המפגש

papal

New member
המפגש

אז איך היה ? פצצות למרות איחור קל- התיישבנו כולנו למול להלקה- בבארבי- והתלחנו לדבר- כרצו כל מיני שאלות לא נתחיל לפרט אחד לאחד מה היה שם- כי צריך להיות שם כדי להבין אבל בוא נספר- שקיבלנו תשובות לכמה מהשאלות החשובות ביותר- כמו מי זה קובי ומה הפירוש לשיר של אייל- ולמה זיגו- ואיפה הם עובדים - איפה הם היו בצבא- איך נפשגשו מה הקשר למה קשור ועוד מיליון דברים נוספים למי שלא בא- אתם לא יודעים מה הפסדתם- ואני נורא מאוכזב שלא באתם מעבר לכך- נתנו לרון מתנות ליום ההולדת שלו- וחגגנו אחר כך גם לרותם "צ'ופצ'ופ" הפתענו את זיגו בתמונת מחזור וספר מחזור- ואת אייל במכתבה על הממלכה של צ'ארלי קייס נתנו ללהקה גם כמה מתנות- כשאחת מהם - אריק האריה\קיפוד\דורבן (אל תשאלו אפילו)- הונח לאחר כבוד במהלך כל ההופעה על הסטנד של המיקרופון של זיגו כמו כן הבאנו להם מכונית שנכתב עליה לבדוק לך תמנוע וסברס - שהתקשר לסברס הפקות ולקוצים שיש לדורבן תודה ל-חן על העזרה במציאת כל אותן מתנות!! כמו כן רותם הכינה שלט ענק שהרמנו בהופעה ולשונו היא - "לדורבנים אוהבים אותכם מאמ"ה " היה מאוד נחמד מעניין וכיף ושמח שיש מאמ"ה למרות כל הקשיים שנערמו לפני המפגש - כתוצאה מיחס לא הוגן של חלק מחברי מאמ"ה לעניין (ואני לא מהסס לאמר אפילו זילזול)- אנשים ש מבחינתי כבר אינם חברים במאמ"ה !!!!!! גם ההופעה עצמה היתה גדולה- ומצויינת וגם מה קשור הפתיעו והיה פנטסטי גן שני שיחקה אותה ואייל הביא אותה בהדרן חליליות- כשאני לא מתבייש להגיד שהוא נגן ברמה- וכנגן חלילית מקצועי אני עומד ומצדיע לו על מקצועיות יתרה!! אני מקווה שבקרוב יפורסמו כאן התמונות מהמפגש בנתיים אני רוצה להודות בראש ובראשונה למיכל הגדולה מכולם- שיש לה חלק עצום בהגשמה של כל זה- אנחנו אוהבים אותך- אני אישית מאוד מאוד מעריך אותך- את תותחית וגדולה- ואני שולח לך כאן מעל דפי הפורום תודה ע-נ-ק-י-ת אני רוצה גם להודות לאורן ולגיל- ולשאול מהבארבי שאיפשר את המפגש במועדון ולכל מי שהיה שותף לעשייה הזו אני רוצה להודות תודה מיוחדת לחן- שעשתה מעל ומעבר- כדי שהמתנות יהיו- ויהי גם משהוא כתוב לקרוא- תודה חן תודה לרותם צ'ופצ'ופ- שלמרות מחלתה -באה דפקה נוכחות- והכינה את הלט- תודה רותם תודה לצאלה- שעזרה לי לעבור קטעים לא נעימים במיוחד וקשיים בדרך -ועזרה לי רבות- תודה רבה רבה צאלה תודה לשחר על העזרה הטלפונית תודה ליואב מנהל הפורום בתפוז ורונן מנהל הפורום בהייד פארק שתרמו ותורמים לקידום של מאמ"ה וכמובן כמובן כמובן תודה גדולה וענקית לכל חברי הלהקה- שרק שתדעו שעשו שמיניות באוויר- והקדימו באלאנס בשעתיים- כדי לפגוש אותנו- ומה אני יגיד- השאירו אותי אישית ללא מילים- תודה לכם זיגו איתי אייל אורי יוסי רון וגיא- על מפגש נפלא ויחס לבבי ומי יתן שמאמ"ה עןד תגדל ותפרח- ותגדל ותתקיים לעולמי עולמי עד אוהב את כולכם טל "פפל" מילר ולעולם אל תשכחו שתמיד עדיף מחיאות על פחיות

נאממ איזה מגניב:Q

שמחה שמחה שנהנתם:] נשמע מגניב ואתם פשוט כלים עם כל מה שארגנתם:] אגב כן הודעתייייי והאמ יש לי סיבה מוצדקת.. אני חולה אנושות:Q כל הכבוד על המאמצ.. הרצון וההצלחה כן ירבו מפגשים:] אולי אפשר לארגן מפגש פורום בכלל בחנוכה?... אני מתנדבת לעזור:] אתם ענקיים:]

טל באמתת...

