המפגש .......

עופריקו

New member
המפגש .......

טוב נתחיל בזה שאנחנו בבית עם ביתנו המקסימה שהחלימה והיום שוחררה. הרבה התלבטנו,שאלנו והתיעצנו מה לעשות עם הבת שלי בת כמעט 9 ,האם להראות לה את אחותה בטיפול נמרץ מחוברת להרבה מכשירים ,מונשמת .איך היא תגיב ? איך זה ישפיע עליה לראות את אחותה כך ? אבל מצד שני הילדה שכה כמהה לאחות כבר שנים ,חיכתה בסבלנות 40 שבועות + ולבסוף לא יכולה לראות משהו מוחשי ,אחות שאפשר לגעת בה,ללטף ולנשק לבסוף הוחלט להביא אותה לביקור תוך כדי שנסביר לה לפני כן מה היא הולכת לראות. היום הגיע והבאתי את ביתי לראות את אחותה בטיפול נמרץ.בדרך הסברתי לה מה היא עומדת לראות .הגענו לטיפול נמרץ כמובן יש את כל הטכס שלפני הכניסה חלוקים ,שטיפת ידיים.... ואז נכנסו פנימה .מקום לא סימפטי לילדים ואת האמת גם לא למבוגרים.ביתי נכנסה פנימה והגענו ליד הקטנה זה היה מדהים היא לא התיחסה בכלל למכשירים ישר נגשה לידה של הקטנה ונגעה בה ,פשוט מלהיב ואז החלו השיחות איתה .פשוט מדהים היא אמרה לה אחותי חיכיתי לך תשעה חודשים וזה לא פייר שאת עכשיו פה ולא איתי כל היום מדברת איתה ושרה לה שירים . ואיך שמבוגרים רואים דברים זה ממש שונה מאיך שהקטנים רואים אותם... אנחנו התיחסנו לכל מכשיר והילדה ממש התיחסה רק לעיקר ...לאחותה ומאז היא היתה באה איתנו לכל ביקורומדברת איתה ,שרה לה שירים ממש מקסימה . ובכל פעם רואה איתנו איך הקטנה נלחמת ומבריאה כל יום. והיום היום המיוחל הגיע היום השתחררנו מבית החולים וכולנו נסענו לביתנו הקט ביחד. אני רוצה שוב להודות לכל מי שתמך,למי שכתב ובקיצור לכולכם. רוצה להודות לצוות טיפול נמרץ בהדסה הר הצופים על טיפולם המסור והיחס הנפלא. שלכם עופר אבא בעננים :cool:

linet1

New member
אני כל כך שמיחה לשמוע

מאחלת לכם התאקלמות מהירה - אושר נחת ובריאות!!!!!!!!!

lmerav

New member
אני גם מאושרת לשמוע שהכל טוב

והאמת שמחתי עליך עופריקו שהכל יסתדר לך רק אושר ובריאות. מירב

אמיר.

New member
אני כל כך שמח.

תודה לאל שהתסתים כך. רק בריאות ועושר. אמיר.

עופר....

אני``עוקבת`` אחרי הסיפור של מההתחלה, רציתי להגיד שמאוד שמחתי לראות הודעה של סוף סוף שתעדכן אותהו במצב ועוד יותר משחתי כשקראתי מה תוכנה. אז בהצלחה בגידול הבת..... יעל שתוהה אם אתה רוצה בן?

עופריקו

New member
יעל...

הכי חשוב שהם בריאים בסוף.... ולגבי בן ....גם זה אולי יגיע בסוף ...אבל אל תשכחי שבנות הולכות עם אבא ואם ישנה אהבה של 2 בנות......מה צריך עוד עופר שרץ להחליף חיתול ;-)

בנות באמת הולכות עם אבא....

בהצלחה עם החיתול..... יעל, שחושבת שהתינוק היחיד שהיא תוכל להחליף לו חיתול יהיה הילד שלה.

צוש

New member
מזל טוב !

עכשיו אפשר סוף סוף להאנח, אוחחחחח זה היה קשה אפילו לראות מהצד... טוב שעברתם את זה בשלום. אני כל כך שמח, מאחל רק בריאות, אושר ונחת לכל המשפחה

גילית.

New member
לא היתי כאן מזמן, ושמחה שהגעתי בזמן

לאחל לך עופר, הרבה מזל טוב, למרות התלאות, שתרבו שעות של כיף, עם שתי הקטנות, וכן נכון, לעיתים לילדים, יש תובנות אינטאיטיביות, שמאיתנו המבוגרים, נשכחו או דהו מעט, מאחלת לך הרבה הצלחה בגידולן, מגילית<שמזמן לא הייתה כאן>

מכשפה

New member
מאד מרגש כל הסיפור, למרות שקראתי

רק כאן את הסוף הטוב. חדשה כאן, אבל שמחתי לקרוא.במיוחד ריגש אותי תגובת הבת הגדולה, איזה יופי. שיהיה בהצלחה!!!

למעלה