המפגש היבש התחיל...

אבי ע

New member
המפגש היבש התחיל... ../images/Emo39.gif

פיקסון וליזרד הקדימו וגויסו מייד לסחיבת שולחנות ותליית גירלנדות, האחרים בדרך...

קותי

New member
כשמישהו כותב: כאן חברי הפורום ...

מגיבים על המפגש היבש, אני מיד כותב במקום אחר
שאותי יכניסו לסד כזה? איפה האינדיבידואליזם?
קודם כל לשלומית ואבי, תודה על האירוח. היה ממש יוצא מן הכלל. דבר שני, תודה לכל אלה שבאו. ההצלחה הגדולה של המפגש היתה בעצם העובדה שכל כך הרבה חברים באו. עד הרגע שנכנסתי לחצר של אבי הייתי סקפטי לגבי הנוכחות כי בסך הכל מדובר בפורום באינטרנט. בד"כ אנשים הכותבים באינטרנט נהנים מהפרטיות ומהחסיון שמעניק להם המדיום. ההחלטה לקום ולבוא ולוותר על ההגנה הוירטואלית היתה מכובדת. אז שוב תודה לכולם. אני רוצה להוסיף מעט תודות מיוחדות נוספות: לארז עיני על ניהול הפורום במשך תקופה, בעדינות, ביד רכה, ובטקט. אני מקווה שכשתגמור את ענייניך האישיים, תחזור ובגדול. ואחרון חביב, ליוסין, על זה שיזם, קנה ודחף את הבאת מנחת התודה לארז, ועל זה שבזמן שכולנו התחברתנו, שתינו אלכוהול, ונשנשנו מהסלטים, הוא עמל ליד המנגל כדי להביא בשר ודגים לקיבותינו (ולפ"ש, תודה על הדגים).

קותי

New member
איפה התמונות?

כל כך הרבה מצלמות ראיתי אתמול בערב. איפה התמונות?

אבי ע

New member
למישהו אחר היית צועק שישרשר ../images/Emo8.gif

הסקפטיות שלך, אגב, לא היתה במקום. הרי כבר הגיעו רבים למפגשים יבשים (לאו דוקא אתה)... מה שתרם לנוכחות הרבה היו ללא ספק גם הארועים שקדמו למפגש והטלטלות בפורום, וגם הקשר האישי שיצרתי עם רבים לקראת המפגש (כולל כאלו שהיו מנותקים לאחרונה), כך שכמעט כל ותיקי הפורום הגיעו (פרט לנפתלי, ולהולנדי שבאמת לא היה יכול), וגם הרבה אחרים לרבות מסמר הערב

למעלה