המפגש ביום שני 20.10.03

yaely2

New member
מנהל
המפגש ביום שני 20.10.03../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

שלום חברים יקרים
מגיעה לכם התנצלות על בלבול הראש ואני מקווה שהמפגש יהיה מוצלח ויפצה אותנו על כך. התאריך האחרון של המפגש הוא יום שני 20.10.03 שעה 17:00 בתחנת הרכבת צפון (ארלוזורב) תל אביב. (מתנצלת בפני דני לא הייתה ברירה אחרת,) ניסע לחוף הים נטייל על החוף, יחף או עם נעליים, מי שירצה יוכל לטבול במים בחלקו או בכל גופו הכל מותר. אחר כך נשב בבית קפה עד שעת הסגירה (שזה בערך 2 אחר חצות) וניפרד עד המפגש הבא. מי שרוצה להגיע ישירות למקום, ישלח מסר לשרה או לי ונסביר לו/לה להיכן להגיע. יעלי

yaely2

New member
מנהל
רציתי להוסיף עוד משהו ../images/Emo56.gif

שלום לכם חבריי,
על מנת שנוכל לסדר מקומות נסיעה לכולם, אבקש מכל המשתתפים לשלוח מסר שהם באים, כך שאם תאחרו דקות מספר, נדע להתקשר אליכם, או להמתין לכם אוהבת יעלי

maxima

New member
אני באה למפגש

ויש לי 4 מקומות במכונית אז להתראות יש לי שבוע נכד ואני תשושה בסוף היום........

מנורה

New member
בוקר טוב יעלי והחברים

כתבתי שאני לא יכולה להגיע ביום זה לפני מספר ימים תנהו ותבלו. יעלי???

שרה16

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב../images/Emo42.gif

קשה לרכז הרבה אנשים מכל קצוות הארץ,חבל לי שלא תהיי. אני מנסה להשאר עוד יום במרכז,ואז אולי נפגש בכל זאת. באיה,מצטערת אבל תצטרכי ,לסבול" אותי אולי עוד יום..

מנורה

New member
תודה רבה שרה16 אשמח מאד אם

תשארי ונוכל להיפגש ואשמח אם יהיו עוד מצטרפים. אם תהיה הענות נקבע מקום ושעה שתתאים לכולם. כפי שהספקתי להתרשם מבאיה היא תשמח לארח אותך יום נוסף.

emmy5

New member
../images/Emo6.gifאני אחכה לכם ואשמור על הפורום

אני ארקוד סולו בתוך החדר הריק

מנורה

New member
אם אני מבינה נכון גם את לא מגיעה?

אז אולי נפגש ב- 21 לחודש שרה16 נשארת יום נוסף. כי כמו שנאמר קשה שהתאריך יתאים לכולם אם מתאים לך אשמח.

emmy5

New member
מצטערת מנורה ,החודש אני עסקה

אני חוזרת מבאר שבע ,יש לי הצגה קונצרט ונוסעת אחרי זה לים המלח

שרה16

New member
מצטערת../images/Emo10.gifלא יכולה להשאר עוד יום

הגברים לא יכולים איתנו,אבל בעיקר לא יכולים בלעדינו! לבעלי יש משהו חשוב ביום רביעי בערב,והוא צריך אותי שאהיה עם הגוזל ואת האוטו בעיקר
אז נשאר יום שני . מקווה שבמפגש הבא אפגוש את כולם
.

באיה

New member
עכשיו חזרתי מקופת חולים ../images/Emo5.gif

ובשביל לא לחשוב, על רופאים, בדיקות, צילומים וכולרות אחרות, ישר נכנסתי לאינטרנט וקראתי בדיחות בפורום אחר. אחת היא כבר לפניכם: אישה אחת עולה לגן העדן ומתקבלת בשער על-ידי המלאך. בזמן שהיא ממלאת טופסי קבלה ומששוחחת עם המלאך, היא שומעת צרחות כאב נוראיות. לשאלתה מה זה, אומר לה המלאך כי זה מישהו שהגיע לגן עדן לפניה ועכשיו קודחים לו חורים בגב לחיבור הכנפיים. האישה נרגעת וממשיכה בתהליך הקבלה. פתאום היא שומעת צרחות כאב נוספות, הפעם נוראיות עוד יותר. לשאלתה עונה המלאך כי עכשיו קודחים לאיש חור בגולגולת על מנת לחבר לו את ההילה. האישה מפסיקה ומודיעה למלאך שהיא לא מעוניינת יותר להיות בגן העדן ומבקשת העברה מיידית לגהינום. אבל, אומר לה המלאך, בגהינום יאנסו אותך ויבצעו בך מעשי סדום. למה לך?? אומרת האישה: לזה יש לי כבר חורים מוכנים.

למעלה