המפגש מאחורינו - אז מה עושים עכשיו

המפגש מאחורינו - אז מה עושים עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קודם כל נותרו עוד כמה שאריות מהמפגש... למה אני מתכוון? נגענו בנושא השיווק שמעסיק את כולנו ולכן נשתדל להוסיף בזמן הקרוב חומר נוסף בנושא כאן בפורום, כמו כן משתתפי המפגש יקבלו השבוע מסר אישי עם קישורים לסוג האתרים שהזכרתי בהצעות שהעלתי בפניכם לדרכי פירסום. לא רק אירית צילמה תמונות וסירטונים ואנחנו ממתינים לשלכם... ברגע שיצטבר כל החומר נבחר את התמונות והסירטונים, נערוך, נוסיף כיתוב והסברים וניצור את אלבום התמונות של המפגש שישמר לעד בקטגוריה: אלבומים ונזמין גולשים מפורומים אחרים לצפות באלבום הזכרונות שלנו ממפגש 2011
סיימנו חגיגה אחת והנה עוד אחת גדולה יותר עומדת בפתחנו:
הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון ולסרטי בובות שיתקיים בתאריכים: 21 - 30 ביולי כתמיד נלווה את ההכנות לפסטיבל, נסקור את ההצגות, המופעים וכל שאר האירועים ולחלקם נקבל הצצה בקליפ\קטע אם הדברים יסתדרו כמתוכנן יתכן שיהיו לנו עבורכם עוד כמה הפתעות שקשורות לפסטיבל ואלינו אז תחזיקו
חזק חזק
את המהפכה אתם זוכרים????
אני מקווה עבורכם שכן כי עם כוחות המהפכה לא מתעסקים...
מטרת המהפכה היא לחדש, לעורר ולרענן את פני הפורום ויחד אתכם לגרום לכך שהוא יהיה תוסס ופעיל באופן קבוע
כפי שהסברתי למשתתפי המפגש שקיבלו הסבר קצר על חלק מתוכנית הפעולה, אנחנו לא יכולים לעשות זאת לבד ללא שיתוף פעולה מצידכם ואיתכם כפי שראיתם בוודאי, לאחרונה אנחנו משתדלים להעלות כל הזמן הודעות, עדכונים, דיונים ופעילות ונעשה ככל יכולתנו להמשיך כך ולחדש אבל אנא מכם הקפידו להגיב להודעות שלנו ושל חברים\ות אחרים - רק כך נוצרים דיונים מעניינים ומגוונים וזו הדרך היחידה שלנו לדעת אם אהבתם\התעניינתם או שאולי ממש לא ולפעול בהתאם בעתיד. הוסיפו אתם מעצמכם - העלו תמונות, שתפו אותנו במידע על אירועי בובות ותחומים קרובים, ספרו על לבטים או החלטות, חששות והצלחות, תנו חוות דעת על הצגות ומופעים שראיתם, העלו קטע שמצאתם וכל מה שעולה על דעתכם תוכנית המהפכה: *גיוס חברים וחברות נוספים לפורום - אנחנו כבר עושים זאת בכל מיני דרכים עיזרו לנו - פרסמו את הפורום וספרו עליו לכל מי שרק ניתן! אלה שקיבלו במפגש את מדבקת הפורום - מקווה שכבר תליתם על המכונית או במקום בולט אחר כמה שיותר מצטרפים יצרו פורום מגוון, מעניין,גדול וחזק יותר!!!!! פורום חזק יאפשר לנו לקבל הטבות שונות (כמו למשל החידוש ברכישת כרטיסי הידיד בהנחה גם להצגות ואירועים נוספים ), ליצור עבורכם יותר פעילויות בפורום ומחוצה לו וחשיפה כבובנאים לכמה שיותר סוגי קהל בתפוז ובכלל. * יועלו נושאים, דיונים ופינות חדשות שיעסקו בסוגי הבובנאות והבובנאים ונפתח את עצמנו גם לדרכי חשיבה ועבודה בז'אנרים וסגנונות שלא עסקנו בהם עד כה. כאמור הסנונית הראשונה
היא פינתה החדשה של פיולה "בובולוגיה שימושית" שתעלה ממש בימים הקרובים. בהמשך יתווספו פינות חדשות נוספות
*נעסוק יותר בחברה וקהילה ומדי פעם בפעם נערוך יום התנדבות פורומי משותף לכל חברי הפורום, כל אחד בתחומו לפעמים זה יהיה באותו מקום\אותה עיר ולפעמים כל אחד באיזורו, פעם יהיה נושא משותף ( בתי חולים, פנימיות, בתי נוער, בתי אבות וכ'ו ) ולפעמים באופן חופשי *הסדנאות של דבי עומדות לחזור ומי ששכח יוכל לתת הצצה אליהן בהודעות נבחרות ויבין עד כמה הן מושקעות רק שהפעם הן יהיו מצולמות בוידאו וישודרו בערוץ מיוחד לפורום שלנו בבלוג TV ואך ורק חברי הפורום הרשומים יקבלו הודעה על מועד שידור הסדנאות ויקבלו את כתובת האינטרנט לצפייה
מה שאומר שעוד יותר כדאי לכל הסמויים והסמויות לצאת אל האור ולהצטרף אלינו בגלוי, מה עוד שאנחנו מאוד נחמדים נשבע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד לא הזכרתי את חידוש לוח מודעות ו.... ו.... ו....ו....יש עוד הרבה ו.... אז מי אמר שאין מה לעשות הא?!

כן, כן אני יודעת שאני חייבת תמונות. לשימחתי

אני רק יכולה לטעון להגנתי שבכמה ימים אחרונים קיבלתי עוד הצעות עבודה (דודי - השיווק שלי עובד מעולה
). כך שהימים התמלאו לגמרי + סוף השנה לי ולילדיי . אני מקווה שבסוף השבוע הקרוב אתפנה לכך. SORRY

גם אני מאושר לשמוע שהשיווק שלך עובד מעולה

כל הכבוד לך חגית!!!!! אמרתי במפגש: משקיעים בסופו של דבר גם מרוויחים שמח שאצלך זה עבד מהר יותר
בחיי שלא רמזתי כלום בהודעה לגבי התמונות!!!!!!!!!! כמו שאת רואה גם ככה הפורום פעיל לשמחת כולנו אז זה לא בהול.

פ י ו ל ה

New member
אח אח איזו מהפכה...

איפה ראו עוד מהפכות כאלו? מאמי ההיסטוריה עוד לא ידעה. אני אומרת לך... נמשיך ככה ותקבל שיחה מאובמה :)

מעולם לא ראו ואחרינו גם לא יראו מהפכה שכזו

זה קורה פעם בכמה מאות שנים! סליחה חמי חייב לרוץ... אובמה כבר דופק אצלי בדלת!!!!!!!!!!!

שחרזדה תגידי לי שאת צוחקת אחרת אני הולך

לפגוע בעצמי קשות
וזה יהיה על מצפונך!!!!!! אם את רצינית אז אנא קראי שוב את הודעתי לאט לאט ואם עדיין לא תביני את מי, מה ואיך אנחנו הופכים - הודיעי לי אבל בבקשה ממך תעשי את זה בעדינות כי יש לי
חלש ורגיש

למעלה