המפגש קרוב - להביא חברים?

המפגש קרוב - להביא חברים?

רציתי לשאול מה דעתכם בנושא להביא חברים או כתמיכה או כמתלבטים ומתעניינים בעצמם. יש לי חבר שמאוד רוצה לבוא, כי הוא מתעניין ומרגיש שיש לו נגיעה לתחום אפילו שהוא מיני, ושאלו אותי עוד אנשים אם זה בסדר להביא חבר תומך שהם לא ירגישו לבד ושהם לא מכירים אף אחד... מה דעתכם? אני מזכיר לא לפרסם בפורום מידע על המפגש - המידע חסוי רק במסרים.

aminimini

New member
לא ולא

גם כך ההחלטה האם להגיע או לא קשה. אנחנו בקושי בשלים אל עצמנו. אני חושבת שעדיין מוקדם לחברים. זה יכול להרתיע !!!

wingate

New member
תלוי בסיבה

אם יש מישהו שמרגיש שהוא לא יכול להגיע ללא ליווי של אדם עליו הוא סומך, עדיף שיבוא איתו ולא שיוותר על המפגש. אבל מי שאינו חלק מהפורום ומגיע בשל סקרנות או כל סיבה אחרת צריך לחכות, לדעתי, לפגישה מאוחרת יותר. כשנהיה סגורים על עצמנו, ואחד על השני.

wingate

New member
אל תגיד סוכם, תשאל אחרים!

מי מת והפך אותי למלכה? ולמה לא קיבלתי כובע ואת חיל הפרשים?

מי שמצביע משפיע

בינתיים כל הדעות ששמעתי הולכות לכיוון הזה, ולדעתי זה הגיוני. כרגע הולכים לפי הקו הזה. אם למישהו יש השגות שישמיע את דעתו...

עדיף שלא

זה מפגש פורום, לאנשים שבפורום, לא לכל העם ואחותו, גם אם היא נחמדה. בנוסף, אם נביא חברים מיניים שרוצים לדעת מי אנחנו ומה אנחנו, נרגיש כמו בגן חיות, לא?

מי דיבר על גן חיות?

אני גם לא חושבת שצריך להביא סקרנים מבחוץ. כשאני דיברתי על זה עם ידיד טוב שלי (הוא הוזכר באחת מהודעותיי הקודמות) ואמרתי לו שאני מאד מתלבטת אם להגיע כי אני לא בטוחה שיש לי אומץ, הוא הציע לבוא איתי בתור תמיכה (לפני שהספקתי לשאול אותו את אותה שאלה). מדובר במישהו שאמנם הוא לא אסקס, אבל גם אצלו היחס למין אמביוולנטי ולא פשוט, והוא בהחלט עבר חוויות דומות בעצמו, כך שהנושא ממש לא זר לו והוא לחלוטין לא "משקיף מבחוץ".

Limbonic Art

New member
לא כדאי להביא

כפי שאמרתי לך בפרטי, קודם כדאי שהקבוצה תתגבש ואח"כ להביא (אם בכלל) אנשים אחרים מבחוץ בעיניין הגיטרה - לא נראה לי יש בעיה
למה לא אמרת לי שאתה מנגן בגיטרה כשאמרתי לך שאני בכינור ואורגן?
בכל מקרה החלטתי לא להגיע (כנראה) ופליז(!) לא לנסות לשכנע אותי אחרת, אולי עוד אשנה את דעתי - נותר לי עוד יום שלם לחשוב על זה...

p019

New member
עדיף, כנראה, שלא

חשבתי דווקה להביא חברה - אבל כשאמרתי לה שיש מפגש ושעלתי אם היא יכולה לבוא - היא אמרה לי - "השתגעת? זה לא לעיניין שאני יבוא, אלה אם כן את מרגישה שאת לא מסוגלת ללכת לבד". ואחרי שחשבתי על זה רגע הגעתי למסקנה שהיא צודקת - כדי שלפחות המפגש הראשון יהיה רק אנחנו, אלה אם כן משהו מרגיש שאין שום סיכוי שהוא יכול להגיע לבד - וגם אז, רק חברים טובים לתמיכה ולא סתם מתעניינים. זו נראת לי פשרה סבירה.

למעלה