מה הפירוש לשיר של אייל? ומזה מכתבה של הממלכה של צ'ארלי קייס..סורי על הבורות...

little bony

New member
הוא כתב...

כאילו התכוון לכתוב כתבה על הממלכה של צ'ארלי קייס זה להקה שאייל פעם ניגן בה.. הממ.. השיר של אייל אומר "חדר הילדים חדר ההורים חדרר ההורים חדר הילדים..."

צ א ל ה

New member
לכל מי שהפסיד...

אמנם אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, וזה לא טלויזיה אז אין שידור חוזר, מה שכן, כל מי שלא היה, ורוצה לדעת את התשובות לשאלות, וגם מי שהיה, ולא היה לו אומץ לשאול כל מיני שאלות, שבוע הבא, יש את התוכנית שלי ברדיו WFM שם אני אשאל את כל השאלות המעניינות, את כל הדברים שלא נעים לשאול פנים מול פנים, ויהיו מלא הפתעות ודברים מגניבים! אז מי שהפסיד, שווה לו לשמוע את התוכנית, כי באמת, הולך להיות מגניב ומושקע!!!!!! וכמובן, גם מי שלא הפסיד, חובה עליכם לבוא
יום רביעי 26/11/03 בשעה 22:00!!!!!!

DanaDuck

New member
לצאלה

התכנית שלך? כלומר, את זו שגם ראיינת את להקת פישיבום?

DanaDuck

New member
מגניב!

עופר ובוב הם ידידים ממש טובים שלי. הם ושמעון שיגעו לך את השכל, הא?:)

../images/Emo57.gifלהיות בהופעה זה כדאי...../images/Emo57.gif

אני הכי שמחה לשמוע שנהנתם במפגש ובהופעה.. כ"ככ רציתי להיות שם...אלוהים יודע. לא משנה. בכל מקרה טל, אני מהאלה שדווקא הודיעו לצאלה, ואפילו תוך כדי שהודעתי לא הייתי סגורה מאה אחוז שאני לא באה, אבל מה לעשות-ירושלים זה תמיד בעיה.(וואלה,מבחינתי,להגיע היה מה שניסיתי לקמבן כל השבוע.) מקווה שהמפגש הראשון הזה,יהיה דפנטלי לא האחרון,ושכולם ימשיכו עם היוזמות והאירגון המוצלחים ביותר. אביה-מתוקה שלי,רוב תודות לך
בהופעה הבאה נעשה עם גיא גם הכרות כמו שצריך...נראה כמה הוא ימליץ לי לאכול אז

Peach 16

New member
../images/Emo6.gifחחחחחח

תקשיבי, נראה לי שהוא יחליט שאכלת מספיק כי הוא אמר את זה כמטאפורה לזה של באת למפגש!!!!! ( סתםםםםםםםםם) מושפעת מאמצעים אומנותיים של המבחן בספרות..=)) ויואב- חסר לך שאתה לא בא לצוותא!!!!!!!!! כי אם אתה לא בא אז הפקצה שלי לא בטוח תבוא!! ואני לא חושבת שאתה רוצה שזה יקרה כי אותי אמנם אתה לא מכיר, א-ב-ל לא כדאי להתעסק איתיי!!!!( סתם יואב, הכל מאהבה אבל באמת חסר לך שלא תבוא!) אביה אהה ו...-
פקצה- תחילת האמבוש!!!!!!

תחילת האמבוש!!!!!!!!!!!

אביה נשמתי,קבלי ח"ח על התגובה המהירה! אני אעשה על הילד אמבוש,ברגע שאניאחזור לדבר איתו!!!!!!!
ועד אז אני בחיפושים בלתי אפשריים אחרי קימבון היסטרי להגיע לצוותא... איי וויל בי ד'ררררררר!!!!!!
. הבטחה.

Peach 16

New member
יא פקצה!!!!!

יש אוטובוס היישר מהתחנה המרכזית בירושלים עד מטר מהבית שלי אז תבואי כבר!!! ( ובלי לתת ולקבל יותר מידי דין וחשבון מההורים!)

unagy

New member
בואו נרגיע את הרוחות הא? ../images/Emo3.gif

לא הפסקתי לדבר איתך אף פעם הלו - היה לי שבוע לחוץ רצת זה הכל.. ואני לא בטוח בא לצוותא, יש לי מבחנים.. וגם מבכינה פיננסית נראה איך זה מסתדר..

DanaDuck

New member
היה אחלה!!!

אגב, תודה טל שטרחת להודיע לי שגם סתפוז נפתח פורום של הדורבנים!!! (בציניות) היה ממש נפלא. כבר במהלך המפגש, חשבתי על הפעם הבאה. מקווה שתהיה בקרוב. אני אישית מאד נהניתי.

למעלה