או

אותה לתוכנית ואז היינו מאמינים שיש אנשים נחמדים בארץ הזאת אבל זה כבר מאוחר!

עינב היא פשוט תשדיר שירות מהלך נגד עישון

אם עד כדי כך חסרות לה הסיגריות, שהיא מגיעה למצבים נואשים ומתנהגת כמו מי שמכור לסמים, היא יכולה פשוט לפרוש מהמשחק. אף אחד לא כופה עליה להיות שם. מאוד ייתכן שההפקה עשתה לה תרגיל שפל. היא רק תצא גדולה אם היא תפרוש ותחשוף את זה.

למעלה