המפגש אצל נתן אתמל שימש לי טריגר לרעיון מפגש

arsar

New member
המפגש אצל נתן אתמל שימש לי טריגר לרעיון מפגש

אתמול ראיתי שאחד הנושאים המרכזיים בעבודת העץ - השחזה וליטוש כלים - לוקה בחסר אצל חלק לא קטן מהחברים. אני מציע, איפוא, רעיון - לקיים סדנה נפרדת לנושא השחזה וליטוש שנקיים אותה - במידה ויימצאו דורשים לנושא - אצלי בסדנת "ביתנו". השיטה מצוינת,פשוטה וזולה ומתאימה לכל כיס. כבר באתי בדברים עם יהודה שמסכים עקרונית לנושא זה. המעונינים מוזמנים להביע דעתם, או לפנות ליהודה. לפי זה נוכל לזרז או לדחות את הפגישה.

yulevi

New member
יש מקום לבמה רחבה לנושא

וזהו נושא שלוקה בחסר אצל רובינו,הנושא עלה בתכנון סדר היום לגבי אתמול אך בתכנון הזמן הנושא לא יכול היה לקבל את הבמה הראויה,לדעתי ודעת המומחים בנושא יש צורך במפגש שכל כולו יהיה השחזה נכונה, זו בעיה גם אצל רוב החרטים,לכן רצון ללמד ולהסביר את הנושא קיים אל החברים מביני ויודעי הנושא,מה שחסר כרגע זו בדיקת הענות ולמצוא את הזמן המתאים,במיוחד לאחר ההכרזה על מפגשי הצביעה שלצורך זה נצטרך להקדיש 2-3 מפגשים לפחות. דעת החברים חשובה מאוד,כי ניתן יהיה להכניס זאת לתוכנית המפגשים במידה ויש דחיפות ללימוד הנושא נוכל להכניס זאת בין מפגשי הצביעה או לחלופין לדחות את אחד ממפגשי הצבע העתידיים,מפגש צבע ראשון ישאר כשם שנקבע דהיינו ה 19 במרץ בכוכב יאיר

למעלה