המפגש ב23.6 יערך במרכז לת' בובות חולון

המפגש ב23.6 יערך במרכז לת' בובות חולון

תאריך - יש! עכשיו יש גם מיקום - המרכז לתיאטרון בובות חולון רח' רמז 13 שגם הפעם הסכים לארח אותנו והתודות שלי ושלכם מופנות לאילן ולכל צוות המרכז
המפגש כאמור יחל בשעות אחה"צ, פרטים נוספים על השעות והתוכנית - בקרוב... שבוע טוב

אתם רשומים אצלי עוד משרשור ה../images/Emo45.gif

מחכה בציפייה לראותכם!!!!! ברגע שיהיו פרטים נוספים על השעות המדוייקות והתכנים אעדכן באופן מיידי כאן ואשלח לכל החברים\ות הרשומים בפורום גם מסר אישי.

ayaly2

New member
איזה יופי לכם תהנו../images/Emo13.gif

לי יש באותו יום מסיבת סיום בגן אני בטוחה שיהיה לכם כיף ומעניין כמו שהיה לי במפגש הראשון וכיף לכם להכיר פנים חדשות שיהיה מפגש פורה ומהנה ובהצלחה

תודה רבה איילה

גם אני מקווה שכולם יהנו מהמפגש הקרוב לפחות כמו שנהנת במפגש הראשון שלך איתנו. אם ישתנה משהו ברגע האחרון עם מסיבת הסיום אז את כמובן מוזמנת להצטרף אלינו בשמחה

שמח לשמוע שאין סיכוי שתפספס רוי

כולנו נקבל אותך בזרועות פתוחות ונשמח להכיר אותך במציאות. רשמתי אותך כמשתתף!!!

אוויש דודי נכנסה לי הצגה

ומיד כשחשבתי על פרצופך " מה את לא באה" הפלא ופלא ההצגה יצאה לה....חחחחחחהההההההההההההה חולה עלייך "מונשרי"

איזה יופייייייייי , מאוד שמח לשמוע זאת

מצפה להכרות פנים אל פנים עם המספרת המספרית שלנו

אני מבריזה....וגם בורחת......./images/Emo178.gif

אני פוחדת מהתגובה של דודי.....
אז אני בורחת מהארץ...... לא, בעצם, אני מבריזה בגלל שאני עוזבת את הארץ...............
לא, רגע, בואו נדייק: דובי לוקח אותי לפראג לכבוד יום ההולדת שלי ( שחל בכלל ביולי...)
והוא חיפש תאריכים נטולי הצגות
וזה מה שיצא .... נעמי מתחננת שלא אסע ( בלעדיה). אני מתחננת לשחרר....כי מגיע לי!!
לאיזה תחנון אתם מצטרפים? בכל אופן, חבל לי מאד לפספס אתכם- את אלה שאני מתגעגעת אליהם, ואת אלה שהייתי מתגעגעת אליהם אם הייתי פוגשת אותם.......

למעלה