המפגש

המפגש

טוב,בואו נתחיל לארגן דברים. מי כבר יודע בטוח שהוא בא למפגש?אבל בטוח. התאריך למי שלא זוכר/לא יודע הוא 15.7.03 בעזרת השם. השעה:18:00 המקום:עזריאלי,ליד בתי הקולנוע. המוזמנים:כולם!!!! כולי תקווה שהמפגש אכן ייצא לפועל אז בבקשה כל מי שבא,נא להגיב לשרשור זה ולאשר את הגעתו.תודה מראש לכל העונים!

SofyTofy

New member
מה דעתכם על תאריך אחר../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

ה-22/7/03
אנ לא בטוחה שאני אגיע לתל אביב גם ב-22 וגם ב-15 ולכן אני מעדיפה ללכת ב-22 כי למפגש פורום חברים, מסתבר שיגיעו יותר אנשים. אני אוהבת את שני הפורומים ואני הרבה יותר וותיקה בפורום הזה אבל הוא כבר קצת יבש ובטח לא יגיעו הרבה. אז או שבאמת תשתדלו להגיע ב-15 ליולי ואז אני אגיע ושכולם יתאמצו כי מפגש זה דבר ממש כיף
.. או שנשנה תאריך למשהו קצת יותר נוח.

נכון,ובגלל זה פתחתי את השרשור הזה.

כדי לראות מי בטוח בא למפגש.אם לא הרבה יוכלו להגיע,אז נקבע תאריך אחר. אז כל מי שבא אז שבבקשה יגיד כדי שנוכל לדעת אם צריך לדחות את המפגש או לא.

ליאור8282

New member
טוב........אז

נראה לי שאני יבוא...אבל לא נראה לי שכדאי שנלך לקולנוע...אלא כדאי שניפגש בחוץ, כי דבר ראשון אני לא ממש יודע איפה(ובטח עוד אחרים) זה בתי הקולנוע ודבר שני אם כולם ילכו לסרט אז לא נכיר אחד את השני וזה לא יהיה ממש מפגש כי...פשוט נלך לסרט.

i love yuda

New member
אני כבר אמרתי...

שאחרי הצהריים בלתי אפשרי בשבילי להגיע אלא רק בשעות הבוקר

אז זהו אצלי זה הפוך...

אבל בגלל זה חשבתי לעשות עוד מפגש,שיהיה בשעות הבוקר ואליו אני אשתדל להגיע אם יהיו הרבה מעוניינים.

i love yuda

New member
רגע, יש לי שאלה?

רק לך זה לא נוח בבוקר? בגלל זה עושים את זה אחרי צהריים? עם כל הכבוד אולי נעשה סקר,באיזה שעות נוח לכל אחד להגיע, וכך שעת המפגש תיקבע עפ"י תוצאות הסקר... מקובל?

SofyTofy

New member
זה מה שאמרתי מהתחלה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

הכי טוב
לשנות את סקר הפורום לשעות נוחות (ואולי גם תאריכים) למפגש...

i love yuda

New member
בסדר ...

אבל תאריך זה לא קריטי, כי יש חופש גדול לכולם... אז כמעט כל תאריך אפשרי... אבל אני רואה שאף אחד לא מגיב לזה...אז כבר לא משנה....

עדי18

New member
לא לכולם יש חופש גדול.......

כאלה שהם בצבא למשל(כמוני) גם לי לא נוח בבוקר כי אני מ-8 עד 17:30 בצבא.....

SofyTofy

New member
ססססקקקקרררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

למה יש סקר בפורום
שימו את זה על הסקר

טוב אז נראה לי שהבעיה היא לא

התאריך אלא השעה.אולי גם התאריך אבל בעיקר השעה.אז אולי כדאי שתשרשרו שעות נוחות,ואחרי שנקבע שעה נקבע תאריך בסדר?

SofyTofy

New member
למה לא סקר../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

מה נורא בסקר
הכי פשוט וקל ונוח

למעלה