המפגש... הזדמנות אחרונה להצטרף...

MommyHug

New member
המפגש... הזדמנות אחרונה להצטרף...

קצת דיווה ואני מנסות לארגן לנו מפגש. המקום לא סופי היום סופי! והוא- יום ראשון, חוה"מ סוכות, 23.10 המפגש כולל את (מי שהשמיע קול עד כה): קצת דיווה אוהד אסטון לילי נמר טארה מקליי ניטשה המבכה ואני... אולי/צרכים לחשוב על זה: סטודנטית LLB קרן אור אחת סלינוש זיכמיר מ פרטים נוספים (כגון שעה ומקום) יימסרו רק לפונים במסרים אליי או אל קצת דיווה ומוסרים את הפרטים הבאים (בפעם המאה אני כותבת... אבל זה בסדר...): גיל מהיכן מגיעים ממונע או לא יכול לאסוף או לא בטוח מגיעים, ואם לא- במה זה תלוי!

לאאאא יום א :)

כמו שרשמתי לך עובדת עד 14 אחכ צריכה להתארגן ליום הולדת :) מציעה את יום ה באותו שבוע לקראת 20 בערב

MommyHug

New member
כן, רשמת אחרי שפרסמתי

יום חמישי ב20:00 בעייתי קצת לדעתי כי מי שמגיע מירושלים או מראש העין... זו קצת בעיה מבחינת תחבורה ציבורית. אני חושבת לי יש את הבעיה של עבודה למחרת מוקדם בבוקר אבל אם לשאר זה מתאים, אני אתאמץ מה אתם אומרים?

לגבי יום ה

מי שגר בי"ם המפגש יהיה קרוב לצ. סירקין בפ"ת ולכן לא תהיה בעיית תחבורה חוץ תהיה לי מכונית אם מישהו יצטרף טרמפים למקומות מרכזיים המקום המיועד הוא פ"ת :) מיקום רק במסרים ונראה לי רק את ואני כאן חח

MommyHug

New member
חחחח

רגע, פתאום אני קולטת שאת לא אמרת בת כמה את. אז?...

סלינוש

New member
אממ

אהמ, מה, אני? אני לא. אמרתי שאין לי איך להגיע. רחוק לי, מפחיד לי לבד :) חוצמיזה שאני עובדת ב23.10... בפעם הבאה תגיעו כולכם לחיפה או לקריות או משהו - אז נסתדר

../images/Emo41.gif../images/Emo36.gifיום רביעי הבא../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

26/10/05 וחסר למישהו שהוא לא בא
- בלי להמציא תירוצים.

למעלה