המפגש אחרון בתאטרון העדות לחופש

המפגש אחרון בתאטרון העדות לחופש

שלום חברים כן עברו כבר חצי שנה של מפגשים עם בני נוער כאן באשדוד יש לברך את הילדים על הסבלנותם לשמוע אותנו ואיך הם סופגים את הסיפורים שלנו בעומץ רב . שוב אני מברך את השחקן תאטארון הקאמרי עזרה דגן וריעתו עירית אשר מנהלים ביד חמה את המפגשים במטרה להפוך להצגה " לספר כידי לחיות " כעת אנו יוצאים לחופש ולרענן הזכרון שלנו . אני מאחל לכולם חופש נעיים קבלו הטוב שבעולם סבא אריה בתמונה סבא אריה עם עזרה ועירית דגן

יוזמה יפה סבא אריה

האם העלתם מחזה לפני קהל? האם הסרטתם את הפעילות? רעיון יוצא מן הכלל, כל הכבוד לעזרא דגן ולרעייתו עירית! תודה רבה לך סבא אריה על ששיתפת אותנו, וכל הכבוד לכל מי שהשתתף בפרויקט!

אשדוד הוא הפרויקט ה20

שלום לך ענת כול התשובות נמצאות באתר של עזרה דגן "" תאטרון עדות " זה ממש הצגה שמציגים מפני ילדי בתי ספר וקהל השחקנים הם בני נוער שמלווים אותנו אשר סופגים את כול מה שהם לומדים מאיתנו אנו המוגרים נמצאים על הבנה גם .האכנות נמשכות כשנה וחצי . הכי טוב להכנס באתר קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

הנה קישור לאתר

ואם לא היית מספר לנו סבא אריה, לא היינו יודעים על הפעילות המענינת הזאת, חבל שאין יותר פרסום לעשייה כל כך חשובה!

בעקבות שיחת טלפון עם עזרא דגן

א. אני מעלה קישור למאמר שנכתב על הפעילות של עירית ועזרא דגן. לפי הסכמתו של עזרא דגן, אודה לך בני אם תעלה את המאמר ל"מאמרים". ב. אודה לך בני אם תעלה את הקישור לאתר עצמו ל"קישורים" לקטגוריה: "ארגונים בארץ". התרגשתי מאד משיחת הטלפון עם עזרא דגן, גיליתי באתר של "תיאטרון עדות" עולם ומלואו, הקשר שהתחיל בזכות סבא אריה ימשיך גם בעתיד, ואנחנו נעדכן את הפורום בפעילות בהמשך. תודה רבה לעזרא דגן על הפעילות הברוכה, על שיתוף הפעולה והרצון הטוב, תודה לסבא אריה שבזכותו נוצר הקשר, ולבני על העזרה הטכנית!

ענת CHAPEAU

שלום לך לא ציפיתי תגובה ממך כול כך חמה עד כידי כך שהתרגשתי עד המוח העצם . נו , עזרה וגם עירית הם אנשים כול כך פשוטים שמתחברים כול כך מהר , ודאי שזה לא כול כך פשוט לנהל המפגשים כי אנו ,יש כול כך על מה לדבר שלפעמים הוא לא מצילח לעצור הרכבת . וגם החברי שמתפפתים , יש משמעת . אספר לך שבפגישה אחרונה לפני שאנו יוצאים לחופש התוודה חברה שלנו ,שבעזרת המפגשים לבה הרבה פתוח והיא מצליחה לשבת עם נכדים שלה ולספר ,מה שהיא לא עשתה עד עצם היום . שמחתי בשמחתך , תודה לבני על עזרתו הטכני קבלו הטוב שבעולם אוס סבא אריה

למעלה