המפגש אצל בועז

matanbi

New member
המפגש אצל בועז

באמת נורא נהנתי מהמפגש אצל בועז,וגם אני כמובן מצתרף לתודות לבועז על האירוח ,על ההשקעה -גם לאמא שלך.מאד אהבתי את שני הפרחים שלימדת ,במיוחד את הפרח הראשון-ההדירנגאה,שהיה מקסים.דרך אגב, אני יודע לעשות אותו באל-פה,עשיתי אותו כבר איזה שבע פעמים,כי הוא ממש מקסים.הצלחתי לעשות אותו עם חמישה עלים.

bshuval

New member
נהדר

אני שמח שנהנת. אני נהנתי לארח את כולם. מתן, איפה תמונות של ההידרנגאה? והאם אתם עובדים על האתגר??? אני מאד שמח שאהבתם את ההידרנגאה... הדגם הזה מתפשט בארה"ב כרגע... ראבי אפטה לימד אותו בניו-יורק, ואני מלמד אותו בדרום קליפורניה. לאחרונה היה לי "ריב" עם בחורה מניו-יורק... אני רציתי ללמד את ההידרנגאה בכנס בניו-יורק, וגונבה לאזני השמועה שדבי, זה שם הבחורה, רוצה אף היא ללמד את הדגם. שני אנשים לא יכולים ללמד את אותו הדגם, נכון? שלחתי לה דואר ואמרתי לה שאני מעוניין ללמד את הדגם, אך שמעתי שגם היא רוצה, והיא ענתה לי בחזרה. ויתרתי לה ונתתי לה את הכבוד ללמד את הדגם בכנס. היא התאמנה על הלימוד שלו הרבה, ופיתחה שלבי עזר רבים. לצערי השיטה שלה כוללת שימוש בכלי עזר, אך היא כנראה קלה יותר מהשיטה שלי. (בשיטה שלה אין unsink). אני אבחר דגם אחר ללימוד בכנס... אבל יש לי עוד קצת זמן עד אז.

למעלה