המפגש שלנו

המפגש שלנו

שלום אורחוזהו
0
0
26,581 עוקבים
פורום סטוצים ומפגשים אחרים
הודעה מהנהלת הפורום
עבור לעמוד ארכיון הודעות>>
<
1 2 3 4 5 6
>>>לצפיה ב-'מפגש טעון'
מפגש טעון
אורחוזהו
11/11/2017 | 23:42
1
76
הגעתי אליה אחרי ששבוע לא התראינו.
היא יצאה מהמקלחת עטופה במגבת, מרתיחה מים "חייבת קפה...". סובבתי אותה אליי, ירדתי על הברכיים, הרמתי את המגבת וליקקתי אותה, כל כך התגעגעתי לטעם שלה. סובבתי אותה שוב ובעוד היא נשענת על השיש חדרתי לתוכה, התגעגעתי להיות בתוכה. "אנחנו עוד נאחר..." אמרה בגניחה.
בדרך למפגש חברי פולי, ליטפתי אותה בצוואר, בחזה, בין הירכיים. היא פיסקה את רגליה ואני הכנסתי יד מתחת לחצאיתה, מלטף את התחתון החם. לא התאפקתי, הזזתי עם האצבעות הצידה את התחתון וגיששתי את דרכי. הגעתי לנקודה שגרמה לה לגנוח ולהתפתל בכיסא, לא מרפה, מזיז את אצבעי מצד לצד, לוחץ מעט, מזיז מהר מזיז לאט עד הסוף המתוק.
הערב עבר בחברה טובה, שיחות על יחסים והבנות שונות בקרב אנשים שונים בפולי.
בדרך חזרה היה לה קר. נתתי לה כירבולית והתחלתי ללטף אותה בעורף ובצוואר. מהר מאוד ידי החליקה לתוך חולצתה, מלטף את פטמותיה, הרגישות שלה הקפיצה אותה ואני המשכתי בצביטות קלות. "אתה גורם לי להרטב..." בלי להגיד מילה, הכנסתי את ידי מתחת לכירבולית, אל מתחת לחצאית ושוב ממשש אותה ומשחק עם אצבעותיי עד הסוף המתוק.
כשחזרנו נכנסתי למקלחת. כשיצאתי היא כבר היתה במיטה. נצמדתי אליה ב"כפיות". ידינו החלו לגשש ולמשש את הגוף. "אני חייב..." אמרתי כשאני קם ומביא מגבת. ירדתי אל בין רגליה והתחלתי ללקק ולמצוץ אותה, זז יחד עם תנועות הגוף שלה. מחדיר זוג אצבעות לתוכה ולא מפסיק ללקק, האצבעות זזות בתוכה, הלשון שלי משחקת איתה, עוד כמה תנועות והיא משפריצה. אני מתמקם מעליה, מחליק לתוכה בקלות, אוחז אותה בישבן וחודר עמוק לתוכה. תנועות אגן שלה ושלי, כמה חדירות עמוקות והשפרצה שלי.
נהנינו רק ארבע פעמים בערב הזה, חייבים מפגש בלי לחץ של זמן...

למעלה