גם אוסיף שהיינו ישנים יחד, מתחבקים ומתנשקים אבל לא מעבר כך שכן הייתה אינטימיות ביננו אך ללא מין, ויצא שהיה מקרה אחד שהייתי אחרי במקלחת אצלו בבית והוא דפק על הדלת ופתחתי לו שאני עטופה במגבת, לא זוכרת כיצד הגיב אבל הרגשתי שהיה נבוך ואז שהוא ליווה אותי לאוטובוס הוא פתאום אמר שאני יפה איך שהייתי עם המגבת משהו כזה בערך אבל אחרי זה גם אז לא היה משהו מיני מאף יזמה של שנינו. סה"כ הוא היה אחלה בן זוג ובגלל זה הוא היחיד שנשארתי איתו הכי הרבה זמן מכל מי שיצאתי איתו ולכן גם קיוויתי איפשהו שכן אצליח לפתח רגשות כלפיו. זה תיסכל אותי ממש. שאלתי את עצמי למה אני לא נמשכת אליו. גם הייתה לו מטפלת לא יודעת איזה בדיוק וגם לי הייתה מטפלת וכל הזמן שאלתי את המטפלת שלי למה אני לא מצליחה להימשך אליו. שיתפתי את התסכול שלי בפניה, לא זוכרת אם סיפרתי לה על חוסר המיניות שלנו אבל היא הראתה לי את האנטומיה של הגבר והאנטומיה של האישה בקלפים. כנראה כמו שהטיפול שלי לא עזר להבין שאני א-מינית וא-רומנטית אולי גם עם המטפלת שלו זה ככה למרות שאין לי מושג אם יצא לו לחלוק על האינטימיות בחייו כי אני יודעת שיצא עם עוד נשים חוץ ממני אבל לא יודעת מה בדיוק קרה ביניהם כי הוא אמר לי שהוא בתול.תודה על השיתוף, הסיפור מעניין וחשוב. כמו שאמרת, הדברים באמת מתחברים למה שנאמר במפגש לגבי חוסר המודעות לנושא הא-מיני והא-רומנטי וגם לגבי הקושי במציאת זוגיות.
אם את מרגישה צורך לספר לאותו חבר לשעבר על המושגים הללו ואת חושבת שזה משהו שיכול להתאים לעולם שלו, אז אולי שווה להזכיר את זה בדיאלוג מולו. מאחר שאת מכירה אותו, אני מניח שאת יודעת איך לספר לו ומה תהיה הגישה הנכונה לכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.