המפגינות בכיכר תחריר רוצות להיאנס.

Emile Zola

New member
המפגינות בכיכר תחריר רוצות להיאנס.

אני פותח שרשור חדש בנושא, משום שהשרשור הקודם הפך להיות דיון בנושא אחר לגמרי.
אני יודע שבוודאי יש כאן הרבה גולשים שרצו להגיד משהו בעניין המקורי של השרשור, אז הנה ההזדמנות

...

אז הנה זה שוב:
המטיף הסלפי אבו איסלם טען כי מותר לפגוע בנשים המפגינות נגד השלטון, אותן כינה "שטניות עם שיער פרוע אשר מדברות כמו מפלצות". כ-25 נשים נאנסו בהפגנות בשבועות האחרונים.

להלן תגובותיהם של הגולשים:

תגובתה של סוכריה: "הוא לא הבין את הספר... בלה בלה בלה.... כתוב בסורא בלה בלה בפסוק לי לי לה וכל מי שחושב אחרת טועה ובלה בלה בלה הוא לא מייצג את האסלם, רק אני מייצגת את האסלם".
תגובתו של שמרוק: "אם הן מעל גיל 8 וחצי ובשלות מינית, זה בסדר."
תגובתו של Manaf: "ואצלכם
רבנים מבצעים מעשים מגונים בתלמידים
"
תגובתה של מרWימה את הרWימה: "ומה עם בני סלע, וקצב
מה הם לא אנסו
גם למוסלמים מותר קצת.".

תודה למגיבים.
רק דבר אחד לא הבנתי.
לאנוס זה מותר או אסור

או שזה תלוי מאיזה צד האנס...

כנראה שאם האונס הוא מהצד הנכון, והנאנסת מהצד הנכון, אז הכל בסדר, כול אישי תמאם

ellale

New member
ככה זה

אם הן לא היו נאנסות, עוד אפשר היה לטעון שהמפגינים גזענים, כמו חיילי צה"ל שלא אונסים פלשטיניות מטעמים גזעניים. אז שיאנסו כמה שהם רוצים, ככה הם מוכיחים שהם לא גזעניים.

זולא, תן לאחרים זמן להתבטא

הם יוסיפו מטעמים נוספים.

כל כך משעשע שבאי הפורום הערבים לא מסוגלים לעשות קצת ביקורת עצמית ובדק בית. יודע מה, זה עצוב ולא משעשע.
העיקר שהן מעל גיל 8 וחצי, לא?

shamrockh

New member
מעניין אותי

לדעת מה היה אותו מטיף ( זבל) אומר אם חלילה מישהו יאנוס מישהי קרובה אליו בעקבות אותה טענה שהוא הותיר.
אונס זה אונס !! לא משנה במי מדובר ובאיזה מגזר!

haze73

New member
מה אילו השטויות הללו ?

לא הבנתי כלום.

לא שאני מבין בזה, אבל אני מניח כי סקס אלים בכח וכנגד רצון של אדם, לא יהיו שאיפת ליבם של בני אדם, גם אם הם מפגינים בכיכר תחריר בקהיר, או בכיכר העצמאות בנתניה.

יש לי חברה מאלכסנדריה הטוענת בתוקף כי נשים בטוחות במצרים, כמו שהן בטוחות בישראל.

ellale

New member
יש לי חבר מהירח

שטוען שניתן לנשום אויר בחלל בדיוק כמו על כדור הארץ.
רק שהוא אף פעם לא ביקר על כדור הארץ, אז לך תדע....

ellale

New member
אני לא אמרתי כלום

הצחיק אותי שהיא אומרת שנשים בטוחות כמו בישראל בלי לדעת מה קורה בישראל, זה הכל. איך אתה יכול לערוך השוואות בין מציאויות שאה לא מכיר?
אני גרה בישראל ויכולה להגיד לך שללכת בלילה בישוב בו אני גרה, בטוח יותר מאשר ללכת בברוקלין, איך אני יודעת? כי התנסיתי בשניהם.

haze73

New member
עובדה - את אומרת

אני לא ערכתי שום השוואות. רק ציינתי את מה שנאמר לי ע"י בחורה צעירה שיודעת ומרגישה קצת יותר ממני וממך על אווירה במקום בו לא בירנו - אני ואת ביחד ולחוד.

אבל לעומתי - את כן עורכת השוואות, ואומרת , טורחת ומציינת, כי אין מקום בטוח מאשר ארץ ישראל (בייחוד יישובך המסתורי) - אפילו מול ברוקלין סיטי, שגם בה לא הייתי, כך שאין לי מושג.

אומרים, אגב, כי בימים אילו מסוכן ביותר להיות ילדה בת 5 בעיר מודיעין עלית... אבל לכי תדעי .

ellale

New member
תלמד הבנת הנקרא

לפני שאתה מכניס לאחרים מילים למקלדת

haze73

New member
לא ניתן ללמוד "הבנת הנקרא"

או שאתה מבין, או שאתה לא מבין - או שיש לך את זה, או שלא - מעריך כי יש לי את זה, ואפילו לך יש את זה. רק שאת, כ"כ מכובדת וחכמה, שנינותך בוהקת כיהלום, עד לכדי כך שאינך מסוגלת להתמודד עם ביקורת, ומחוייבת בכתיבת המילה האחרונה.

מבעס

ellale

New member
אם יש לך את זה

אתה מוזמן לקרוא את מה שכתבתי לאט, כולל סימני פיסוק, ולנסות להבין מה שכתוב.
רמז: לא אמרתי שהידידה שלך לא יודעת מה קורה במצרים, רמזתי שהיא לא יכולה להשוות לישראל כל עוד היא לא היתה בישראל. עכשיו תקרא ותראה אם אתה מצליח להבין. בהצלחה!

Emile Zola

New member
1. היא לא היתה בישראל

2. ישראל היא לא מקופ ספציפי, לא הייתי ממליץ לאף אחד להסתובב בתחנה המרכזית בת"א בלילה, למרות שהיא בישראל.
3. עובדתית, נשים נאנסות בכיכר תחריר. אפילו עיתונאיות נאנסות ומוטרדות מינית בזמן שהן מצלמות שם.
4. חברה שלך אומרת "אלכסנדריה" ואנחנו מדברים על כיכר תחריר ספציפית.

5. לאור מה שכתוב ב1, 2, 3 ו 4, אני חושב שהדעה של חברה שלך לא רלונטית לכלום.

למעלה