השבוע חוהמס נראה כזמן טוב מי שמתכוון להגיע מוזמן לשרשר את עצמו .. מוזמנים לשרשר 1. גיל+ אזור מגורים 2. הצעות למיקום 3. ימים אופציונאליים 4. רעיונות למה ייעשה במפגש
אני אשמח לבוא!!! (אבוא בטוח אם זה יום שאני יכולה!) 1. בת 24 2. אזור ת"א 3. 17-19/10 + 24-25.10 וכל יום שבת כל היום, ימים אחרים רק אחרי 18:00 (עדיף שלא) 4. כבר הצעתי המון רעיונות בשרשור הקודם. אני אחפש ואפנה אותך לשם.
בת שלושים, גרה בירושלים, מניחה שכדאי להיפגש בת"א, ולא נראה לי שצריך לעשות משהו מיוחד - אפשר פשוט להיפגש ולדבר. זמנים נוחים: בחלק השני של חוה"מ, נדמה לי שזה יוצא 26-28 באוקטובר. תודה רבה שאת מארגנת!
לבדוק מאיפה כל אחד למי יש רכב ויוכל לאסוף עוד ואז מי יביא מה בתור התחלה, תתחילו לשרשר מאיפה אתם ואם אתם ממונעים. אני מרמת גן, לא ממונעת (ז"א עם טוסטוס, אבל לא עוזר)
אז אפשר לקבוע בחג עצמו, כלומר 25.10 אם לכולם טוב במרכז, אפשר גבעת בטיח בת"א (הקרויה גם גינת וולפסון- ברחוב ראשי ובולט בת"א גבול גבעתיים) מסכימים? (בבקשה כולם להגיב)
תוכלי לאסוף בדרך? אם כן, יש מי שזקוק לאיסוף מירושלים? הוראות הגעה: בהנחה שאת נוסעת בכביש גהה, צאי לרחוב אלוף שדה (שמאלה) תמשיכי ישר, הרחוב הופך ל"דרך השלום" ברמזור רביעי תעשי פרסה ומיד כנסי ימינה לחנייה. יש שם חניון גדול- בחינם.
1. גיל 22 וחצי..חח... אני אוהבת להגיד וחצי... אזור מגורים: ראש העין הישנה, במקור מאילת...סתם...נו... 2. הצעות למיקום- בתא' - פארק הירקון, גג עזריאלי, בית קפה שמזמינים מראש, בבית שלי לא יהיה כל כך נעים ונוח אני חושבת... וזה תלוי בכמות האנשים שבאים...אבל אם יש מצב אני אעשה שיחת דיון מעמיק עם הבן זוג 3. כל יום כל היום, אני מובטלת גאה. 4. רעיונות: פיקניק, חבילה עוברת עם משימות סבבה כאלה טוב זהו נראה לי...
טארה מגיעה מירושליים, יש מי שזקוק לאיסוף מהדרך? מי עוד מגיע עם רכב? קבענו ב25.10, שזה יוצא חג שני של סוכות. יש התנגדויות? אחרי שנסדר את עניין ההגעה נדבר על מי מביא מה.