המפגש החדשי של ה-EAA

המפגש החדשי של ה-EAA

הערב התקיים המפגש החודשי של סניף הישראלי של ה- EAA. המפגש נערך במשרדי חב´ אויה (תודה אוסי...). נמסרה סקירה על הפעילות השוטפת ורישום העמותה אצל רשם העמותות. הפעילות המתוכננת לזמן הקרוב - מפגש עם ראש המנהל החדש עמוס אמיר וכן מתוכננות פגישות עם שר התחבורה ועם שר המדע והספורט. מר יעקב רייש (חבר כבוד ב- EAA הישראלי) סיפר את סיפור בנייתו של מטוס הראשון שנבנה בישראל כמטוס לבנייה עצמית (חבל שלא באו יותר אנשים לשמוע "חתיכת היסטוריה"...). ההרצאה, שהיתה מעניינת כשלעצמה, העלתה כי הצרות והבירוקרטיה של מנהל התעופה האזרחית אינם נחלתם של ימינו אלו, והם התחילו עוד לפני זמן רב.... בינתיים, עד שדרור סלומון יחזור מחו"ל, ניתן לרכוש חולצות של הסניף הישראלי של ה- EAA אצלי תמורת 30 ש"ח לחולצה. החולצות במידות: M, L, XL, XXL אנו מאד מבקשים כי אלו הנוסעים לאושקוש, ירכשו את החולצות וילבשו אותן במצעד הפתיחה שיתקיים ב- 23/7 . אפשר להשיג אותי בטלפון 051 - 815801 . אני מתכוון להיות השבוע במנחת ראשון וניתן יהיה לרכוש את החולצות שם. אריאל אריאלי סגן יו"ר EAA Israel #1346

המצעד הבינלאומי באושקוש...

מתקיים ביום שישי, 26 ליולי, בשעה 12:00. יציאה מהאוהל הבינלאומי. נכון לעכשיו אני לא אשתתף, אבל אעביר את הדגל והפיקוד למי שכן יהיה שם. אריאל, אתקשר אליך מחר בענין מספר החולצות שאתה צריך לשמור לי.

למעלה