המפגש הראשון ולא האחרון

Omeital

New member
המפגש הראשון ולא האחרון

הייתי היום פעם ראשונה במפגש (אחרי ששמעתי רבות על המפגשים הקודמים) .. במילה אחת היה - מ-ע-ו-ל-ה!! אשמח להגיע למפגשים עתידיים .. לילה טוב לכולם !

דנ120

New member
המפגש הראשון שלא הייתי בו מאז 2007 ...

מועד המפגש הראשון בו נכחתי .

noale noale

New member
ןחסרת לנו

ועוד כמה אנשים

גרי רשף

New member

אני זכיתי לדעתי להחזיק בשיא הנוכחות עד אותה שנה בערך, ולמעט מפגש אחד ב-2004 נכחתי בכולם.

מה לעשות שמיום שהפכתי לאבא - נשתבשו הסדרים וההתחלתי להיעדר תדיר..

אפרת12

New member
איזה כייף היה

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל...
אז אני אתחיל מהאנשים של הפורום - אין דברים כאלה
קבוצה משובחה של אנשים שבאים לפיסטין בגליל (למען האמת - לבית נעים ומזמין על הפיסטין) כדי לשיר ולחמם לבבות הדדית. מי היה מאמין
והפעם עם נציגים ונציגות רבים מהדור הבא שזה היה בכלל שווה (אחבוש שניה את כובע ה"צוות" לספר שבכלל המפגש הזה התחיל מבקשתו של בר המצווה של המארחת - לארח מפגש של פורומוזיקה לכבוד האירוע. בשל אילוצים שונים זה לא קרה אז - אבל רק רציתי שתדעו שזה "באשמתו" ותודו גם לו, כי לא זכור לי שעשינו את זה אתמול).
ואמשיך במשפחה המארחת שפתחה את ביתה (שלא פסקתי ליהנות ממנו ולהתפעל ממנו) ואירחה אותנו בשמחה ובפנים מאירות.
והשירונים, כן - השירונים, שלעולם לא מאכזבים ותמיד אפשר למצוא בהם מציאות.
והנגנים שלנו.
ויום הולדת שמח.
ושירי השבת והקודש שנחתו עלינו ועשו לי כייף שאתם אפילו לא יודעים כמה.
וסנופקין שחזרה הביתה ולא אילצה אותי לפספס את המפגש הזה, שהיה בין הטובים (But then again - תמיד אני מרגישה ככה. כי אין עלינו, פורומוזיקה
).

(כמעט כרגיל אני לא מתיחסת לאוכל, כי כמעט כרגיל - לא אכלתי. כמעט...)

להתראות במפגש הבא

arivederci

New member
לא פלא שהבחור ביקש מפגש פורום לברמצווה

הוא literally ינק את המפגשים האלה עם חלב אמו (מה שאומר, אפרת, שיש סיכוי שגם את צעיר בניך נראה במפגש ביום מן הימים
).

היה כל כך כיף!
משפחת צימעס, אתם מארחים מקסימים. היישוב שלכם מדהים, וגם הבית. אף פעם לא חשבתי שרחיצת כלים בכיור יכולה להיות גם נשגבת.

החברה היתה נפלאה, והמוסיקה נהדרת- גם בחלק ה"רשמי", וגם בחלק הספונטני.

ותיקי הפורום, חסרתם לי מאוד!
ישראל
אגס
טריליאן
הפסדתם. אפילו
הגיע עם היורשת!
וגלי
. את האינטרנציונל שרו כבר ב 3 בצהרים! שירי המולדת הגיעו בשלב ההתחרעות ב 10 בלילה.

בקיצור, היה שווה גם את הנסיעה המייגעת הלוך, בפקקים של שישי בצהרים. ולו רק כדי להיזכר כמה חכמה הייתי, כשהצטרפתי לחבורה ההזויה הזו לפני 12 שנה.

אם את רוצה להצטרף לרשימת המכובדים

שלחי לנו מסר עם שמך המלא וכתובת מייל ותוזמני למפגשים הבאים

ואת מוזמנת לכתוב בפורום גם בימים כתיקונם ולא רק בימי מפגש.

