המעשנת סמיר ואני .........

יויו13

New member
המעשנת סמיר ואני .........

הכל התחיל מקיטורים שלי על כך שקניתי מעשנת והכל נזרק לפח, אנטריקוט שלם פילה שלם לוקוסים קטנים ועוד ועוד הכל לפח. חרוב הרים את הכפפה והבטיח אני מארגן לך מישהו שידריך אותך וילמד אותך איך משתמשים. ואכן ארגן גם ארגן לא פחות ולא יותר את סמיר מהצפון (טבעון) אותו מסטר בבשרים אשר התפרסם בזכות קציצות הקבב האגדתיות שלו ושאר סוגי הבשרים האיכותים. ואכן כולנו התאספנו אצלי בבית כדי ללמוד. המה מה הסדנה הפכה לחפלה בלתי ניגמרת שהתחילה ב 1700 והסתימה בסביבות 2400. סמיר התחיל להשתולל על המעשנת מצד אחד ועל המנגל מהצד השני , כשהוא מעלה ומוריד עוטף ומכסה מקטין ומגדיל מרטיב ומיבש שם עלי רוזמרין ומוסיף גיזרי איקורי שזה עץ מיוחד לעישון מוסיף גחלים ומוריד אלוהים יודע מה הבן אדם עשה אבל כל הזמן עשה משהו. בנתים אנחנו הקהל הקטן שהתאסף נגסנו בכמה מזטים מעולים שהבאתי מחיים רפאל בלוינסקי לקרדה שמאלץ הרינג איקרה כבד קצוץ גבינות צהובות כמו אמנטל וכו בגט טרי בתנור עם שום חמאה הולנדית ופטרוזליה. פלפלים חריפים (הכי חריפים בארץ באחריות !) ניקטפו מהשיחים והגברים התחרו בגבריותם הידועה מי אוכל יותר חריף בקבוקי היין זרמו וגם הבלאק לייבל הענק הלך והתרוקן, ופתאום הפתעה נוספת השף המפורסם חוסם מאל ברבור נוקש בדל ת (חרוב מכיר את כולם ) ומביא עמו את מיץ הרימונים המפורסם שלו ו ועגבניות ????????? ואני חושב לעצמי וואלק הערבים האלה עם מוזר מה הוא מביא מתנה עגבניה נו באמת........... ומסתבר שהביא משהו מקןרי ושוה מין עגבנית בר שגודלת ללא השקיה בכלל, צורה דומה אבל שונה מעגבניה רגילה והטעם חבריה הטעם, אין מילים באמת. מיד חוסם ביקש וקיבל קרש חיתוך סכין חיתוך בצל מלח ושמן זית והסלט הוגש וחוסל בשניה. ובנתים באזור המלחמה .......................... סמיר ממשיך לקפץ ולתזז את בני חברו הטוב ומעביר מהמנגל לגריל ומהגריל למעשנת וחוזר חלילה . אין לי מושג מה הוא עשה לא למדתי שום דבר ואין סיכוי שאלמד פשוט הבחור חי את האוכל ואמון על מלאכתו בדרגות רבות ממני , ותאמינו לי שאני לא קוטל קנים . הוגשו: אסאדו (צלעות עגל ) חזה של טלה בשלמותו פילה סינטה שלמה שקדים (חליוואת) הקבב המפורסם אסכם כך : בשר מאיכות עליונה שנעשה בידי אמן ולא בן תמותה בדיוק במידה הנדרשת (שזה הכי שיגע אותי ) דורון חברי שהוא מבין גדול באוכל ואכלן מיקצועי סיכם כך "שנים אני בא אליך לאכול אבל הפעם היתה הטובה ביותר " חויה מדהימה שממנה הסקתי מסקנה אחת פשוטה את המעשנת אפתח רק כשסמיר לצידי . ותודה לסמיר שתרם את כל הבשרים וכמובן לחרוב על אירגון הערב.

Master Stav

New member
סחטין עליך חביבי

שמח שנהנת להזמנה ..... תודה על פוסט מדהים אני אצלצל לסמיר
נשמח בך ובחברתך עימנו

א פרח

New member
וואי, וואי

הדימיון שלי רץ ואיתו הריריות, עוררת לי את התיאבון

SaTLaN32

New member
הוצאת לי את המילים מהפה... במיוחד אחרי ערב...

פשטידות..

SaTLaN32

New member
ממממ ... גררררר... לזניה וחברותיה בבית שומר

כשרות, כך שהפשטידות היו ברוקולי, קישוא, וכו... טעים אבל בלי בשר :)

Master Stav

New member
אני אביא

לפה את המתכונים של אישתי ללזניות בשריות .....פשוט מעולות
ואל תצטער על הכשר .... הבית שלי כשר למהדרין מה שאומר שאת כל הדברים האחרים כלש כן בישולים שאינם כשרים אני עושה בחוץ .

SaTLaN32

New member
פשטידות, או פאי'ז...

אשמח לקבל מתכונים של פשטידות בשר, וגם פאי רועים וכו... מממ

Master Stav

New member
הבטחתי ולאכן גם מקיים

<a href=http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1836&amp;MessageId=118291987 target=_blank rel=nofollow>פשטידות</a>

למעלה