המפאגאני הפאגאני הישראלי - אפריל :)

Justin Angel

New member
המפאגאני הפאגאני הישראלי - אפריל :)

שלום לכולכם, ביום חמישי הקרוב יתקיים המפגש הפאגאני הישראלי בתל-אביב. המפגש יערך בפעם השישית בארץ, ויהיה בצורה לא רשמית וקלילה. אנו נכיר אנשים חדשים, נפגש מחדש עם מכרים ישנים, נדבר ונדסקס על דעות וחוויות, נשב ונשתה כוס קפה ובעיקר נהנה. המפגש יהיה ב10 לאפריל בתל-אביב בשעה שבע בערב ב"סלון מזל" (מרכז קהילתי וספרייה) ברחוב מונטיפיורי 30 פינת אלנבי. כמו כן, יהיה בחלון שלט )O( המראה שהגעתם למקום הנכון. אנו מבקשים מכל אחד ואחת להביא בקבוק שתייה קלה. כמו כן בבקשה שכל אחד ידאג להביא כיבוד, כגון: עוגיות, בורקסים, פירות וחטיפים, כלומר רק דברים שניתן לאכול בלי צלחת. אנו מבקשים מקטינים אשר לא ימלאו את ההנחיות המפורטות בפסקה זו לא להגיע למפגש. כל הקטינים בגילאים 15-18 מתבקשים ליצור קשר טלפוני עם אחד מהמארגנים. קטינים מתחת לגיל 15, מתבקשים להגיע עם ליווי הורה וליידע את המארגנים מראש. אנשים מתבקשים לעשות כמיטב יכולתם להגיע עד שבע ארבעים היות וחמש דקות לאחר מכן אנו עושים מעגל-שמות והודעות, וחבל שמישהו יפסיד את זה. כדי לאשר הגעה לאירוע יש ליצור קשר עם המארגנים. בבקשה בבקשה בבקשה תאשרו הגעה לאירוע כדי שנדע את סדר הגודל של האנשים המגיעים. הוראות הגעה: באוטובוס: למידע על נסיעות באוטובוסים בתוך תל-אביב ניתן להתקשר למודיעין "דן" - 03-6394444 (בימי חול בין השעות 20:00 - 06:00). למידע על נסיעות באוטובוסים לתל-אביב ניתן להתקשר למודיעין "אגד" - 03-6948888 (בימי חול בין השעות 06:30-19:00). הוראות מדויקות למכונית: הוראות מדויקות כיצד להגיע בעזרת מכונית ניתן למצוא באתר: http://www.emap.co.il/ לשאלות נוספות ניתן ליצור עם קשר עם המארגנים: ג'סטין אנג'ל: אי-מייל: [email protected] ICQ: #50691081 טלפון: 03-9504364 גרסיאלה וולפיש: אי-מייל: [email protected] טלפון: 054-793693, 09-9561840 נשמח לראותכם שם, המארגנים, גראסילה וג'סטין.

Justin Angel

New member
מכירת תליונים במפגש :)

ביקשו ממני לארגן מכירת פנטגרמים, ובהתאם לכך ימכרו מספר תכשיטים בעל אופי פאגאני בזמן המפגש. כל תכשיט ימכר במחיר של 20 ₪ ויבוא עטוף בקטיפה לבנה עם חוט כסוף. כדי לרכוש תליון, יש לגשת לרמירט ולשלם לה. ניתן למצוא תמונות של ארבעת התליונות (פנטגרם, טריסיקאל, עלה וקשר קלטי כפול) בכתובת הבאה בפורום "פאגאניות בישראל" של תפוז.

Justin Angel

New member
בקשר לתמונה.

התמונה הכוללת כללה רקע של עננים ושמיים, כלומר אלמנטי המים והאוויר. התמונה הנוכחית כוללת רקע של עץ בוער, כלומר אלנטי האש והאדמה. כפי שהבנתי התמונה נראית פחות מחברותית, זאת לא הייתה הכוונה. הנה הבעיה - התמונה עוצבה ע"י ילד בן שלוש - אני. ואני מה לעשות, לא כשרוני בתחומים האלו. אז ככה שאם מישהו חושב שהתמונה לא חברותית או משדרת "רוע" התנצלותי. ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
אגב, חדשות טובות לפעמים הבאות!

