המפגש בסופ"ש ייערך בשבת ב 10:00

טושטושה

New member
המפגש בסופ"ש ייערך בשבת ב 10:00

בנות יקרות, לאחר שיקולים רבים [חלקם שלי וחלקם של חלק מהבנות שכתבו לי הודעות אישיות] - המפגש ייערך ביום שבת ב10:00 בבוקר בגבעתיים. לכל ההריוניות - נא להביא את הילדים [חה חה חה] לכל האמהות - נראה לי יותר עדיף בלי ילדים כי אז צביון הפגישה יהיה שונה. אך עם זאת שזה לא מה שימנע מבעדכן להגיע. מי שלא מוצאת ביבי סיטר - נשמח להשתעשע עם הצאצאים. לגבי כתובת מדוייקת +טלפון + כיבוד. אפרסם זאת לקראת המועד האמור [פשוט לא יודעת כיצד לעשות זאת - אולי במיילים אישיים]. בכל אופן, התכוננו והתפקדו כדי שנדע בכמה בנות מדובר. ועד אז אני גם מחכה וגם מצפה. טוש טוש טושה טושטושה המטושטשה

מיכל שמ

New member
מתה להשתתף אבל...

נראה לי קצת מסובך לבוא עם שתיהן אז אני לא בטוחה אם אגיע וחבל!

li.g

New member
../images/Emo50.gif לכולן

שלום לכולן הייתי מאוד מעוניינת להגיע למפגש אך ב-10:00 בבוקר יום שבת? מי מתעורר בשעה הזו? וחוץ מזה, יש לי אורחת שבאה לסופ"ש. מצטערת שלא יכולה לפגוש אתכן תעשו חיים וספרו חוויות פה בפורום. מאמא של שחר

רומי 3

New member
אז עם או בלי?

שבת בבוקר...זה לא כיף לקחת בייביסיטר...ואני דווקא הייתי מעוניינת להגיע. אני אם חד הורית, לרומי, כמעט בת 3-יהיו עוד ילדים "מתבגרים"?

lior007

New member
אני מגיעה..ויש לי רעיון לגבי

לגבי הקטנטנים....אלה שמגיעות עם הילדודס נוכל לעשות תורנות. כל אמא תיהיה עם הקטנטנים מידי פעם תחליף אותה אמא אחרת וכך יהינ לכולנו זמן להכיר, ולהיות אחת עם השנייה. אני מוכנה להיות האמא הראשונה לוקחת פיקוד:))) אני לא יכולה לקחת בייבי סיטר בשבת בבוקר לכן, התינוקת שלי בת שנה ו8- חודשים (שנולדה פגית במשקל 1400 נא לא להתרגש אם קטנטנה מידי), אז אני אגיע איתה. הילדה הגדולה שלי תסתדר לבד היא בת 12. אם יש אפשרות אני אביא קצת צעצועים לקטנטנים שיהיה להם במה לשחק. תגובות בבקשה. שלכן בידידות חמה ליאור007

טושטושה

New member
הרעיון של ליאור נהדר, הביאו ת´ילדים

הרעיון של ליאור נפלא. כל פעם מישהי אחרת תשמרטף על הילדים. יש לי חדר נוסף בבית עם שטיח ענק שעליו ניתן לשחק ולזחול וללכת ולירוק ולפלוט וכל מה שרוצים. אנא, כל האמהות - אתן חשובות ללנו מאוד [אני מרשה לעצמי לדבר בשם אחרות שאיני מכירה אותן] בבקשה בואנה עם הפעוטות והילדים. יש לי צעצועים לילדים , כי אני עושה פסיכותרפיה גם לילדים, ויש כלבה ותוכי - בקיצר יהיה להם מעניין.

lior007

New member
טושטושה, יהיה נהדר ../images/Emo39.gif

יופי..אז עדיף שנדע כמה ילדים יהיו בכדי שנוכל להתארגן פחות או יותר...וטושטושה אם אתה צריכה עזרה, אני מוכנה לעזור לך....אני גרה בצפון תל אביב 15 דקות נסיעה ממך. ואגב, מה אמורה כל אחת להביא? בידידות ליאור007

מירית א

New member
מפגש

אשמח להגיע, טרם החלטתי אם אגיע עם הקטנצ´יק או לא. כדאי גם יהיה לעשות חלוקת מטלות מבחינת כיבוד, שיהי מה לנשנש להתראות.

amitmins

New member
זה משנה את כל התמונה

אם המפגש הוא עם ילדים אנחנו נגיע בשמחה אני אמא של עידו בן השנתיים שישמח להכיר חברים חדשים

טושטושה

New member
בנות , מחר יום ה´, ב 21:30

השתדלנא להיות על הרשת - בפורום וכך נוכל גם להגיד שלום, וגם להתפקד לקראת מפגש וגם להחליט על תזונתינו ונשנושינו בזמן מפגש וגם נחליט מי מביאה מה. ואז אוכל למסור אינפורמציה לגבי איך להגיע אלי. לא בדיוק יודעת אם כדאי לעשות זאת דרך הפורום או דרך חדר צ´טים. נראה מחר...

הרמוניה

New member
עד שהיגעתי כבר הלכתן......

ועוד חיכיתי לקפה ועוגה.... אני בתקופת טיפוס על הקירות ולדעתי שבת הוא עם פוטנציאל להיות גרוע במיוחד... אז נרא לי שהפעם אחסוך מיכן.... (אני פשוט מרגישה כל כך פריכה עכשיו שלא מסוגלת לחשוב על להכיר אנשים חדשים) מקווה שיהיה מפגש מוצלח- שיעשה חשק לעוד ושאז אוכל להגיע הרמוניה

למעלה