קליספרה

New member
הפגישה, הפגישה שכזאת

אחרי מלאן קולומטרז' , פנצ'ר בגלגל ותחת כואב
הגעתי לכאן להודות מכל הלב לגילה ולמשפחתה המדהימה על שפתחו את ביתם וליבם
איזה שבט משובח גדל "עלי גבעה שם בגליל." מקסימים אחד אחד
לאנשים שמעניקים לנו מכשרונם:
עמרי וצחי הנפלאים בקלידים וגיטרה, רמיל ורמיל על הקלרינט והתופים, וכל המנגנים המזדמנים
לל מי שהנחה ובעיקר ליניב שבזמן שנוכחנו החזיק כמעט את כל הנחייה על כתפיו
למזמרים, למתקשקשים, למחבקים.
לדור הבא לדורותיו - ששימח את ליבנו והעסיק ואתנו
ולכל אנשי הפורום הנפלא הזה שבזכותם אני - נו לא קיים... אבל ממש ממש נהנית
תודה לאופנוען הכי שווה שלקח והחזיר אותנו "כמעט בשלום" - ועל כל כוסות הקפה

ולחברותיי המקסימות לצוות אפשר לנשום לרווחה - היה פשוט אחד ה-מפגשים

יש מתנדבים לארח את המפגש הבא?

shkedy

New member
בקשר לאירוח המפגש הבא......

אצלנו הפאב תמיד בהיכון
ואפשר גם מפגש ביקב המקומי....אבל זה עולה קצת
פרטים בפרטי אם תרצו
סיכומפגש אולי בהמשך
בשתי מילים...כייף גדול

zahifodor

New member
טוב, אז למרות ש

כבר הכרתי בעבר את משפחת צימעס ואת הווייב הכללי שהיא מפזרת סביבה, זו הייתה מנה גדושה ובריאה של פרופורציה והשראה לדרך חיים, להכנסת אורחים ולטבעיות שבה הן מתקיימות. צימעס, חייכנית ומקסימה, האיש שאיתה חייכן ומקסים, הילדים מקסימים, מתוקים וחברותיים, כולם נותנים הרגשה של נינוחות, של כיף ושל "רק תבואו, רק תהיו פה, תישארו לישון, אתם בני בית".
החברות והחברים ששרנו, ניגנו, אכלנו והתקשקשנו יחד - תודה לכן/ם, שאתן/ם חלק מחיי ועוד חלק כל כך חשוב ומשמעותי.
תודה לקולגותיי המנגנים, לבשלניות/ים (רמיל, סחתיקה על השקשוקה של ארוחת הבוקר!), לאלה ששיחה איתן/ם תמיד מחזקת אותי, לאלה שזרמו איתי על רעיון הטיול בבוקר (ולמדריך האדמוני מדור ההמשך, שהסביר לנו בפירוט על כל מערה, על כל בור ומה קורה בכל פעם שזורקים אליו אבן), לנע'לה, שעזרה לי לא לנסוע לבד את כל הדרך, לעדר העזים המקסים שראינו הבוקר, בדרך לתל יודפת ולמזג האוויר, שהתנהג אליי כל כך יפה

למרות העליות והמורדות שביני לביני, היה לי סוף שבוע נהדר, מלמד ומאוד מאוד מעורר השראה. תודה

ramil

New member
איזה סופ"ש...

היה מפגש כייפי, ומרגש באופן אישי משום שנכחו בו באופן יוצא דופן שתי הצאצאיות שלי (ואחת גם נכנסה באופן טבעי לתפקיד האיש הנופל..).

חזרנו עייפים אך מרוצים בשבע בערב אחרי ארוחת בוקר מלכותית בבית צימעס, טיול בתל ידפת וארוחת צהרים עם חברים.

