המפלצת הירוקה

המפלצת הירוקה ../images/Emo5.gif

הקינאה בזוגיות. לפעמים היא מרימה ראש והופכת את חיינו לגיהנום, ולפעמים היא מגרגרת קצת ברקע - ודווקא עושה נעים... מכירים אותה?

אבא גאה

New member
ככה, שלום שלום...

פעם היינו הרבה יותר בקשר אבל כבר כמה שנים שאנחנו לא ממש חברים איתה. תגידי, זה מחמיא כשמקנאים לנו?

ככה ככה?

קצת כן. אני לא רוצה להיתמם. קצת קינאה היא מאד נעימה. יש בזה משו מחניף. לא מכיר את זה???

אבא גאה

New member
לא מכיר (בעלי אדם מגעיל)

אבל זה לא הקינאה שמחמיאה ועושה נעים, זה מעין "אני אוהב אותך" כזה לא צפוי....שעושה נעים. הקינאה עצמה זוועה. או אולי הכל במינונים, אם זו קינאה תינוקת כזו שרק שואלת "איפה יית היום? עם מי? למה לא איתי"??? אז היא קינאה פוצי מוצי. אבל אחותה הגדולה זאת שכועסת כי שוחחת עם מישהי אחרת, זו שלא מוכנה שתשמרי על קשר עם חברות ישנות, זו שלא מרשה לדבר בטלפון יותר מחמש דקות עם כמה א/נשים ספציפיות, זו עושה נעים?

התחדשת בחתימה מדליקה !!!

לא.. הקנאה הגדולה הזו היא מפלצת אמיתית. לא עליה כמובן אנחנו מדברים... גם לא על התינוקת הדברנית... יש להן אחות , כזו שמלכסנת מבטים, וכשהיא נדרכת היא הופכת לציידת בחצאית עור ואשפת-חיצים. מכיר אותה?

אבא גאה

New member
בטח מכיר!

זאת פיונה? ואם זו לא פיונה אז אני כבר לא כ"כ בטוח. זה לא מסוכן האשפת חיצים הזותי? זה לא דוקר? זה לא הופך אותה למפלצת האמיתית? טוב אז יאאלה, עכשיו ספרי, מה נהיה?

לא לפני הילדים, מותק...

אבל: זה קצת מסוכן - וקצת נעים ודי שווה... השאלה הגדולה היא איך שומרים אותה ככה - במינון האידאלי...

אורי 0

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

והסיפור הזה קרה פעם אחת, נמשך הרבה זמן ונגמר רע. כלומר עם קנאה מלווה ברצון לשלוט -זה רע, או כך נדמה לי. לי נראה שלראות את עצמך רק כפי שאת משתקפת בעיניים של אשה אחת - זה מסוכן. אבל זה רק הנסיון שלי.

כמה רחוק יכולה הקנאה להגיע?

ואני לא מדברת דווקא על אלימות... יש על זה בנסיון שלך?

אורי 0

New member
אולי יותר שליטה

במקרה שלי. שיש לך חברה טובה (אבל מאוד טובה). והיא לא מסכימה שתדבר איתה בטלפון "למה אתה מדבר איתה באמצע הלילה (מדובר ב 10:00)". "שתבוא לכאן" אבל בשורש הענין עמדה הבעייה שאנחנו כבר לא היינו כ"כ חברים טובים. אז זה מובן. "ההשתלטות" שלה על חברות שלי. ענין אולי יותר מעודן. הידיעה שאין דבר כזה לצאת בערב לבד, אבל זה היה גם אילוץ. זה מעורבב עם דברים אחרים. תעזבי. אלו היו החיים שלי ואלו בטח לא החיים שלך. זה מתחיל עם זה שהקיום שלך מקבל את המשמעות שלו מהאהבה, מבת הזוג. אבל זה אני הייתי. ואני מניח שאני לא את. אז קנאה זה נורא רומנטי אצל מליסה את'רידג', בדיסקמן. I'm the only one אדיר. אבל לא נראה לי שכדאי לגור עם זה בבית. אלימות?? אצלי לא היתה, לא פיזית. אני מניח שמה שנכון עם גברים במקרה הזה, נכון גם עם נשים.

למעלה