המפגש,, עשינו זאת

המפגש,, עשינו זאת

חזרתי מבית התפוצות עם הרבה חוויות והתפעלות נראה לי משני טעמים. 1. אוסף החומר בבית התפוצות שאפשר לנבור ולנבור שעות ושישאר מעניין. 2. כולם. התרשמתי מאוד לטובה מחברי הפורום והאורחים. הוסיף המון. חייבים שוב להפגש בגלל שלא מיצינו מב שיש אצל כולם. תודה לרבקה אדרת על האירוח והעברת החומר של בית התפוצות. תודה לענת שיזמה מפגש זה עם בית התפוצות. שבת שלום

deebeebee

New member
תודה תודה תודה

ראשית, היה נחמד לפגוש אתכם. שנית, הסרטים היו מאד מעניינים ומרגשים. אילו היה זמן, לדעתי, הייתי יכולה לשבת ולצפות בעוד מאה סרטים כאלה, לפחות.

SARAH B

New member
שבת שלום תודה לבני ולענת על

הארגון הנפלא היה כיף לראות אותכם ולהכיראחד את השני מקווה שבפעם הבאה יבואו עוד חברים ונוכל יותר לדבר ולספר תודה ליצחק על פרשת השבוע פרשת חיי שרה זו הפרשה של בני הקטן גם של נכדי החדש לפני שעה הגיע לביתו עם הוריו ונקווה שיגדל לשקט ושלווה ושלום בעולם

תודה רבה. היה מרגש

לראות את החברים מאחורי הניקים. הסרטים היו מרשימים מאד, ולי אישית נגעו מאד ללב. תודה רבה שוב לענת ולבני, ושבת שלום.

הענאלע

New member
תודה לענת ולבני על המפגש המרגש

נהנתי לפגוש את האנשים שמאחורי הניקים, כך בערך ראיתי אתכם בעיני רוחי. החומר הארכיוני והסרטים מאד נדירים וחבל שלא הספקנו לראות יותר, השאיר אצלי טעם של עוד... שבת שלום, חברים.

תודה

תודה לבני תודה לענת. פגשתי אנישם מדהימים, וראינו סרטים וקטעי תיעוד נדירים על קצה המזלג מאוסף בית התפוצות. אני בהחלט תומך במפגש נוסף, שבו נשמע סיפורים אישיים. אשמח להשתתף. תודה לענת המקסימה על הארגון ולרבקה על התצוגה הנהדרת. שבת שלום ולהשתמע

../images/Emo9.gifתודה לכולם, לבני, לרבקה אדרת

ולכם כמובן, נעמתם לי מאד. היה מרגש ומרתק, עם טעם של עוד....... שבת שלום.

רותם39

New member
תודה רבה לבני ולענת

בשמי ובשם האורחים שהיו אתי. הקטעים של הסרטים שצפינו בהם מדהימים ומרגשים. בחירת הסרטים ודברי ההסבר של רבקה אדרת היו בטוב טעם ועל כך אני מודה לרבקה. התרשמתי שכל שכל אחד מהחברים שהשתתפו במפגש נושא אתו סיפור מרתק על הקשר שלו אל השואה. הייתי רוצה לשמוע יותר את סיפורי החברים בשילוב עם קטעי סרטים או תמונות סטילס שנעשו בטיולי השורשים של חברים. אולי זה רעיון למפגש הבא...נראה לי שגם כמה מהחברים בפורום "שורשים משפחתיים" יהיו מעוניינים במפגש מסוג זה.

פיספסתי משהוא אדיר ???

אני חש שהיה חסר מישהוא לא נורה אני מקווה שפעם הבא יוסיף ה80 ק"ג שלי למפגש כול הכבוד למארגנים קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

deebeebee

New member
סבא אריה- כמי ששוקלת יותר

משמונים קילו (כפי שראיתם/ן), ואצלי מדובר שקילוגרמים של שומן בעוד שאצלך נראה לי שזה בעיקר שרירים, אני יכולה להרגיע אותך שניתן לשאת את משקלך. חוץ מזה בהחלט פיספסת מפגש מעולה.

סבא אריה

כולנו השתוקקנו לפגוש אותך איש יקר. אבל ככל הנראה זה היה רק מפגש ראשון - תחילתה של ידידות מופלאה. אז נתראה במפגש הבא במהרה בימינו.

יציק ויתר החברים בוקר טוב

חברים אני מודה לכם חום כזה אני מקבל גם ממשפחתי אז מסכנה אתם גם משפחה שלי . "דידיבי " לידעתך אני ישוקל קצת יותר (2%+ ) אבל לא דומה בכלל ל"שואצנגר" או " ג'אן קלוד ונדאם " שיהיה לכם שבת שלום קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

אנימו

New member
תודה גדולה על המפגש המרתק והחווייתי

ויישר כוח לבני ולענת. ואכן נשאר טעם של עוד. נעים היה להכיר את החברים בפורום ולגלות כמה הם נעימים. נקווה להמשך. שבת שלום.

למעלה