המפגש

avif6

New member
המפגש

שלום לכולם. אני מצטער שרק עכשיו אני כותב אך הייתי מאוד עסוק ורק עכשיו נכנסתי לפורום. המפגש היה מדהים. היה חשש מסויים שמקורח הנסיבות שהביאו אותנו לצערנו להכיר, מפגש שכזה יהיה עצוב וישרה אוירה של רגשות קשים שיתעוררו אך ההיפך המוחלט הוא הנכון והאוירה הייתה שמחה ונעימה . שרון היקרה: היית מעט שקטה אך היה נעים מאוד לשהות במחיצתך וכל הכבוד לך על אירגון ערב זה למרות הזמן הקשה בו את נתונה בימים אלה. המון תודה לך על ההקשבה ועל הסבלנות שלח לראות את התמונות של יעלי. אילנה יקרה: את אישה מדהימה ומלאת שמחת חיים אני בטוח שבזכות צוואתו של רונן והכוחות שלך . יש לך המון נסיון ויש המון מה ללמוד ממך. אני בטוח שרונן היקר מסתכל עלייך מלמעלה ומתמלא גאווה איך אימא שלו ממלאת את צוואתו במלואה. דיברנו המון וצר לי שגורלם המצטלב של ילדינו הוא שהפגיש ביננו . דליה: כל הכבוד לך על הספר על אודליה . ריגשת אותי עד דמעות על מה שכתבת על יעל אך אני מרגיש צורך לאמר לך שאני לא אבא כזה- זאת יעל היא שכזאת והיא זו שהביאה אותי להיות אבא שכזה. יפית יקרה: אני מצטער שלא עניתי על תגובות שאת כתבת בפורום ומבטיח להשתדל להשתפר בעתיד. שמחתי להכיר אותך. אתי וחיה יקרות- לא יצא לי לדבר איתכן הרבה אך הכרתי את הפנים שמאחרי המילים - תודה לכן על ההקשבה. אני מודה לכולם על הסבלנות ועל ההשתתפות הצפייה במאות התמונות שהבאתי. גרמתן לי לרגעי שביעות רצון ושמחה בתוך ים של געגועים ועצבות. מצפה למפגש הבא היכן שיתקיים. המון חיבוקים לכו..............לם!!!!

eaz1514

New member
אבי היקר, ישבתי אתמול וכתבתי לך תשובה ארוכה

לא שמתי לב שהיה עדכון של מייקרוסופט והמחשב עשה RESTART עצמוני
אנסה לשחזר. אבי יקירי , היה תענוג להכירך ושלוחח איתך ארוכות, אכן המשפגש היה טוב ואינטימי, צר לי שאי אפשר לנהל שיחה מעמיקה בו זמנית עם יותר מאדם אחד או שניים . השיחה בינינו היתה מאוד מעניינת, נהניתי ממאות התמונות של יעלי המתוקה והחייכנית שהמחלה איננה נכרת באף אחת מהן והעיין שלי חדה מאוד ! מזכרת נפלאה לכל החיים. אני לא "אשה מדהימה" את הכח אני שואבת מרונן, אומנם אני מלאת שמחת חיים ואנרגיות אבל עוד יגיעו הימים "הנוראי" שבהם אני זה לא אני ואז אני נתמכת בעיקר בכם, חברי היקרים בפורום והחברות הטלפוניות שלי. יום רגוע לכולם אילנה, אמא של רונן

avif6

New member
אילנה

אני בדיוק כמוך - כשאומרים לי אתה אבא מדהים ליעלי אז אני מייד משיב זה לא אני זו יעלי ואני גם מתכוון לכך ולכן אני כל כך מבין מה שאת אומרת שזה רונן ואת הכח שאת שואבת ממנו. אין לי ספק שאת מלאת שמחת חיים ושעוד יגיעו הימים הקשים כל כך האלו. אך אני מאוד מעריץ את האנרגיות והאופן שאת מצליחה להתמודד. מחבק אותך ותרגישי חופשי לכתוב לי .

eaz1514

New member
../images/Emo140.gif חן חן, אנחנו באותו ראש

חבל שהנסיבות שהפגישו אותנו כל כך טרגיות, אבל שנינו זכינו לכל כך הרבה רגעי אושר ובמיוחד הקרבה לילדים שלנו שאף אחד שלא היה שם לא יכול להבין וגם לא אפשרית בנסיבות אחרות. חיבוק של כח אילנה אמא של רונן

למעלה