אהה לא, האמת שדווקא לא, צר לי לאכזבך (בדקתי ליתר בטחון בתעודת הזהות כדי לא לטעות, מתוך הבנה לחוכמתך העילאית וידיעותיך הרבות על הנעשה בחיי גם בדברים שמעולם לא חשפתי, אבל הסתבר שצדקתי ואתה, כמובן באופן חריג וחד-פעמי, הטועה). פעם שניה כבר ב'דיון' הזה שאתה שוגה בשמות. לא נוח ולא טמבל. אולי תנסה להתכנס לדברים שאתה יודע במקום לנסות להמציא ידיעות? סתם יפעל לטובתך לעניות דעתי, אך כמובן שזכותך המלאה להמשיך לצאת טמבל כל פעם מחדש אם כך אתה מעדיף.
יקירי, חפש מישהו אחר לג'נן בבקשה. אני מבין את הצורך שלך (כבר תגובה שלישית שלך אלי ברצף, ב'דיונים' שכבר הסתיימו מזמן) להקפיץ שרשור שפתחת ושמאכזב אותך שאיש (זולתי וגם אני רק בקצרה) לא הגיב לך בו ואני מבין את הצורך שלך למשוך תשומת לב בתגובה כמו זו כאן למעלה. אבל כפי שאמרתי לך גם אתמול, לא תמיד אני פנוי לשחק איתך, על אף שאני בהחלט רואה בזה צורך חברתי חשוב ומשתדל לשמור לכך את הזמן הדרוש. ודאי שזה קשה לי יותר כשאתה כל כך משעמם בדבריך, שאני כמעט נרדם מול המסך גם תוך כתיבת שורות אלו ממש.
אז יקירי החמוד והיקר, אם תתעקש שאגיב לך, בין אם כדי ליצור מצג של דיון ולקדם נטו את המניפסט שלך ללא כל התייחסות עניינית לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב, ובין אם משיקולים זרים אחרים, באמת שתצטרך לנסות או להעלות את הרמה במעט או לכל הפחות לא להיות כל כך צפוי ומשמים בדבריך.
לשיקולך כמובן וכרגיל.