המפגש בשבת יתקיים כפי שקבענו

anidnd

New member
מפגש חברי הפורום בחוה"מ סוכות

אני יודעת שכולנו מזועזעים וכואבים את קורות היום הזה, אבל דווקא בגלל זה אני רוצה להמשיך עם תוכנית המפגש ביום שבת. מעין חיבוק גדול של כולנו לכולנו, תמיכה גורפת וכתף להישען. הצעה: האם זה יהיה בסדר מצידכם שכל משפחה תיתן 20-25 ש"ח? במידה ותהיינה יותר מ- 30 משפחות הסכום אף ירד. הכוונה היא להביא לילדים מתקן מתנפח ענק, שיוכלו לקפץ להם ולהנות. תגובות אפשר על גבי דפי הפורום או ישירות במסר אלי או לתלמה פינץ מנהלת הפורום. החלטנו (תלמה ואני) לפרסם את מקום המפגש על גבי דפי הפורום, בגלל הכניסה של אורחים רבים לפורום. אז, יום שבת 11.10 בשעה 10.00 בבוקר בפארק הירקון. מהכניסה המערבית הראשית ישר פנימה ושמאלה יש קיוסק ומתקנים מסנדות, וממול יש דשא. נשתדל גם לשלט את הדרך עם שלטי הכוונה. כל משפחה יכולה להביא משקה קל וחטיף, ונערבב הכל להנאת כולם. כמו כן, יהיה נחמד אם כל אחד יביא תג שם עם שם הכינוי שלו על מנת שנכיר. מקווה לראות כמה שיותר מכם. וכן - אפשר לעניין משפחות אחרות במפגש למרות שהן אינן גולשות בפורום.

anidnd

New member
בוודאי שכן!!!

זהו מפגש לכל המשפחות לכל המשפחה.

imashelo

New member
אנחנו נגיע. נשתתף

ברצון בעלות של "מתנפח". לא ברור לי המיקום (כניסה מערבית?). האם הכוונה למתקנים שבאזור האגם, והקרובים (יחסית) לצפארי? ואני דווקא מסתייגת מהפרסום קבל עולם. נימוקים - במסר.

דורי 7

New member
נשמח להשתתף

כמובן גם בעלות המתקן האם הכוונה לכניסה ליד הגולפיטק???????????

חנניה1

New member
אנחנו באים...כל מה שיוחלט

מקובל עלינו. בברכה ולהתראות אורית

תירתיר

New member
חבל שלא אפגוש אתכם...../images/Emo10.gif

אני שומרת שבת ומקווה שיהיו עוד מפגשי פורום=בימי חול. חג שמח, תירתיר.

פ א ב י

New member
גם אנחנו

נבוא בשבת ובטח נשתתף בעלות המתנפח שיהיה לנו חג שמח ונמשיך להיות גאים בילדנו המקסימים אני יודעת שאני גאה בו .

המפגש בשבת יתקיים כפי שקבענו../images/Emo140.gif

שלום לכם, למרות הימים הקשים העוברים עלינו, אנו נפגשים בשבת הקרובה בפארק הירקון, מול הצפארי, בכניסה הראשית- ממשיכים ישר אל כוון המתקנים ותמצאו אותנו שם. לאחר התלבטות החלטנו לוותר על השכרת מתנפח (שמחירו כ-600 שח או יותר)ולדחות את תוכנית המתנפחים למפגש הבא אחריו, במקום מרכזי בגוש דן, שבו אפשר יהיה להתכנס בפרטיות יחסית ולשלם סכום סביר יותר. פרטים במפגש הנוכחי. הסיבה שאני מפרסמת את מקום המפגש בפורום ולא במסרים, היא שרבים מכן\ם אינכם משתתפים רשומים אלא אורחים ולא ניתן לשלוח מסר לאורח. בהזדמנות זו אני שוב מזמינה אתכם להרשם בצורה מסודרת. תודה.
אל הפארק כדאי להביא: 1) בקבוק שתייה+ מים, חטיפים, פירות או משהו קל שילדיכם אוהבים. 2) שולחן מתקפל, כסאות מתקפלים, שמיכות או שטיחים לישיבה. 3) כדורים, טרמפולינה, או כל משחק אחר שיכול להנות את הילדים. 4) כלים להגשה, כלים חד פעמיים, גזיה , ערכת קפה או טרמוס עם שתייה וכמובן- מצב רוח טוב ונכונות לאקשן להתרוצץ עם הילדים... ושתהייה לנו שבת שלום שקטה ורגועה, וחג שמח. להתראות, תלמה.

lisadan

New member
זקוקים להוראות מדוייקות יותר

אנחנו מתכוונים להגיע, אבל לא מכירים היטב את הפארק וההנחיות לא ברורות לנו. אם מגיעים מכיוון דרום (דרך איילון צפון), איך מגיעים למקום המפגש? האם יש חניה קרובה? מה השעה שנקבעה? חג שמח לכולם

הנחיות למפגש בשבת ב-10:00 בפארק

היי lisadan , נוסעים באיילון צפון ויוצאים ביציאה של רוקח (היציאה הבאה אחרי זו של ההלכה), פונים ימינה ועוברים מצד שמאל את הכניסה אל פארק השעשועים ואיזור הירידים. ממשיכים ופונים ימינה בשילוט של פארק הירקון ששם יש חנייה גדולה בתשלום. ממשיכים ישר פנימה ורואים איזור של מתקני שעשועים העשויים מעץ (סנדות ועמודי חשמל) וממשיכים ישר פנימה, אחרי המתקנים יש איזור ירוק של דשא ששם נראה לי שכדאי להתמקם. ננסה לשים שילוט להכוונה. פנו אלי לפרטים נוספים אם צריך. להתראות.

למעלה