המפגש במודיעין

המפגש במודיעין

כאן המקום לסכם, לספר, ולהעביר בקורת בונה על האירוע אתמול. ושוב תודה ענקית למארחים ולכל מי שתרם. וגם לשאול שאלות המשך.

kanata

New member
תודה גדולה ../images/Emo13.gif

תודה למושל"ט שארגן את המפגש והנחה אותו בצורה כל כך מקצועית, עניינית ואדיבה כתמיד. תודה לכל המשתפפים שבאו והשתתפו בדיון, נהננו להכיר אתכם וללמוד מכם, ותודה ענקית, לזוג הנפלא שארח את המפגש. למשפחה משדרות, הכתובת הנכונה לאתר הקהילה היהודית בויניפג מופיעה בהמשך,

pureifat

New member
אני לא מאמינה שפיספסתי את המפגש!!!!!

מרוב שעסוקים בארץ הזאת אין שנייה מיותרת כדי לשים לב לכל הדברים שקורים מסביב. מקווה שהיה פורה, נשמח לשמוע כאן מה הפסדנו . ואולי נתגבש כאן כקבוצה מהאזור לעבור את זה יחד. בהצלחה לכולם ....תשתפו איך היה?!

hataie

New member
תודה למארחים ולמושבניק

היה טוב להפגש, להחליף מידע וליצור קשרים. כל הכבוד על היוזמה.

kuku1900

New member
סיכום המפגש ממבט אישי

שלום לכולם, תודה לבאים , תודה למביאים ולטורחים. תודה למושבניק שהקדיש מזמנו, מירצו והידע שלו לטובת הכלל. המפגש היה מהנה מאוד (מעט צפוף) אבל מועיל. סיפורו האישי והתובנות האישיות של המושבניק היו מעניינות. הזמן שהוקצב לאוכל, ההתערבבות והשיחות בין האנשים היה קצר מדיי לטעמי שכן זה היה מהות המפגש, (שוב, לטעמי) להיפגש עם אנשים בעלי עניין משותף לשאול, לענות, לדבר ולשתף. היה נחמד ומעניין לראות ולהכיר את האנשים מאחורי הכינויים. אני וזוגתי נהננו מהמפגש והרגשנו שהוא תרם לנו. שוב תודה רבה לכולם.

ZS CA

New member
מבחינתנו(אני ואישתי) המפגש היה מעולה

נחשפנו למקרים של אנשים,למדנו דברים שלא ידענו,ואם היה לנו ספק קל לגבי המעבר אז הוא התפוגג ביציאה ממודיעין. תודה למושבניק - יוזמה מבורכת תודה ענקית למארחים תודה למשתתפים ישר כח !!

בוביקון

New member
סיכום המפגש

קודם כל המון תודה למארחים ולמושבניק שאיפשרו את המפגש. מאוד נהנו לשמוע את התובנות שלך כמהגר (והיינו שמחים לשמוע אפילו יותר). סיבוב ההיכרות היה מעט ארוך ואפשר היה לנצל את הזמן הזה לשיחות חופשיות ויצירת קשרים. לא יכולנו להשאר לחלק השני והיינו שמחים לקבל תקציר של החומר שהפסדנו.

leprechaungreen

New member
תודה ענקית למארחים ולמושבניק!!!

היה מהנה ומועיל. ובעיקר - מפתיע.

leprechaungreen

New member
ההפתעה היא כמות המשתתפים

לא תיארתי לעצמי שכ"כ הרבה אנשים גולשים פה. נ.ב: האם אוכל להשתמש בשירותיך כמתווך? מתי אתה חוזר לטורונטו?

עניינים מסוג זה מקומם במסר אישי.

אני חוזר לטורונטו ב אמצע יולי, אבל יכול לעזור גם קודם. אני שולח לך במסר פרטי התקשרות....

Kathy5

New member
תודה גם מאיתנו

היה מועיל, וגם כיף לראות אנשים שמוכנים לתרום- אז תודה רבה למארחים ולמושבניק!

butterfly123

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד למושבניק על היוזמה,הידע,הרצון לשתף והמסירות שבאה לידי ביטוי לאורך כל הדרך. תודה למארחים שאפשרו למפגש להתקיים. תודה לכל המשתתפים על הידע התהיות והתובנות שחלקו עם כולם. בהצלחה לכל המשתתפים וחברי הפורום כל אחד בדרכו והיכן שיחליט לקבוע את מרכז חייו.

michalit25

New member
תודה רבה

תודה רבה גם למושבניק וגם למארחים הנפלאים, ולכל המשתתפים שבאו ותרמו מנסיונם האישי בתהליך. עוד לא החלטנו אם זה מנחם או מייאש לראות כל כך הרבה שותפים לצרת ההמתנה בתורי השגרירות הקנדית המתארכים... לצערנו נאלצנו לעזוב לפני החלק השני, כך שנשמח לשמוע קצת על מה שהיה (במסגרת הפורום או במסרים) שוב תודה לכולם, מיכל

למעלה