מקדים דיון שודאי יתעורר כאן, בעד ונגד מפגשי שישי - אני בעד אבל האינטרסים שלי ברורים, כחילוני עם ילדות קטנות

תודה לאשתי שהסכימה לבוא

לצימעס ולמשפחתה על הכנסת האורחים, הקסם שבפשטות, וכמובן ההמלצה על הצימר. |גזר|
לצחי, נעל'ה, ג'יבה ויהל על הטיול, ולכל "מועדון ארוחת הבוקר" (וגם לענבל שהזמינה שקשוקה).

לכל מי שעזר לשמור על הפושטקית הקטנה שלי רוני, מתוך רצון לעזור או מרצון לנשנש אותה
.
לכולכם - על מפגש מוצלח מאוד, ולא ספק ה"ירוק" ביותר בתולדות הפורום, וגם זה חשוב.

דיגית

New member
מה שהיה - היה, היה כל כך יפה

מפגש צפוני משובח, עם אוויר צלול ואווירה צלילית...

למי תודה, למי ברכה:

תודה למארחים על ביתם וגינתם, ולילד הבר-מצווה שלה, שמסתבר שהראה שאפשר...
תודה לצוות המארגן שהרחיק לכת צפונה והתריע מראש על המיקום ועל ההיערכות סביבו,
תודה לנגנים שהנעימו, למזמרים ש(גם) הרעימו,
לסקאלי וליניב חביב שהחזיקו את הגשת השירים, כל אחד בסגנונו היא&הוא,
לחברים שמזמן לא ראיתי ולאלו שראיתי דווקא לא מזמן, אך עדיין היה כיף לפוגשם < לך ולה...
ׂ >
וכמובן לילדים מסביב, שנהנו ונראה שהמשיכו וגדלו כך לתוך הצלילים, הם שהזמינו שירי ילדוּת, וגם ל"בת של המתופף" ש"נכנסה למילות השירים" - גם בנפילה מתוזמנת...

חסרו לי כמה חברים שלא הצליחו להצפין הפעם - מחכה לראותכם בנקסטיים (באמת, מתי כבר שוב?
)
תודה מיוחדת לאיש שאיתי, שאיפשר לי להגיע בנינוחות פיסית, שהחזיר אותנו בשלום הביתה וגם עשה לי נעים בלב

היה ממש נחמד

מפגש נעים באווירה גלילית, אירוח למופת של גילה ומשפחתה, אנשים טובים מכל הארץ שהצפינו (גם)בשביל לשיר ביחד, נגנים מוכשרים שהחזיקו את כל הערב, שני קריינים שסייעו להם, ילדים קטנים וגדולים שגיוונו את המפגש, וקבלת שבת כייפית שאני רק נתתי לה את יריית הפתיחה, בקיצור אחלה מפגש.
הצד הפולני שבי שמח מאוד לראות שתי ידידות ותיקות מימי הטרום פורום כשהן אוחזות בעלם חמודות חדש ומהוות תקווה לילדים קטנים גם במפגשי שישי העתידיים (כולל הילדים שלי עצמי, במפגש שישי הבא מקווה להביא את יוגב).
אין מילים בפי להודות לנטע וניצן, ולאפרת, על הטרמפים בהלוך ובחזור שאיפשרו לי את הכתתפות במפגש כייפי זה
להתראות במפגשים הבאים

מוגג

New member
קצר וקולח

הגעתי מוקדם והברזתי מוקדם,
אך בני ואני נהנינו מאוד.
תודה גדולה במיוחד למשפחת צימעס שפתחה את ביתה ואת לבה ואפשרה מפגש כה מוצלח!

גרי רשף

New member
צפון, ברך

היה כיף ולא שגרתי בשל השעה והמיקום.
נהננו מאוד.
מבין כל הדברים הטובים שיש להזכיר- אני חייב לציין את הצימעסית הבכורה ששרה בבקיאות מרשימה חלק גדול מהשירים, ובאחרים שטרם הכירה- עקבה בעיון אחר המילים בשירון.. הגברת הצעירה נולדה יחד עם הפורום, גדלה איתו, וכיבדה בנוכחותה חלק לא מבוטל מהמפגשים.
שנזכה וכל הבאים בתור ילכו בדרכה.

למעלה