המפגש הפאגאני בחודש דצמבר :)

Justin Angel

New member
המפגש הפאגאני בחודש דצמבר :)

שלום לכולכם, ביום רביעי הקרוב יתקיים מפגש פאגאני בתל-אביב. המפגש הוא הראשון מסוגו בארץ, ויערך בצורה לא רשמית וקלילה. אנו נכיר אנשים חדשים, נשב ונשתה כוס קפה ובעיקר נהנה. אנחנו רוצים לעדכן אתכם במצב. אנו ניסינו להזיז את יום המפגש מיום רביעי ליום חמישי דבר שהוסבר לנו שבלתי-אפשרי, מפאת היות והאירוע בקנה מידה בין-לאומי. כמו כן חיפשנו בתי-קפה שיהיו יותר מרווחים ונוחים, וגם מצאנו, ועד שמצאנו Meetup.com התעכבו בצורה ניכרת ולא הכניסו את זה המקום לרשימה ולא הגיבו בזמן כדי שנשנה את המקום. אנחנו מנסים לארגן שיהיה מפגש מעניין וכיפי, אבל התחלות קשות ואנחנו מבקשים מכולם להיות סובלניים כדי שהמפגשים כן יצליחו. אנו מקווים מאוד שתגיעו ביום רביעי, היות והמאמץ להמשיך עם המפגשים האלו בהחלט שווה. המפגש יהיה ב11 לדצמבר בתל-אביב בשעה שבע בערב בסטארבאקס, אבן-גבירול 70. כמו כן, יהיה בחלון בית-הקפה יהיה שלט )O( שמראה שהגעתם למקום הנכון. גם ישנה אפשרות שבזמן המפגש תתנגן מוזיקה פאגאנית שקטה ואיכותית ברקע. הוראות הגעה: באוטובוס: ניתן לקחת את קו 28 של דן מתחנה מרכזית החדשה בתל-אביב. לעוד מידע על נסיעות באוטבוסים בתוך תל-אביב ניתן להתקשר ל: מודיעין "דן" - 03-6394444 (בימי חול בין השעות 20:00 - 06:00) מודיעין "אגד" - 03-6948888 (בימי חול בין השעות 06:30-19:00) במכונית: הוראות לנסיעה מתחת רכבת צפון: מוצא - תחנת רכבת צפון ישר לרח´ ארלוזורוב (לחצות את הצומת), נוסעים ישר כל הדרך עד לרחוב אבן גבירול בצומת ארלוזורוב אבן גבירול שמאלה לכיוון בנין העיריה. הוראות נסיעה מעזריאלי (באים מצפון הארץ): נוסעים ישר עד לצומת ארלוזורוב שמשמאל תחנת הרכבת צפון ופונים בצומת ימינה נוסעים ישר כל הדרך עד לרחוב אבן גבירול בצומת ארלוזורוב אבן גבירול שמאלה לכיוון בנין העיריה. לשאלות נוספות ניתן ליצור עם קשר עם ג´סטין אנג´ל: אי-מייל: [email protected] ICQ: #50691081 טלפון: 03-9504364 בנוסף לכך, מי שיכול ורוצה יכול להיכנס לאתר המפגש Pagan.meetup.com ולאשר או לבטל את ההזמנה שהוא מגיע. נשמח לראותכם שם, המארגנים, גראסילה וג´סטין.

itai90

New member
סבבה תודה רבה לך

לצערי הרב אני לא יוכל להגיע בית ספר מטומטם בברכת האור פם

Justin Angel

New member
מכירת פנטגרמים :)

ביקשו ממני לארגן מכירת פנטגרמים, ובהתאם לכך ימכרו מספר תכשיטים פאגאנים בזמן המפגש. כל תכשיט ימכר במחיר של 20 ₪ ויבוא עטוף בקטיפה לבנה עם חוט כסוף. כדי לרכוש תליון, יש לגשת לרמירט ולשלם לה. ניתן למצוא תמונות של ארעת התליונות (פנטגרם, טריסיקאל, עלה וקשר קלטי כפול) בכתובת הבאה בפורום "פאגאניות בישראל" של תפוז: קישור קישורי

Justin Angel

New member
תמונות מהמפגש הקודם :)

למי שמתעניין, התמונות מהמפגש הקודם הועלה לאתר Meetup.com :)

hsotrt

New member
הממממממ.. נשמע מזמין!

ג´סטין אתה מרשה לי לבוא?! [חחחחחחחחחחחחחחחחח, אני משעשע את עצמי...] אני מקווה שיהי מעניין, עם אוכל לבוא......

suki da yo

New member
אני רק מקווה שאני אצליח להגיע...

אבל לא כל כך בטוח... הכל באשמת הרכבות המחורבנות שמפסיקות פעילות לראש העין בשמונה וחצי...

למעלה