טל שלנו, Lestet, שהוא בוגר מגמת עיצוב גרפי, התנדב לעשות את העיצובים להזמנות הבאות למפגש ככה שהן ייצאו יותר נעימות לעין, פחות עוינות והרבה יותר יפות. כולם להגיד לטל תודה :) נכון שהוא נדיב בכך שהוא מנדב מעצמו והזמן שלו? באמת לא ציפיתי לזה, מסתבר שהוא יותר נחמד ממה שחשבתי :) ברכות זוהרות

dopey_wizard

New member
כול הכבוד לטל...!

ולדעתי התמונה דווקא בסדר, אפילו קצת יותר מבסדר...

suki da yo

New member
ג'סטין

בשביל העוד חודשיים 18 שלי אני לא צריכה לקבל אישור מיוחד, נכון? :) תחזיקו לי אצבעות אנשים, אמא שלי כלבה ורבנו נורא, והיא רק תשמח להרוס לי עוד משהו ולאסור עלי ללכת למפגש

Justin Angel

New member
יש הנחיות.

קטינים אשר לא ימלאו אחריהם מתבקשים לא להגיע למפגש. אין הנחות לאף אחד

למה דווקא שם?

מה אין בתל אביב מקומות יותר נעימים, מאשר הסלון מזל האפל והדכאוני הזה. למי שלא יודע מדובר במרכז של איגוד תנועות רדיקליות-אנרכסטיות-מרקסיסטיות למינהן, מדובר באנשים תמהוניים עם בעיות נפשיות, מסוממים, ששונאים את כל מה שרק אפשר לשנוא, זה אולי המקום עם המטען האנרגטי השלילי ביותר בכל האזור.

L e s t a t

New member
באמת?

יה! מתי הולכים?

Justin Angel

New member
תראה...

כלפיי וכלפי גרסיאלה הם היו מאוד נחמדים ומסבירי פנים, למרות שהם מודעים בצורה מעורפלת למי אנחנו. הם חברה מאוד נחמדים אקולוגים, שמוכנים לתת לנו להשתמש במקום שלהם למפגש - אין לי שום בעיה איתם :)

graciella

New member
סלון מזל

שם נהדר לכל ה"יאפים". רק לידיעתכם, הרבה מאד חברים פגאנים ותיקים הינם ראדיקלים, אנרכיסטים ואקס קומוניסטים למיניהם, להיות מעורבים במחאה חברתית לא דבר שלילי, המקום באמת נראה כאחד מפגשי ההיפים בשנות 70 וזה בדיוק מה שאהבתי ולא כל בתי הקפה המאד "אין" ובכלל לא מתאימים לרוח הפגאניזם ולזה יש וויכוח מאד גדול אבל לא בפורום הזה, מי שירצה נמשיך לדבר ב - "סלון מזל" גרסיאלה

יש לי, ואני מניח שלעוד כמה מהצפון

הכמעט רחוק, בעיה עם מפגשים שרק מתחילים בשבע בערב. בהנחה ואני רוצה גם לחזור הביתה באותו היום, שבע וחצי זה די הזמן הכי מאוחר שאני יכול לצאת בו מהמפגש. לצערי, אין לי קרובים או חברים שאצלם אני יכול לישון בתל-אביב. כמתבקש, למפגש הזה אני לא אוכל להגיע, ואולי שווה את המפגשים הבאים להתחיל בסביבות ארבע-חמש. לי זה בטוח יהיה עדיף. -רובין עוטה המגבת.

Justin Angel

New member
אני מצטער, זאת לא אופציה.

אנשים עובדים, אנשים לומדים ואנשים עייפים ורוצים לחזור הביתה. צריך לאזן בין כל אלה שבוחרים שעה, שבע היא הכי טובה מכל הבחינות ביחד. תראה, אלא אם כן אתה לא מאצבע הגליל או אילת - היו אנשים שבאו יותר רחוק ממך, והם שרדו את המסע.

למעלה