המפלצת הרימה ראש

מצב
הנושא נעול.
המפלצת הרימה ראש

המפלצת הרימה ראש
אני קוראת פה הרבה כותבת מעט (בשם אחר) יש לי ילדים אני משתוקקת לעוד לא מצליחה למצוא את הכוחות להתחיל טיפולים אבל היום כשהשכנה נכנסה לספר לי שהיא בהריון... שביעי ב 10 שנים והם לא תכננו...
לא יכולתי שלא לחשוב - למה לתת אגוזים למי שאין לו שיניים? גם ככה היא לא מסתדרת, הבית מוזנח לילדים יש בעיות מפה ועד להודעה חדשה... כן, אני יודעת שאני מפלצת.
ורק פה אני גם יכולה להתוודות על זה.

את לא מפלצת../images/Emo88.gif,גם אני חושבת

המפלצת הרימה ראש
אני קוראת פה הרבה כותבת מעט (בשם אחר) יש לי ילדים אני משתוקקת לעוד לא מצליחה למצוא את הכוחות להתחיל טיפולים אבל היום כשהשכנה נכנסה לספר לי שהיא בהריון... שביעי ב 10 שנים והם לא תכננו...
לא יכולתי שלא לחשוב - למה לתת אגוזים למי שאין לו שיניים? גם ככה היא לא מסתדרת, הבית מוזנח לילדים יש בעיות מפה ועד להודעה חדשה... כן, אני יודעת שאני מפלצת.
את לא מפלצת
,גם אני חושבת
בדיוק כמוך!!!!!!!! יש זוגות שמביאים ילדים לעולם, ולא חושבים או לא יודעים שצריכים לדאוג,לטפל,לחנך את הילדים. ואני בטוחה שגם אם לא היתה לי בעייה להכנס להריון,הייתי חושבת כך. רוצה לתת דוגמא:קרובת משפחה רחוקה רחוקה שלי, בת 29 היא ובעלה נתמכים ע"י ביטוח לאומי)עתה בהריון השישי שלה. והם נשואים 7 שנים! המצב הכלכלי שלהם על הפנים,הילדים מוזנחים לאללה,האמא נראית כמו פרה(מצטערת על הביטוי,אבל זה ממש כך
) לא חסר משפחות כאלו... וחבל שזה כך

ריקי בש

New member
למפלצת ירוקת העין

המפלצת הרימה ראש
למפלצת ירוקת העין
אני לא חושבת שאת מפלצת, ההתמודדות עם זה שלאחרים יש ולך אין היא קשה מאוד ויומיומית אבל צריך להתמודד איתה ולטפל ולקוות שיהיו פירות בסופו של דבר. כולנו נתקלות כל הזמן בבשורות על הריון ועל לידות ואנו חייבות להישאר אופטימיות ולא להפסיק לקוות, כי יום יבוא... שנוכל גם אנחנו להודיע באושר בשורות מסוג זה. אני גם לאחרונה הייתי בבריתות וחברה שלי ילדה השבוע תאומים ועוד חברה ילדה בת ויחד עם זאת אני ממש מאושרת בשבילן ומחכה ומצפה שיגיע תורי ללדת בשלום. למרות שיש לי ילד מקסים בן 7 (שהתחיל ללחוץ עליי נורא ולשאול שאלות ולדבר על "אחי הקטן, ו"אני אשמור ואתן לאחי הקטן" וכאלה). תחזיקי מעמד ותהיי פחות "מרירה" בנושא כי זה רק יקשה עלייך. מכל הלב, כל טוב ובהצלחה, ריקי.

העין ה 3

New member
אני לא חושבת שזה מרירות

המפלצת הרימה ראש
אני לא חושבת שזה מרירות
(בתגובה לריקי בש). אני חושבת שהמשפט המדויק שעובר בראש זה לא "למה לה יש ולי אין" אלא: "איך זה שאצל אחרים זה מצליח בכזאת קלות ואצלנו זה לא מצליח". יש לי בת-דודה תאומה. למה תאומה? אבא שלה (ז"ל) ואבא שלי היו אחים. הם נולדו באותו תאריך, לא באותה שנה. הם גם היו מאוד דומים במראה החיצוני. אחי הבכור ואחותה הבכורה נולדו בהפרש של 3 שבועות, אחיה השני ואחותי השניה נולדו בהפרש של 5 שבועות והיא ואני גם כן נולדנו בהפרש של 5 שבועות. היא התחתנה בגיל מאוחר יחסית ולמרות החששות, נכנסה להריון מיד אחרי החתונה. הבן שלה קטן מהבן שלי ב-4 חודשים. אני נכנסתי להריון כשהבן שלי היה בן 8 חודשים ובשבוע שמיני נעלם הדופק, ולמרבה האירוניה, מספר חודשים לאחר מכן, גם לה זה קרה. אתמול נודע לי שהיא בהריון. שבוע 16, יש להם בת. איך זה יכול להיות? הרי קודם היה תורי? אני שמחה בשבילה, אני לא מקנאה, באמת באמת. אני אוהבת אותה, היא כמו אחותי, וחוץ מזה, בל נשכח שלי יש ילד בן 16 ולה אין. אבל בכל זאת, עברה לי צביטה כזו בלב: איך זה שאצלה זה מצליח כל כך בקלות, ואני לא מצליחה
ואני מאחלת לה מכל הלב, הריון קל, כיפי, משעמם ובעיקר שבסופו תינוקת בריאה ומתוקה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה