המפגין שהטריד מינית חיילת זה אותו דפוק שגנב טנק

certified.woke

Well-known member
ובנוסף היה ידוע שיש לו אקדח. והוא התבקש לפי חוק להחזיר אותו. הוא לא החזיר וצפצף על החוק.
מאז קמה הממשלה המחורבנת ביותר בתולדות ישראל - משתתף בהפגנות מחאה עלול לאבד רשיונו לנשיאת נשק.
מעולם לא היתה קיימת התנהלות ממשלתית כזו קודם לכן...

Harrington

Well-known member
מנהל
מאז קמה הממשלה המחורבנת ביותר בתולדות ישראל - משתתף בהפגנות מחאה עלול לאבד רשיונו לנשיאת נשק.
אההה... האמת כמובן וכרגיל הפוכה. שאל את ציבור חובשי הכיפות הסרוגות כמה מהם נדרשו למסור את נשקם, לאחר שהצהירו משהו שלילי על יצחק רבין למשל.

Harrington

Well-known member
מנהל
נוח לא היה אחד השמות למיטב זכרוני. אבל מאחר ומדובר בכמות גדולה מאוד של אנשים שזה נעשה להם בזמנו, יתכן כמובן שכן היה שם נוח אחד או שניים.

בכל מקרה, די מיצינו את האירוע טמבל יקר. כאילו, סייעת לי בהעברת פרק זמן מסוים שהייתי צריך לשרוף מול המחשב. אבל כפי שכתבתי לך במקום אחר הבוקר, אני מעט מוגבל בשלב זה של היום והשבוע כדי לשחק איתך לאורך זמן. אולי בהמשך היום אתפנה שוב למשחקים המטומטמים וחסרי המשמעות האלה. אעדכן.

עד אז, מיצינו כאמור. שחק עם עצמך קצת, הרי אתה מורגל בכך היטב כידוע.

certified.woke

Well-known member
נוח לא היה אחד השמות למיטב זכרוני. אבל מאחר ומדובר בכמות גדולה מאוד של אנשים שזה נעשה להם בזמנו, יתכן כמובן שכן היה שם נוח אחד או שניים.

בכל מקרה, די מיצינו את האירוע טמבל יקר. כאילו, סייעת לי בהעברת פרק זמן מסוים שהייתי צריך לשרוף מול המחשב. אבל כפי שכתבתי לך במקום אחר הבוקר, אני מעט מוגבל בשלב זה של היום והשבוע כדי לשחק איתך לאורך זמן. אולי בהמשך היום אתפנה שוב למשחקים המטומטמים וחסרי המשמעות האלה. אעדכן.

עד אז, מיצינו כאמור. שחק עם עצמך קצת, הרי אתה מורגל בכך היטב כידוע.
טמבל הוא שמך האמצעי, יקירי, טול קורה מבין עיניך...וכמובן שמור אנרגית משק שפתיך לצורך צנון דייסת דגני הבוקר שלך...

Harrington

Well-known member
מנהל
טמבל הוא שמך האמצעי
אהה לא, האמת שדווקא לא, צר לי לאכזבך (בדקתי ליתר בטחון בתעודת הזהות כדי לא לטעות, מתוך הבנה לחוכמתך העילאית וידיעותיך הרבות על הנעשה בחיי גם בדברים שמעולם לא חשפתי, אבל הסתבר שצדקתי ואתה, כמובן באופן חריג וחד-פעמי, הטועה). פעם שניה כבר ב'דיון' הזה שאתה שוגה בשמות. לא נוח ולא טמבל. אולי תנסה להתכנס לדברים שאתה יודע במקום לנסות להמציא ידיעות? סתם יפעל לטובתך לעניות דעתי, אך כמובן שזכותך המלאה להמשיך לצאת טמבל כל פעם מחדש אם כך אתה מעדיף.
, יקירי, טול קורה מבין עיניך...וכמובן שמור אנרגית משק שפתיך לצורך צנון דייסת דגני הבוקר שלך...
יקירי, חפש מישהו אחר לג'נן בבקשה. אני מבין את הצורך שלך (כבר תגובה שלישית שלך אלי ברצף, ב'דיונים' שכבר הסתיימו מזמן) להקפיץ שרשור שפתחת ושמאכזב אותך שאיש (זולתי וגם אני רק בקצרה) לא הגיב לך בו ואני מבין את הצורך שלך למשוך תשומת לב בתגובה כמו זו כאן למעלה. אבל כפי שאמרתי לך גם אתמול, לא תמיד אני פנוי לשחק איתך, על אף שאני בהחלט רואה בזה צורך חברתי חשוב ומשתדל לשמור לכך את הזמן הדרוש. ודאי שזה קשה לי יותר כשאתה כל כך משעמם בדבריך, שאני כמעט נרדם מול המסך גם תוך כתיבת שורות אלו ממש.

אז יקירי החמוד והיקר, אם תתעקש שאגיב לך, בין אם כדי ליצור מצג של דיון ולקדם נטו את המניפסט שלך ללא כל התייחסות עניינית לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב, ובין אם משיקולים זרים אחרים, באמת שתצטרך לנסות או להעלות את הרמה במעט או לכל הפחות לא להיות כל כך צפוי ומשמים בדבריך.

לשיקולך כמובן וכרגיל.

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
אהה לא, האמת שדווקא לא, צר לי לאכזבך (בדקתי ליתר בטחון בתעודת הזהות כדי לא לטעות, מתוך הבנה לחוכמתך העילאית וידיעותיך הרבות על הנעשה בחיי גם בדברים שמעולם לא חשפתי, אבל הסתבר שצדקתי ואתה, כמובן באופן חריג וחד-פעמי, הטועה). פעם שניה כבר ב'דיון' הזה שאתה שוגה בשמות. לא נוח ולא טמבל. אולי תנסה להתכנס לדברים שאתה יודע במקום לנסות להמציא ידיעות? סתם יפעל לטובתך לעניות דעתי, אך כמובן שזכותך המלאה להמשיך לצאת טמבל כל פעם מחדש אם כך אתה מעדיף.

יקירי, חפש מישהו אחר לג'נן בבקשה. אני מבין את הצורך שלך (כבר תגובה שלישית שלך אלי ברצף, ב'דיונים' שכבר הסתיימו מזמן) להקפיץ שרשור שפתחת ושמאכזב אותך שאיש (זולתי וגם אני רק בקצרה) לא הגיב לך בו ואני מבין את הצורך שלך למשוך תשומת לב בתגובה כמו זו כאן למעלה. אבל כפי שאמרתי לך גם אתמול, לא תמיד אני פנוי לשחק איתך, על אף שאני בהחלט רואה בזה צורך חברתי חשוב ומשתדל לשמור לכך את הזמן הדרוש. ודאי שזה קשה לי יותר כשאתה כל כך משעמם בדבריך, שאני כמעט נרדם מול המסך גם תוך כתיבת שורות אלו ממש.

אז יקירי החמוד והיקר, אם תתעקש שאגיב לך, בין אם כדי ליצור מצג של דיון ולקדם נטו את המניפסט שלך ללא כל התייחסות עניינית לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב, ובין אם משיקולים זרים אחרים, באמת שתצטרך לנסות או להעלות את הרמה במעט או לכל הפחות לא להיות כל כך צפוי ומשמים בדבריך.

לשיקולך כמובן וכרגיל.
אה, כבר הגיעה שעת ארוחת צהרים, טמבל הוא אפוא שמך האמצעי, יקירי, טול קורה מבין עיניך...וכמובן שמור אנרגית משק שפתיך לצורך צנון מרק ארוחת הצהרים שלך ותבשיליה....

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אה, כבר הגיעה שעת ארוחת צהרים, טמבל הוא אפוא שמך האמצעי
לא יודע מה בעולמך הקשר בין סוג הסעודה או שעתה לשמי האמצעי אך כאמור מעלה, שמי לא השתנה בשעות האחרונות, לא האמצעי ולא אחד האחרים. כך שגם אם נורא חשוב לך להמשיך ולכתוב עוד 88 פעמים ש"טמבל הוא שמך האמצעי" וכו', אתמוך בכך בשמחה וכרגיל אבל רק אם זה באמת ישפר לך את מצב הצרבת. אחרת איאלץ לראות בזה סתם השמצה ואז נחזור לקטע הזה בו כשההשמצות ילדותיות ורדודות מדי, זה משעמם עבורי, אני לא מתפנה לשחק איתך, קשה לך לבד וכו'. סתם חבל ומיותר.
יקירי, טול קורה מבין עיניך...וכמובן שמור אנרגית משק שפתיך לצורך צנון מרק ארוחת הצהרים שלך ותבשיליה....
כל עוד אתה מבין את עצמך, שנינו מרוצים.

רוב הזמן נח

Well-known member
תוכיח שזה בגלל שהשתתף בהפגנה. העובדות מראות שהאיש מופרע. גם גנב טנק. גם היה לו מלאי נשק וכדורים בבית.
גם ביצע מעשה מגונה בהפגנה על שוטרת. וגם צעק במיקרופון הצעה מגונה לנשים אם הן רוצות לראות אותו בתחתונים.

אתה בטוח שזה רעיון טוב לתת לאחד כזה נשק?

פולגאר

Well-known member
תוכיח שזה בגלל שהשתתף בהפגנה. העובדות מראות שהאיש מופרע. גם גנב טנק. גם היה לו מלאי נשק וכדורים בבית.
גם ביצע מעשה מגונה בהפגנה על שוטרת. וגם צעק במיקרופון הצעה מגונה לנשים אם הן רוצות לראות אותו בתחתונים.

אתה בטוח שזה רעיון טוב לתת לאחד כזה נשק?
ברור שלא, ישר למחלקה סגורה בבי"ח פסיכיאטרי וישא"ק.

certified.woke

Well-known member
עלובי-נפש, הכל הוסבר לכם.

לא היתה שום תקיפה מינית או מעשה מגונה פומבי.
מדובר לכל היותר ב"הפרעה לשוטר במלוי תפקידו" - אישום הננקט אוטומטית.

הכל יודעים כי רק לקציני משטרה מותר לזיין שוטרות...

למעלה