המפגש 22/9 יאללה לשרשר מי מגיעה ומה מביאה
ב בואינג 707 New member 13/9/05 #2 אני מגיעה ../images/Emo140.gif מביאה סלט ירקות עם נבטים וקרוטונים. ולחם שחור. ****כתובת המפגש תינתן רק במסר.
אני מגיעה ../images/Emo140.gif מביאה סלט ירקות עם נבטים וקרוטונים. ולחם שחור. ****כתובת המפגש תינתן רק במסר.
י יעל סתם New member 13/9/05 #3 אני אני מגיעה ומביאה סלט כרוב אבל לאן להגיע ומה הכתובת. תשלחי לי מסר אבל לא ליעל סתם אלא לyaelma1 תודה. אגב אם יש מישהי שמגיעה מאזור השרון אשמח לטרמפ.
אני אני מגיעה ומביאה סלט כרוב אבל לאן להגיע ומה הכתובת. תשלחי לי מסר אבל לא ליעל סתם אלא לyaelma1 תודה. אגב אם יש מישהי שמגיעה מאזור השרון אשמח לטרמפ.
ד דניאל@זר New member 13/9/05 #5 ../images/Emo26.gif בנות שימו לב אין צורך לשלוח לי מסרים. רק תכתבו פה שאתן מגיעות ואשלח בעוד כמה ימים מסר עם הוראות הגעה.
../images/Emo26.gif בנות שימו לב אין צורך לשלוח לי מסרים. רק תכתבו פה שאתן מגיעות ואשלח בעוד כמה ימים מסר עם הוראות הגעה.
Z zk המקורית New member 14/9/05 #16 אני יכולה להגיע רק אחרי 21:30 האם זה בסדר? אני לא אגיע מהבית אז אני יכולה רק לקנות מוכן פיצה או גלידה מה בא לכן ZK
אני יכולה להגיע רק אחרי 21:30 האם זה בסדר? אני לא אגיע מהבית אז אני יכולה רק לקנות מוכן פיצה או גלידה מה בא לכן ZK
ר ר ו מ י ה New member 14/9/05 #18 ZK בד"כ אירועים כאלו מסתיימים מאוחר כך שגם אם תגיעי ב-21:30 זה יהיה נהדר. חוץ מזה- ברוכה הבאה
ט טשומפי New member 14/9/05 #20 לא בטוחה מאוד רוצה לבוא, אבל בעלי ואני יוצאים לחופשה וחוזרים רק ב - 22 בערב/לילה.