היה אינטימי, ונחמד. שלושתינו ראינו קצת וולאס וגרומיט, ואז ארבעתינו ראינו כל מיני ספרים, ואז הילדים חזרו. נהניתי, היה ממש כיף ואפילו גיליתי עוד מישהי שקוראת בוז'ולד (תמיד דבר טוב). בינתיים, שבת שלום!
זה היה מאוד girly, בהינו בילדים קטנים ודיברנו על ג'יין אוסטן ועל שוביניזם במחזותיו של שייקספיר וכאלה. ועל רובים. אתם גרים בסביבה נחמדה עד מאוד. על אף שזו פתח תקווה.
(כן, אני יודעת שהייתי שם כבר, אבל אז היה חושך ולא ראיתי כלום.) אווו, גוש-קטיף-אח"י-דקר הולכת להיות כזו שוברת לבבות כשהיא תגדל, אני פשוט יודעת. ויש לי עוד כל כך הרבה פראצ'ט לקרוא.
נתתי לאנשים דברים שנראים לי פחות מד"ב, בתקוה שהם באמת יקראו את זה. לא ממש הולך לי בינתיים. היחידים שחסרים לי הם סיפורים קצרים, אז זה לפחות משנה לי. למה רוסי? היא אמריקאית,לא?
יש עוד מה לקרוא! למה רוסים באמת? קודם, יש תרגומים. אבל בריאר היא רוסית בחלקה, ולדמויות רבות יש שמות רוסיים פחות או יותר - IVAN בולט במיוחד אבל יש גם את סרגיי, גרגור, פיוטר, קונסנטין, קארין, ניקולאי ועוד. אולי זה גם קשור...
אולי כי גם הגעתי למפגש די באיחור. אבל היה שווה בהחלט. הכי כיף לדבר על גיין אוסטין (רחל! אני עדיין בהלם שזה שיעמם אותך) ולראות ציורים של קידבי. או קירבי. למרות שדיברנו על זה המון המון זמן אני ממשיכה להתבלבל בין השניים.